Kız yurtları bu arkadaşın anlattığı gibi mi 😳😳😳
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kız yurtları bu arkadaşın anlattığı gibi mi 😳😳😳
Benim oda arkadaşlarım ile aram iyiydi. Asla böyle bir sorunumuz yoktu. Bizimki cennet gibiydi ayrılma 4'lü.
-------------------------
Ama yan odada kalan 3 kız vardı. Kızlardan biri tuvalete gidip ellerini yıkamazdı, aylarca duş almazdı. Diğer iki kız genelde televizyon izliyorlardı yemekhanede. Bunlar "TV ye bayılıyor, hiç mi odalarına gidip ders çalışmıyorlar" diyorduk kendi kendimize. Meğerse diğer kızın kokusuna odaya girmek istemiyorlarmış. Erkek müdür bile kızla konuştu. Kızı güç bela banyo yapmaya ikna ettiler.
Özel nedeni vardır belki
Parası yokmuş güya. Ama sevgilisi ile devamlı kafelere oraya buraya gidiyordu.
Kyk dan para alıyordu. Bende sadece kyk ile geçiniyordum. Buna rağmen saçlarım için 2 farklı sabun + 2 farkli şampuan, duş jeli alıyordum. 2 günde bir duş alıyordum, yazın her gün. Ustune ailemin yanında ayda 2 kez gidip geliyordum (taa başka ile). Ailemden ekstra para almıyordum. Yurtta su parası bile vermiyorduk. Yeme içme yurttandı. Yurt parasını da ailesi veriyormus ablalar dedi. Nasıl özel nedeni olabilir ki elini sabunlayacak ucuz bir sabun bile nasıl alamaz ki bir insan?
Yurtları bilmem ama eski çalıştığım fabrikada herkesi topladılar konuşma yapmak için. İnsan kaynakları müdürü kızlar tuvaletinde birinin klozet yerine çöp kovasına sucuğunu bıraktığını söylemişti. Rezillik, iğrençlik.
Cevap
1Cevap
Ewt kızlar dışarda süslü kokoş yurt ortamlarında lağım gibi kokuyorlar 🥴
ben kızım bi arkadaşımın kokusundan duramıyorum buluşmak istemiyorum ter değil başka bi şey
Ölmüş resmen ceset kokuyor
oha cidden böyle misiniz lan
Kızlardan oluştuğu için benim kafamda aşırı güzel ve temiz olarak canlanmıştı kız yurtları
Ama öyle değilmiş
Evet doğru dedikleri
Lezbiyen olarak hoşlanmadın mı yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?