@ikizterazi bende moderatörum kurallar gereği egerki bilindik kelimeler haricinde orada imla kullaniyor ise alınır. Kuralları tekrardan okuyabilirsiniz. Ben onu uyarmak amacıyla yazdim
Bende biliyorum da yanlış anladınız ingilizce biliyorum diyorsa tanıtabiliyordur derken lütfen tanıtın kanıtlayın anlamında değil kız sizin üzerinize gereksiz gelmesin diye dedimdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hi, my name is Erdem. 30 yo, from Turkey. Working as a clerk at the courthouse. Bla bla
Yes i can. Yıl 2023 olmuş hala İngilizce konuşamayanlar var.
evet tanıtırim tabiki
Tanıt o zaman
tanıtmak mesele degil ama site kuralları gereği ben yazarsam mod arkadaşlarımız imladan alir
Dene
Evet kız doğru demekte yabancı dil kullanması halinde alırız. İngilizce çok zor bir şey değil tanıtırım diyorsa tanıtabiliyordur.
@ikizterazi bende moderatörum kurallar gereği egerki bilindik kelimeler haricinde orada imla kullaniyor ise alınır. Kuralları tekrardan okuyabilirsiniz. Ben onu uyarmak amacıyla yazdim
Bende biliyorum da yanlış anladınız ingilizce biliyorum diyorsa tanıtabiliyordur derken lütfen tanıtın kanıtlayın anlamında değil kız sizin üzerinize gereksiz gelmesin diye dedimdi
@ikizterazi afedersin ben yanlış anladım 😂
@ikizterazi haha neden kızın üstüne gideyim 😂😂😂
o derece ingilizce bilmiyorum
Evet. Başlıyorum.
I * human.
Evet.
Tanıtamam
yes i m
Evet sen
tabi ki
evet