Vesvese mi korku mu bu olayı internette bulamadim sualime cevap bulacak biri var mı?

Ben evde odadan odaya girerken sag ayak ve besmele cekiyorum lavaboya girince sol ayak kullaniyorum ama bir anda içimden allah (c. c.) diyorum diyorum munasip olmayan yerde zikredilmez lavabodan çıkınca söyle diyorum kendime ama elimde olmuyo. Arastirdigimda ev icinde odadan odaya sag ayak ve besmele zorunluluğu yokmuş ama bişe korkutuyo sanki beni yapiyorum bunlari takintili sekilde arada icime dua söylemek geliyo o an bacak bacak ustune atmış oluyorum , ya da elimde kahve oluyor indirip düzgün oturup duayi okuyorum , biyerde Allah c. c yazinca yine düzgün oturup 3 kere zikrediyorum. Arkadasim dedi ki sanki bir sey seni en munasip olmadigin anda zikrettirip okutturmaya çalışıyor cunku en çok böyle anlarinda oluyor bu da seni korkuttugu icin her dakikan tetikte ilerliyorsun ve dogru kelimelerde odadan odaya giriyorsun vesvese aliyor olabilirsin dedi öyle mi oluyor sizce özünde iyi bir şey yapıyorum fazla dikkat ediyorum ama o böyle yorumladı sizce bu durum ne

Vesvese mi korku mu bu olayı internette bulamadim sualime cevap bulacak biri var mı?