Okuduğunuz bölüm nedir? Bölümünüzü seviyor musunuz?
Gelecekte kendinizi bu alanda nasıl görmeyi planlıyorsunuz?
Gelecekte kendinizi bu alanda nasıl görmeyi planlıyorsunuz?
ist üniv sağlık kurumları işltme okuyorum, bu bölümü seçerken iki yıllık olup çabuk bitmesi önemliydi auzef olarak, güzellik ve sağlık açısındaki bir fayda dışında memuriyetde atama hakkı verilmediğini o hakkın verildiği söylenilsede atama yapılmadıgını hep duydum üzüldüm doğrusu, sağlık gelecek açısından zevkli fakat geliri düşük bir sektör, şekil a acıbağdem 1000 tl ye eleman çalıştırıyor, tek artısı referans
2 yıllık grafik + dgs ile 4 yıllık grafiğe tamamladım.
grafik okurken beraberinde anadolu üniversitesinden çeko da okudum.
yetmedi, şimdi bir de uluslarası ilişkiler okuyorum.
Gelecekte kendimi nerede görüyorum? Okumayı hiç bırakmayacağımı biliyorum, çocuğum olursa ve o yaşlarını görebilirsem aynı üniversitede aynı sıralarda olduğumuzu görüyorum :)
Okudugum bölüm gemi makine işletme mühendisligi
Gelecekle ilgili eger hayattan bagimi koparmak istersem hep gemilerde calisip dururum heralde
Ama bunun olacagini sanmiyorum
Olucak olan sey 3-4 yil calisip tecrübe sahibi olup karada iyi bir işte calismak ve birikimimle de 1-2 yer açmak ;)
Kardesim bende gemi inşaa okudum şu an bir tershanede bakım onarım yapıyoz işte.
Okuduğun bölüm cok pis bir iş sakın gemiye çıkma fikri kafanda olmasın çunku değmez sen oku ve makina mühendisligi oku sadece
Uluslar arası ilişkiler.
Geleceğine bizim ülkeden bakarsak boku yemişiz :)) Okuduğum yerde gelecek vaad ediyorduu..!
Hangi dilleri biliyorsunuz?
Çok güzel. Başarılar dilerim.
Cevap
64Cevap
Çocuk Gelişimi Özel Eğitim Zihinsel ve Otistik Çocuklar.
Bu mesleği yaoabilmen için büyük bir sabrın olması gerekiyo,, kendime güveniyorum bu konuda. Engelli her bireyi seviyorum.
Eğer bölümünü okursan devam ettirirsen iyi bir yerlere gelebileceğin garanti. Çünkü eskiye oranla şu an daha fazla ihtiyaç var.
Otomotiv bölümü bitti meslek yüksek okulu fakat sonuçta ben otomotivciyim. Ama işte gel gör ki sıkıntı :) onun haricinde kamu yönetimine devam etme kararı aldım. En son yapacağım şey ise askeriyede kalmak olacak sanırım. Çünkü kalifiyeli eleman olmama rağmen iş bulmak sıkıntı olmaya başladı.
sosyal güvenlik bölümü mezunuyum biz bu bolumun ilk öğrencıleriyiz bize direkt memurluk var dediler şimdi kadro açmıyorlar tarım urunlerı okuyan adam sgkya gelıp yerlesıyor l*n ben bolumunu okumusum kadro acmıyorsun :( bir b*k yedik ama ne olacak bilmiyorum (ağzımı bozduysam affola ama artık tak etti canıma)
bilgisayar mühendisiyim, bölümümü severek okudum, iş problemi de yok iyi bir yerden mezun olunca. 30 umu geçtim mi kendim bir iş atılımı yapmayı düşünüyorum. şimdilik istediğim yerdeyim, tecrübe kazanıyorum.
Muhasebe ve Finansman Bölümünü Bitirdik İleri zamanlarda güzel meslek önü açık ama, benim içim de o meslek yok o ayrı zorla bu mesleği okumak zorunda kaldık.. Asıl istenilen bölüm RTS ya da Bilgisayar bölümü :(
Şu ana kadar iki üniversiteden mezun oldum ve şu an 3. cusunu okuyorum.
Tüm bölümleri teker teker okuyayım sonra bir liste yapıp komple bilgilendireceğim sizi gençler...
