Sözel kısım yetişir mi?
Türkçe,
Edebiyat,
Sosyal,
Cografya,
Tarih...
Sözel kısım yetişir mi?
Türkçe,
Edebiyat,
Sosyal,
Cografya,
Tarih...
Şimdi sözel alanlarda not alınması gereken yoğun kısımdır. Her konuda belirli anahtar kelimeler vardır. Ve bu kelimeleri zihinde kalıcılığı sağlamak adına, notlar tutup tekrar yapmamız gerekebilir. Mühim olan sizin daha önce konulara vermiş olduğunuz hakimiyet ve temeldir. Eğer temelinizde zaten konulara karşı bir hakimiyetiniz varsa, bir kere bakıp test çözerek zaten konu atlamış olursunuz. Ben yetiştirebileceğinizi düşünüyorum. Her gün programlı ve önceliğinizi yoğun konulara verip, ardından kısa anlaşılır konularla ilerletirseniz, rahat yetiştirebilme şansınız yüksektir. Son 1 ay kala ama denemelere daha yoğun odaklı gidin derim..
Merhaba, edebiyat cumhuriyet döneminden dolayı çok kapsamlı yani cumhuriyet dönemi hariç yetişebilir ama diğerleri zaten kısa kısa yani halledersiniz diye düşünüyorum. Onlarda bir sıkıntı olmaz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
5Cevap
Yetisir youtube dan hafiza teknileriyle cogrqfya turkce tarih calis 1 ay bile yeter ama turkceden hergun paragraf cozmek kosuluyla
Bir ay bile yeter.
Yetişir
Yetişir
Yandın sen çok çalış derim ben yoksa surtersin
Nereye yetişecek
yetisir
Yetişir
En İyi Cevap