Sizce yerinde bir karar mıydı? Bu kararı eleştirenler de var eğitime devam edilmeli diye. Sizce karar geri çekilir mi? Yoksa verilen karar geri çekilmez mi?
Sorum şu; Bu karar artık böyle değil mi geri çekilmez ona göre plan yapıcaz çünkü.
Sizce yerinde bir karar mıydı? Bu kararı eleştirenler de var eğitime devam edilmeli diye. Sizce karar geri çekilir mi? Yoksa verilen karar geri çekilmez mi?
Sorum şu; Bu karar artık böyle değil mi geri çekilmez ona göre plan yapıcaz çünkü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu karar hiçbir şekilde geri çekilmez imkansız onaylanmış bir karar
İşte aradığım yanıt. Eleştiren kesim olduğu için bunlardan dolayı kararı geri çekerler mi diye bir düşündüm. Çünkü hiçbir şey belli değil bu bari belli olsunda ona göre karar alalım plan yapalım. Arkadaşlarımızı dışarda da görürüz eğitimi kendimizde alırız benim fikrimce. Önemli olan depremzedelerin barınacak yerlere yerleşmeleri.
Artık bu karar böyle sanırsam net yani.
Yok arkadaşım kesin, ayağını yorganına göre uzatırsın
Çok teşekkür ederim. Öyleyse herkes evine gidicek sanırım.
Öyle görünüyor, rica ederim
Geri çekilme yok tek adam konuştu
Yerinde karar
Bencede yerinde karar zaten üniversitelerde devam zorunluluğu çok az. Öğrencilere zarar gelirse fiziki ve manevi bu seferde ünileri bile kapatmadılar dicekler.
uygulama esasları belli değil daha
Ne gibi bir uygulama esası olabilir ki bütün üniversiteler yaza kadar uzaktan eğitim dediler. Uygulama esası derken uygulamalı eğitim görenler tıp, diş gibi bölümleri mi diyorsun
hayır kanunun uygulaması
Gözden çıkartılan ilk şey eğitim...
Sacma
Niye?
Bir dusun niyee diye sor arastır
Dogru kararrr