19 yasindayim, maalesef iş bulamiyorum ve ararken kendi harçlığımı çıkarmak istiyorum. Evde yapip satabileceğim, veya uyguna alip kârına satabileceğim ne yapabilirim?
3 ay
Ticarete nasıl atılabilirim? Bana fikir verir misiniz?

Ticarete atılmak o kadar kolay bir iş değil canım. Bunun için, maddi açıdan da kendini hazır hissetmen gerekir. Belirli miktarda para birikiminin olması lazım. Tutup sana dükkan aç, demiyorum. Bir takı, aksesuar veya farklı bir sektörün satışını yapmak istesen bile, belirli miktarda paranın olması lazım. Toptancı yere gittiğin zaman, alışveriş yapacağın için bir miktar ücret yanında olması şarttır.
Ticaret dışında, sosyal medyada ürün ve pazarlama yapan çok birey var. Sayfanda ürün satışı yapabilirsin veya hombitkisel firma var. O gruba dahil olup, bir işe girişmiş ve sosyal çevre edinerek de donanım sahibi olabilirsin.
Benim sana asıl tavsiyem, ticarete atılmadan önce bir eğitimin şart olduğunu, eğitimine, hedeflerine daha çok önem vermen gerektiğini belirtmek istiyorum. Onun yerine, tam gün çalışmak zorunda değilsin. Part-time olarak bir yerde de kendine bu imkanı sağlayabilirsin. Kenara birikim elde eder, yine ticarete atılmak ve kendi işinin patronu olmak istersen, o yönde ilerlersin. Ama bu süreç içinde, kendinde iş hayatını görüp, öğrenip, belirli yerden tecrübe kazanıp daha sonra bu düşüncelerini gerçekleştirmek olması gereken bir süreçtir canım. Elbette sen bilirsin, en iyi şekilde karar verecek olan kişi sen olduğun için, hayatına karışmak, müdahale etmek istemem. Umarım hayırlısı olur her şey hakkında..
benim sana önerim bir mesleğin yoksa, kendine yatkın olan illaki bir iş kolu vardır. o işle ilgili biryerde maaşı ön plana koymadan işe başla sadece öğrenmek için yap bunu. inan önün açılıcak işi iyice öğrendiğinde. bana güven.
Cevap
2Cevap
Tesettürlü müsün genelde tesettürlü kişiler bulamıyor iş biriside yazmıştı burdan ondan sordum
Hayır değilim
Ticaret zor şimdi , güzel bir iş bulup çalışabilirsin kendi alanın olmasa bile öğrenirsin iş kur a başvurabilirsiniz
Başvurdum hicbir sey yok😀
Bence işten çok bişey yok bu ülkede en azından istediğin işi bulana kadar boş kalmaz insan uğraşır bişeylerle , market olur , benzinlik olur , giyim olur var yani
Çalışamıyorum onlarda. Her insan her işi yapamaz
Ama mutlaka bir işi yapar
Aşırı aşırı bir ihtiyacım yok. Sadece çalışıp birikim yapmak istiyorum
boyle hop diye
En İyi Cevap