2024 de yksye girecegim tyt de matematigi boş bırakarak 51 net ve aynı şekilde aytde matematigi boş bırakarak 28 net yapmak kötümü? Istediğim bölümün puanı üniden üniversiteye degişiyor ama en iyisinin puanları Puan: 319,82569 Sıralama: 296.356 Bölüm: Ea Tabi daha düşük puanlılarıda var ama en iyisi bu
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu netlerle eşit ağırlık yerleştirme puanın 277 sen 319 demişsin. Böyle bi hesap yaptim kendin girip bu siteden netleri arttırarak hesap yapabilirsin
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
zaten tahmin netlerimi buradan bakarak yaptım Fakat ben eşit ağirlıktan giricem tyt de biyoloji yapabilirim sadece sayisal olarak aytde ise edebiyat tarih1 cografya1 olarak
Hayır giremezsin ben senin için hesaplayıp attım ya. O yazdığın netlerle 277 puan oluyor. Senin istediğin puan ise yani yazdığın üniversitenin puanı ise 319
şu an cok usendim ama yanlis yazmissin sosyal bilgiler 2 ea degil sözel puanını hesaplar ea için matematik edebiyat tarih1 cografya 1 yapılır herşeyi dogru yapmissin ama ben ea istediğim icin tarih-2 veya cografya-2 yapmıcam cunku sözel bölümü oluyor o edebiyata 6 dogru 6 yanlış yapmışsın o yuzden puanim dusuk
Haa yanlış yapmışım o zaman tamam kabul doğrusu bilmiyodum öyle olduğunu öğrendim. Yardımcı olamadım sanada kusura bakma. İnşallah her şey gönlünce olur
moda tasarım istiyorum puanları cok yuksek degil en yuksegi ege universitesi onunda puanlarini yazdim ilkokuldan beri hic matematik yapamadim ama tarih cografyam iyidir sözelde başarılıyım ama genede hic matematik yapmadan okadar neti sadece sözelle cikarabilirmiyim bilmiyorum o sınavın kaygısıyla
yavrum bu 0.5 net olayı matematik veya türkçe için geçerli ikisinden en az birinden sadece 0.5 yapmak zorundasın ikisindende degil ikisinden biri sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu netlerle eşit ağırlık yerleştirme puanın 277 sen 319 demişsin. Böyle bi hesap yaptim kendin girip bu siteden netleri arttırarak hesap yapabilirsin
zaten tahmin netlerimi buradan bakarak yaptım Fakat ben eşit ağirlıktan giricem tyt de biyoloji yapabilirim sadece sayisal olarak aytde ise edebiyat tarih1 cografya1 olarak
Tamam bence yüksek bi puan değil yapılır iste ve çalış yeter ki
evet yüksek degilde o yazdığım puan ve sıralamaya sahip olan üniversiteye yazdigim netlerle girebilirmiyim peki
Hayır giremezsin ben senin için hesaplayıp attım ya. O yazdığın netlerle 277 puan oluyor. Senin istediğin puan ise yani yazdığın üniversitenin puanı ise 319
aşkım sen tarih cografya 2 yapmışsin onlar esit agirlik degil sözel puani zaten
ea de edebiyata 6 ya 6 yapmissin zaten dusuk olmasi normal
Biz anlaşamadık seninle 😂 şimdi o siteye girip bı hesaplama yapıp buraya atar mısın sende. Yapabileceğin derslerin netlerine bakalim bi
şu an cok usendim ama yanlis yazmissin sosyal bilgiler 2 ea degil sözel puanını hesaplar ea için matematik edebiyat tarih1 cografya 1 yapılır herşeyi dogru yapmissin ama ben ea istediğim icin tarih-2 veya cografya-2 yapmıcam cunku sözel bölümü oluyor o edebiyata 6 dogru 6 yanlış yapmışsın o yuzden puanim dusuk
Haa yanlış yapmışım o zaman tamam kabul doğrusu bilmiyodum öyle olduğunu öğrendim. Yardımcı olamadım sanada kusura bakma. İnşallah her şey gönlünce olur
yok sorun değil canım uğraşman bile yeterli insallah hepimizin gonlunce olur hersey
Matematik boş bırakma yapılabilir en az 10 15 soru vardır onları biraz çalış
Neredeyse hic ama hic yapamiyorum
peki soruyu cevaplayabilirmisin?
Hangi soru
Kazanabilirmiyim dedim okumadınızmı?
Evet sen az bile demişsin daha yüksek yaparsın matematik hariç tyt 60 yaparsan ayt 35 falan bile yaparsin
bakın tyt ve ayt netlerini yazdım ben bunlarla aşagıdakı puana ve siralamaya sahip üniyi kazanabilirmiyim dedim
Tamam bende yaparsın demek istedim acaba anlamadın mı
biraz garip anlatmışsınız pardon
Ben mi garip anladım 🤣
Bunuda anlamadınız :D garip anladınız demedim anlattınız dedim
Jeej knk kafayı yedim pardon bende bu sene gircem ama hedefini yüksek tut daha iyi yaparsın daha çok zaman var
moda tasarım istiyorum puanları cok yuksek degil en yuksegi ege universitesi onunda puanlarini yazdim ilkokuldan beri hic matematik yapamadim ama tarih cografyam iyidir sözelde başarılıyım ama genede hic matematik yapmadan okadar neti sadece sözelle cikarabilirmiyim bilmiyorum o sınavın kaygısıyla
Anladım
Mat yapmazsan puanın hesaplanmaz?
O kanun eskidendi şimdi ya matematik ya da türkçe ikisinden birini yapıcaksın
Allah Allah ne zaman çıkmış ya ben de giriyorum bu sene
çıkalı çok oldu onun matematik ve türkçeden ikisinden birinden 0.5 net yapmak zorundasin o yuzden sözel yapıcam sayisal yapmicam
Tamam bende bundan bahsettim
0,5 mat yapmazsan hesaplanmaz
İlk defa senden duyuyorum neyse sen bilirsin
yavrum bu 0.5 net olayı matematik veya türkçe için geçerli ikisinden en az birinden sadece 0.5 yapmak zorundasın ikisindende degil ikisinden biri sadece
internetten bakabilirsin
Aa bize bunu öğretmediler vay canına jdjs
Yani bu kuralın kaldıralı 2 sene oldu sanırım