Ebe. Ne yalan söyleyeyim pek severek başlamadım ama sonradan aşık oldum işime. Var mı böyle bir mucizeye tanıklık olmak gibisi ya. Sevap pointleri de cabası :D
Ne b*k yicem bilmiyorum zaten kendi isteğimle de seçmedim değiştirmeyi düşünüyorum ama 3 seneyi de çöpe atmak istemiyorum:( Grafik ve fotoğrafçılık -_-
Kamu yönetimi ve adalet. Büyük hedeflerim var onlar doğrultusunda da güzel adımlarla ilerliyorum 😊 bakıcaz artık
Kimya Mühendisliği sürekli deney rapor bilmem ne bitirince kalite müdürü olacakmışim hadi hayırlısı ama kendime güveniyorum boş bir mühendis olmicam inş
Matematik/Bilgisayar okuyorum programlama üzerine gitmeyi planlıyorum ama ilerisi için akedemisyen olarakta devam edebilirim kısmet.
Almanya da endüstri Mühendisliği ve işletme okuyorum. Bölümümu çok seviyorum benim içinbbiçilmiş kaftan. İş alanlarının çok geniş olmasi süper birsey. Hedefim bir otomotiv şirketinde üst düzey yönetici olmak
Turizm Rehberliği ve Seyahat İşletmeciliği okuyorum. Severek okuduğum bir bölüm. Türkiye'de turizmin geleceği de parlak.
Zihin engelliler ogretmenligi okuyorum.. Bölümümû gayet seviyorum ve isteyerek geldim... İlerde o cocuklara yardim edebilirsem ne mutlu bana ama ortalamayi yuksek tutup akademisyen olarak kalmayi tabi ki isterim :)
Grafik tasarım ve animasyon / Geleceği çok geniş bir bölüm , keyif alıyorum çizim yeteneği olanlara tavsiye ederim :)
Adalet MYO, Kamu Yönetimi okudum şu an paralı hukuk okumayı düşünüyorum.
3 sınıftan başlıyorsun. Hedefim de 3 üniversite bitirmek vardı 2 üni bitti, kısmet olursa 3 de sıra.
Bilgisayar mühendisliği. Alanı çok geniş tam olarak hangi alana yönelirim bilmiyorum. Şu an kafamda olan düşünceler değişebilir. İleride büyük ihtimalle Kanada ya da Amerika ya taşınacağım.
Psikoloji
Cok seviyorum
Akademisyen olmak istiyorum
Blümümü seviyorum ama ileride bir iş sahibi olacak mıyım bu alanda bilmiyorum ve korkuyorum açıkçası.
bilgisayar programcılığı okudum mühendisliğe hazırlanıyorum
Visual communication design. Eger yurtdısında olursam kıymetimin daha fazla bilinecegi bir bölüm
Bölümümü çok seviyorum..
Gelecekte kendi ofisimi açacağım.
Hangi bölüm?
Kamu yonetimi. Yanlis bolume geldim kesiblikle birsey olamam ben
Bankacılık ve Sigortacılık. Sigorta Acentesi açmak istiyorum ilerde bakalım :)
lojistik okudum ama hiç sevmedim şimdi muhasebeciyim mali müşavir olucam inş seviyorum muhasebeyi
Okuduğum bölüm bitti hala iş gelecek mi diye düşünüyorum yeni mezunları eziyolar arkadaş
Kamu Yönetimi son sınıf öğrencisi yim sirf 4 yıllık mezun olabilmek için okuyorum belki işime yarayacak ya da yarar diye
okuduğum bölüm adalet ve geleceğim hakında ___________________________________________________________________________________ :D
Bilgisayar mühendisliği. Tabii ki de önü açık, ne kadar çaba verir ve başarılı olursan o kadar ilerlersin. Sınırı yok.
Seviyorum. Biyoloji. Gelecekte akademisyen oluyorum ve Nobel alacak ilginç keşfimi araştırıyorum... <3
İş güvenliği ve sağlığı.
İleride en gerekli mesleklerden birisi. Çünkü türkiyede iş güvenliğinde aşırı ihmal var. İnşallah bu soruna bir çözüm olacak.
Zihin engelliler ogretmenligi bir an once bitirip ise baslamak istiyorum hem isimde uzmanlasmak hemde bazi cocuklari topluma kazandirmak istiyorum on yargilar kirilmali :)
İş sağlığı ve güvenliği seviyorum
Para var bu meslekte ama amacin paraysa yapamayacağın bir meslek
Tercümanlik - mütercim okumak
Isitiyorum.. Yurtdidindanim, türkce almanca fransizca ingilizcem fazlasiyla iyi. Sizcve tercümanlik gelecegi parlak mi? Is bulmana sıkinti yasarmiyim?
