Güncellemeler
+1 yıl
Ev temizlik islerinde absurd tekliflerle karsilasiyorum. Insanin caresiz magduriyet zor zamanlarini firsat bilip kullanmaya calisan pis zihniyet insanlar beyin fukaralari sizinde zamaniniz gelecej
Hamile oldugum icin tam zamanli is gidemiyorum.
Part time islere gidiyorum
Ev temizlik ariyorum.
* art niyet niyetiyle yaklasmayin abi canim burnumda zar zor geciniyorum namusuma goz dikmeyin mkk !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herhangi bir mesleğin yok mu masa başı tam zamanlı bir iş bulabilsen senin için çok iyi olur ev temizliği çok ağır iş değil mi hamile biri için
7 aylik hamileyim az kaldi kimse tam zamanli almiyoki
Bayağı da olmuş sen bilirsin tabi bu temizlik işi çok sakıncalı ya ailen akraban falan yok mu 3 5 ay seni idare edecek doğumdan sonra yapsan bu işleri?
Maalesef :( kadin siginma evleri var aslinda gitcektim de cocugu elinden alirlar diyolar bilmiyorum
Alamazlar ya öyle bir saçmalık mı var öz annesisin sen onun kimsesiz bir çocuk mu da elinden alıyorlar sadece psikolojik sıkıntıların varsa ya da çocuğa zarar verme gibi davranışların olursa öyle bir yetkileri var.
Arastiriyorlarmis parasi yok evi yok isi yok diyerek aliyorlarmis bende zar zor hamile halimle calisiyorum birikim yapma calisiyom digduktan sonra hemen calismam da imkansiz
E peki şu an nerede kalıyorsun?
Arkadasimin evinde ailesiyle yasiyor artik gozum icime sktr git der gibi bakiyolar siginti gibiyim buraya ya harcama felan yapiom yani ile bedavatada kalmiyorum
Allah yardımcın olsun ya üzüldüm gerçekten İstanbul'da değilim maalesef olsam yardımcı olmaya çalışırdım kusura bakma
Ne kusuru sacmalama tesekkur ederim cok. korkuyorum. gelecek kaygim var evladimi sirf maddi. imkanim el vermiyo diye benden almalarina goz yumamam ne yapacagim bilmiyorum ev temizlik. isleri mantikli geldi bebek dogtuktan sonra da gidebiliim. sonicta diye dusundum
Bebek doğduktan sonra kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz bence de ama İstanbul neden orada hayat şartları normalin belki 3 katı zorlukta
Bi tane daha kizim var o yuzdem
O annemde. kaliyor sadece cocugu gormek. icin gidebiliyorum eve onun disinda ailemle gorusmuyiru
Ailen gerçekten o kadar gaddar mı bu hamile halinle başka yerde kalmana nasıl müsade ediyorlar
Evey maalesef oyleler! Elalemmm ne derr. Kafasindalar...
Bebeğin babası olayı biraz sıkıntılı durum anladığım kadarıyla
Kendisi sikintili tip x bazi olaylari yasand. Konu ayilmaya kadar vardi maalesef
Evli miydiniz onunla?
Evet baska nasil olcak
E peki boşanma davası olmadı mı çocuklar için nafaka falan
levent de oturuyorum burada var ama 10k dan aşagı degil işte ve kötü evler kaldı
Levent kanyon arkasi gultepe taraflarinda buldum. 10 bin esyali 1+1 . Ama bina cok eski. Yeni diye kakaliyolar. Sadece makyaj yapilmis binayi 15 yillik diye onumuze suruyolar.
Sen neresi de oturuyosun leventte
bende saphhire var hemen onun arkasındayım emniyetevler de burdan bakın o fiyatlara rahat cıkıyorsanız gunduz olsaydı emlakcıma sorardım vardır onda ev illaki o fiyatlara benim bina da eşyalı 1+1 10k verdiler daha gecen ay
Kadıköy uyarsa gelin bende kalın para falan da istemez
Merhaba konuşmak istermisin
Ne konusma si ya?
Yardımcı olup önerilerde bulunmak adına
burdan hiç arama bence niyetleri belli
erkek yanı olur mu
Olur
Cinsiyet fark etmez insan olduktan sonra.
Benden bi beklentisi yoksa? art niyet cok...
Orayi biliyorum tsk ederim
Orası nereymiş
Bilseydin burada aramazdın
orada bulamadim. Yazdim buraya
Başakşehir olur mu
Sartlar ne? Iki kisiyiz
Aylık 5 bin TL ödeme şansınız var mi
Basaksehir 4. levente uzak mi kaliyo? Bir de kacinci katta
Evet uzak baya. 1. Kat
5 bin iyi aslinda. Neyse :/ saglik olsun ilgilendigin icin tesekkur ederim🌸
Ne taraftasın?
Lazimmi? Mesafe engel degil sonuc olarak ev temizligi her zaman tam zamanli degil gelirim konuma
Silivriye nasıl gelcen? Neden kızıyorsun anlamadım
Kizmadimki
Valla yardmcı olmak adına sordum ama neyse
Niye trip attinki sen simdi ben kizmiyorum?
Trip atmadım
Neresinde arıyorsun
İlce?