Ben anlayamıyorum. Kyk yurtları depremzedeler için kullanacaklari için uzaktan eğitime geçiliyor. Ya bu devletin depremzedeler için daha iyi bir planı niye yok. Tek alternatif kyk yurtlari neden? Niye öğrenciler olarak biz yanıyoruz. Ben bu dönem hastanede uygulama dersleri alacaktım. Şimdi uzaktan eğitimle ne öğrenebilirim. Hiç bir şey tabiki.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence siz haklısınız katılıyorum
Senin daha iyi planın nedir
Yüzlerce otel ve bir çok apartman var bu insanlarımıza ev olacak. Devlet bunun parasını karşılayamıyor mu şimdi? İşin kolayına kaçmasınlar bence.
Yüzlerce otel var da parasını en ucuzu günlük 300 TL'den binlerce insanı bir hesapla bakalım 4-5 aylık fatura ne gelecek? Uzaktan eğitim iyi bir süreç değil bende biliyorum ama şu durumda yapacak bir şey yok. İstersen kaydını dondurabilirsin. Tekrar yüz yüze başladığı zaman işleri öğrenebilirsin
Biz deprem ülkesiyiz sanki olağan dışı bir felaket gibi davranmasın devlet. Bunun planını yapmis olmalari lazimdi. Yıllardır deprem vergisini alıyor. O paraları kullansınlar. Öyle ki bağışlar olmasa acaba o insanların hali ne olacaktı acaba düşünüyorum. Devlet bize çalışmalı biz devlete değil.
Daha iyi bir planı kız niye üretsin uni ler özel kurum onlar uretsin
Devlet hiçbir zaman açıkta da kalmaz çaresiz de kalmaz merak etme. Sağlık bölümler için farklı bir sistem uygulanacak senin için de sorun olmaz artık stajlarda dahil
Uygulamalı dersleri sence tek sağlık bolumumu alıyor?
@-kum- başka bölümlerde alıyor biliyorum. Onlar için de bir yol gösterilir ne diyeyim. Ayrıca ben bu arkadaşın amacının çok da bir şeyler öğrenmek olduğunu sanmıyorum. Başka şehirlerde üniversiteye giderken cafelerde sinemalarda keyif çatan erkek arkadaşlarıyla gezen sorsan üniversiteye gidiyoruz okuyoruz diyen birine benziyor. Eğer gerçekten okumak istesegdi online eğitim her ne kadar faydalı olmasa da yine de bir fayda almaya çalışırdı. Şahsen ben öyle yapacağım. Bizim fakültedeki hocalar öyle bir ders anlatıyor ki ders mi sohbet mi belli değil. Oturuyorlar mır mır konuşuyor gidiyor. Ne anladım ben bundan? En azından online olursa belki daha iyi anlayabilim. Staj için illa ki bütün bölümlere bir kolaylık sağlanacaktır
Şu yorumlarin o kadar saçma ki? Ben kendi şehrimde de gezerim tozarim ne alaka? Siz insanlari önyargınız ile bu sekilde yaftalahamazsınız. Seneye stajım var orada doktor benden bir şey istediğinde mal gibi bakacağım hiç bir halt bilmiyorum. Online eğitimi daha önce gördüm zaten. Hic bir işey yaramıyor. Bizim bu dönem neredeyse full uygulama dersiydi. Uygulama derslerini çıkarınca sadece 3 dersimiz kalıyor. Onları uzaktanda alabiliriz ama diğer uygulama derslerini kimse telafi edemez. Pandemide de yaşadık bunu. Dünyada o kadar felaketler oluyor ama kimse eğitimden bu şekilde vazgeçmiyor. Bunu sorgulayacaginiza hala yok gezme yok sinema! Ne biçim bir zihniyet bu. Ne kadar yobaz bir düşünce! 700 bin kapasiteli kyk yurdu için 8 milyon öğrenciyi harcayamazsiniz. İmar affı yaptılar , binaları denetlemediler , şimdide eğitim hayatımızı baltalıyorlar. Şu an yurtlardan atıyorlar öğrencileri mutlu olun!
Benim mi yok ya da diğer arkadaşın bu böyle olsa bile bu bir önlem mi sence? Bundan kimene ya da bizene.
Sorun o işte zaten online iyi anlaşılmaz ken bide gidip zorluycaklar iki iki dört bizde en azından öyle
Söyle bi şey vardı yine inşaat mühendisleri de burdan cikcak ve online eğitim döndük yine sorunu geçici çözdük
Bu yönde haklısın o kadar öğrenci için zor süreç