Öncelikle herkese merhaba. Hepimizin içi yanıyor. Milletimizin bası sağolsun. İnşallah herkes tez zamanda kurtulur. her şey düzelir.
Gerçekten çok acı. Herkes elinden geleni yapsın lütfen. Türkiyemizde biz bize yeteriz inşaallah.
Benim sorum yks gibi sınavlar ertelenir mi sizce?
Çünkü öncelikle ordaki kardeşlerimiz olsun. Tüm TÜRKİYE de hepimizin içi vurgun. Psikolojimiz çok bozuldu. Herkesin ciğeri yanıyor. Haliyle kimse sınava çalışamıyor. Sizce yks ertelenir mi ya da napilmali
İnşaallah her şey düzelir. Herkes bu acı durumdan tez zamanda kurtulur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence ertelenir
Bencede birkaç ay ertelenmeli insanlar ders çalışamıyorum kendilerini nasil toparlayıyacaklar toparlayana kadar zaman gecer hemde piskolojik baskı icindeler
2. dönem konuları sınavda çıkmayabilirmiş diye biliyorum yani pandemi de öyle olmuş mesela
O lgs icin
@Th3strangerr Benim bildiğim tyt ayt de öyle oldu
@Th3strangerr Olsun fark etmez yine yapılmalı hatta ertelenmeli bile
Öyle olamaz çünkü tyt 9 ve 10. Sınıf konularını kapsar ayt ise sadece 11dir 12. Sınıf sadece tekrar vardır
@Th3strangerr Ya 12 nin ikinci dönem çıkmaz sadece anlasana meb diyecek ki siz gördünüz zaten 3,5 seneyi
Beni anlamadın galiba kardeşim diyorum ki 12. Sinifta KONU GORMUYORUZ
@Th3strangerr Limit, Türev, İntegral, Logaritma, Diziler falan hangi sınıfın konusu? Müfredat'ta bunlar 12. Sınıfta görülür sen görmediysen bilemem tabi ya da erken gördüysen
Evet evet kusura bakma aklım bir karış havada, dildeyim ben
Sayısal da 11 de bitiyor diye düşünmüştüm
@Th3strangerr TM de Sayısal da 12 de daha çok konu var hatta Limit, Türev ve İntegral'den sadece 10 soru geliyor sen düşün
Bence ertelenir nede olsa ohal bile ilan edildi insanlar nası kendilerini toparlayıp sınava girecek
Yani çok doğru, psikolojik olarak bitik durumdayız. İnşallah ertelenir
İnsanlar yarasını sarsin geç olsun güç olmasın
MSÜ ertelendi yks de ertelenir diye düşünüyorum 🙁
Ne zamana kadar ertelendi MSÜ
19 Mayıs tan 26 Mayıs'a
Bence ertelenmez
ertelenmez
En çok Temmuz olur.
ertelenir bence
Geçmiş olsun
Ertelenir