Almanya’da lisans almanın ve Almanca bilmenin nasıl faydaları olur minimum kazanç ne olur
2 ay
Almanya’da işletme okumanın Türkiye’de ne gibi faydaları olur?

Almanya’da lisans almanın ve Almanca bilmenin nasıl faydaları olur minimum kazanç ne olur
Kariyer açısından basamakları çok hızlı çıkar ve hedefe ulaşırsın bundan emin ol. Türkiye' de işletme ingilizce harici sadece işletme mezunu arkadaşlar maalesef kendi alanları içerisinde iş bulmakta zorluk çekiyor. Fakat yurt dışında hem farklı dil, hemde eğitim orada alarak donanım sahibi olursan, Türkiye' de işsiz kalma oranın düşer ve iş başvuruların olumlu sonuçlanır.
Yurt dışında eğitim alıp, Türkiye' de hangi alanlarda çalışma imkanın vardır kısaca ondan bahsedeyim. Firmaların pazarlama veya organizasyon bölümlerinde, bazı departmanlarda sorumlu kişi olarak yer alma, firmalarda tecrübe edindikçe yöneticilik ünvanına bir tık daha hızlı yükselişe geçebilirsin canım.. :)
Valla geçen bir ilan gördüm Almanca bilen çağrı merkezi temsilcisi maaş 20 bin TL veriyorlardı + prim de vardır muhtemelen sen ona 25-30 bin de 😄 Yani bırak Almanya'da üniversite okumayı sadece Almanca bilmek bile büyük para ediyor gerisini sen tahmin et.
Cevap
2Cevap
Her açıdan faydası var Türkiye de İşletme bölümünü bitirdiler maalesef ancak ODTÜ Boğaziçi Olsun ki avantajlı olsun ama Almanya da olursan yine de daha avantajlı
Yav Türkiye gelip napacan kal orada
En İyi Cevap