Matematiği kötü olupta sonradan düzeltip mühendislik kazanan var mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim kötüydü maalesef
Tam adamına sordun bu soruyu lise diploma notum 55 lisenin en tembeliydim ama ben mat yani sayısal çok seviyorum ama çalışmıyorum simariyirdum haytalik yapiyordum tembeldim ağa ya lisenin en tembeli işte en sonuncu olarak mezun oldum neyse işte ben 1 yıl mezuna kaldım sayısal 19 bininci ile elektrik elektronik mühendisliği okumaktayım Ankara 'da kesinlikle kendine güven ben çok severim matematiği ve lisede yaptığım hatayı bir daha yapmiycam dedim kendi kendime ve şuanda da fakülte birincisi oldum lütfen maşallah de hamda daha 2 bin felandi sıralamam ama lise diplomam kötü olunca yerleştirmede bayağı bir geri attı he şuanda da fakülte 1. Siyim 19 yaşındayım 20 ye giricem az kaldı sana tavsiyem einstain bir lafı var onyargiyi kırmak parçalamak diyor atomu parcalamaktan daha zordur diyor kesinlikle önyargılı oa matematiği çok seversin şahsen ben çok severim bak i kadar kötüydü ki bizim evimiz sobalı babam beni sobanın demiriyle dövdü okumuyon tembelsin diye ağzımdan kan geldi anneni ağlatmaya utanmiyormusun felan dedi annemde okumamı çok istiyordu ama lisede tembel olunca umudunu kesmişti hele ki 11. Sınıfta pandemi cikmasaydi sınıfta kalıyordum neyse işte böyle elimden geldince sana destek olmaya çalıştım olabildiysem ne mutlu bana sana da hayatta başarılar dilerim
Matematiğim iyiydi sonradan bozuldu ama mühendisliği kazandım
Demek ki çok bozulmamış
Hangi bölüm
Ziraat Mühendisliği
Bitki koruma
Matematik zekası doğustanmi yoksa çalışmaklamı olur ben hiç yapamıyorum
Her ikisi de etkili. Ama doğuştan değilse çalışarak kendini geliştirebilirsin.
Nasıl yapabilirim ziraat mühendisligi çok matematik var mı
Tarım ekonomisi okumıycaksan hiç yok
Üni ya sözel ya biyoloji hep
Ama üni sınavında sayısalla giriyosun
Tarım ekonomisimi sözel hep
Yüksek puan istemiyo ama iş bulmak zor onu da söyliyim
Ben inşaat mühendisliği istiyorum
Hayır, Tarım ekonomisinde matematik daha çok var, diğerlerine nazaran
En az hangi bölümde var
Ziraat okuycaksan Bitki koruma oku o daha rağbet görüyo piyasada
Sayısal çokmu
Dediğim gibi tarım ekonomisi mat içerir diğer ziraat bölümleri matematik hiç içermiyor
Inşaat mühendisliği okumak
Birde 23 yaşında okumak geçmi
Üniversitede okurken karşına matematik çıkmıycak yani. Ama üniversite sınavında az da olsa matematik çözmen lazım
24 yaşında ziraat mühendisligi okumak geçmi
23 yaş hiç ama hiç geç değil. Bizim sınıfta çok kişi vardı 30 yaş civarı. Zaten bi kısmı da başka bölümlerden geliyo onların da yaşı geç oluyo 25 üstü falan. Yani 35 kişiyse kontenjanı bir okulun, 30 32 si 18 19 yaşında başlıyo, 3 ü 5 i 25 yaş civarı oluyo. Sonraki yıllarda da diğer bölümlerden gelenler oluyo onlar için kontenjan açılıyo onlar da 25 30 yaş civarı oluyo. Gayet normal yani, kendini yalnız hissetme, gerek te yok
Toplam 45 kişi falan oluyosunuz 2. Yılda. Bunun 7 8 i 25 yaş civarı
Benim yakın arkadaşım 25 26 yaşında geldi mesela bizim sınıfa. 3 5 yaş farka bakmıyo kimse üniversitede, arkadaşlık vs çok rahat kurulur üni rahat ortam yaa önemli olan okuman diploman olması bunlara takılma sakın ben 27 yaşımda bile 2. üni okudum kimse takmıyo bunları inan sonuca bakçaklar insanlar sen okuyunca, ziraat müh vs dicekler.
23 24 yaş hiçbir şey değil
Matematik nasıl geliştirebilirim öğrenebilirim
Senmi okudun ikinci üniversite
Matematik konu anlatımlı kitaplar al, oku, pratik yap soru çözerek, yeni konuya geç pratik yap, her hafta en az 1 2 kere geçmişe yönelik konulardan ilgili soru çöz, en azından hatırlayamadıklarına öncelik ver onlardan çöz, unutmazsın
Evet 2. üni okudum ama açıktan bide emlak yönetimi bölümü.
2 yıllıkmı
2 yıllık evet
Din kültürü öğretmeni olmak nasıl
Ben olmazdım sana kalmış
Kaç yaşında bitirdin açıktan üniversiteyi
27 yaşında
Konumuzun dışında ama bir kız yeni tanıştığı erkeğe neden samimi davranır
Tarzı öyledir arkadaş canlısıdır ya da herkese konuşma tarzı flört eder gibidir tarz meselesi ben de öyleyim.