Bence Türkçe konusunda o kadar iddialı olma. :D
Eger yazdigim yanlislar yüzünden diyosan sen iddiali olma, bir kac yanlis kelime yazdim diye beni yargilayamazsin ;) ayrica telefonumdayim herseyi düzgün yazmami bekleme. @uykucusylvia
Bak bu cevabın daha iyiydi. :) :)
Bilgisayar mühendisliği okuyorum Ama bana hitap eden bölüm değil özel üniversitede anestezi Okucam...
Bilgisayar Mühendisliği
Ve önü çok açık sınır yok geliştirebildiğin kadar geliştiriyorsun
Çok eğlenceli bir bölüm
Felsefe mezunuyum, isteyerek okudum zaten. Gayet memnunum. Tabi kendi işyerimde çalışıyorum.
Hemsirelik okuyorum ama univ. de paramedige gecmeyi dusunuyorum inş. :)
Sosyal hizmet okuyorum. Şu anki atanma puanı 38 diyeyim sen anla işte.
Fizyoterapi okuyorum üniversite bitince planlarım var bakalım hayırlısı😊
Inşaat mühendisliği okuyorum, tek bildiğim okulu bitirince basip gideceğim. Yurt dişinda devam edicem en azindan orda mesleğe saygi var.
Uluslararası İlişkiler okuyorum. Seneye İnşallah İngiltere. Ardından özel şirkette işim hazır. ya da kaymakamlık, diplomatlık için çabalayacağım.
bu ülkede insanların büyük bir çoğunluğunun hayellerindeki mesleği yapmadığına eminim. o yüzden herkes. KPSS nin peşinde.
Sağlık okuyorum ve ünide değişmezse seneye hemşirelik devam... Bilmem ama başhemşirelik veya müdürlüğe kadar çıkmak da fena olmaz :)
Mimarlik okuyorum surekli cizim odevleri yapmaktan biktim ama cok zevkli bir bolum sadece surekli odevleri yetistirmeye calisinca sikici oluyor
Lisedeyim bilişim teknolojileri okuyorum bölümüm güzel iyi önü acik rahatça meslek sahibi olunabilecek bir bölüm ama ben hukuk istiyooom :((
Yaş kaç?
Çocuk gelişimi okuyorum :) geleceği parlak nesil elimizde büyüyecek :)
Pilotaj okuyorum bu gidişle zor biter daha 4 sene var :D
Uluslararası taşımacılık ve lojistik bölümü okumayı düşünüyorum ben
matematik öğretmenliğini bitiridim ben kurtuldumda meb bu kafayla giderse yakacak nesilleri
Çevre müh. Avrupa birliği uyum sureci sayesinde is secenegim cok
okudum öğretmen oldum ve memmunum halada okumaya devam şimdide mak. mühendiliği okuyrum yıldız teknikte.
Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyorum çap yapıp aynı zamanda bilgisayar mühendisliği de okumak istiyorum ve tek hedefim Aselsan <3
Bende Aselsan istiyorum kanka bölüm birincisi olsak bide iyi kpss belki
:) orası öyle ama torpil faktörü önemli
Tibbi Dökümantasyon ve Sekreterlik okudum. Bitirdim. Atandım. Şimdi gidip geliyoruz. Ama ticarete atılmak istiyorum.
Nasil memlun musun? şu an bende o bolumu okuyorum kac puanla atandin tavsiye eder misin? Yol yakinken tekrardan ygs /lys ye mi hazirlanim?
uluslararası ilişkiler ama şu an ilerisi bulanık duruyo yarın çok zornbi ekonomi sınavı var :)
hukuk.. geleceğini pek iyi görmüyorum. ortalık avukat dolu. ama benim bir hedefim var yargıtayda savcı olacağım ben. her şeye rağmen bu hedefimin arkasındayım.
Okudugum bolum makine muh gelecegi mukemmel ama bendr is yok :D
turizm okuyorum:D seviyorum aslında, otel sahibi olmak istiyorum
puanım yüksek diye uçak mühendisliği tercih ettim geleceğide iyi ama çook zor :/
şimdilik eczacıyım ama polislik bölümüne hazırlanıyorum ve severek yapacağımdandan eminim
Su an hemsirelik okuyorum tabiki sevmiyorum :D gelecekte bu meslekle nasil basederim bilmem polislik icin ugrasicam o yuzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar