Güncellemeler
1 ay
müzik aletine çok önem veriyo sınıfta çalabilen 2 kişiden biriyim, metal dinlediğimi biliyo bazen ordan konu açılıyo kendisi müzisyen aynı zamanda, bi de bana özel ödev vermişti bikaç kez gelişmem için. amacım böyle sıradışı özelliklerimi farkettirip aklına gelince aa bu çocuk da bunu yapar demesi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir eğitimcinin gözüne ancak, notların ve derslere karşı aktifliğin ile girmek en doğru yöntemdir. Başka şeyler yaparak, akılda kalıcılık sağlamana gerek yok. Elbette yeri gelicek sohbet edeceksin, yeri gelecek güleceksin. Fakat konu eğitim ise, bir eğitimci senin ona yaklaşımından çok, bölümüne karşı istikrarlı oluşuna bakar. Sende çalışmaların, derslerinle beğenilen bir öğrenci isen, başka bir şey yapmana gerek yoktur. Sadece çalış, notlarına, eğitimine önem ver ve sana verilen sorumluluklar bile dahi varsa, en iyi şekilde yerine getirmeye bakmalısın. Onun haricinde, başka şeyler yapmana gerek yok. Kendin ol, derslerine özen ver ve saygını her zaman koru. İşte kazanan bu sefer sen olacaksın...
kesinlikle oyle birsey yapma aranizda mevki makam farki var aksi takdirde seni tersler rencide eder
ayni seyi arkadasim yasadi
kendisi arkadaşımız gibi davranmaya çalışıyo, gece yolda kalırsanız arayın, kavgaya çağırabilirsiniz falan diyo, yani zaten ben çekiniyorum sonuçta dediğin gibi oyuzden onların sohbetlerine çok girmiyorum
ya şansini dene istersen icinde ukte kalmasin ama egitimciler ogrencilerine bazen samimi icten olur aralarindaki iliski iyi olsun diye
ama bu demek olmuyor ki size ilgisi var
sana ozel ilgi veriyosa tamam ama genel bi samimiyet ilgidir bu sanmiyorum
sonrasinda uzulebilirsin karar senin
yanlış anladın sanırım ben ilişki anlamında demedim aramızda her zaman hoca öğrenci ilişkisi olucak sadece gözde en nitelikli öğrencisi olmak istiyorum herkes atılgan davranıp kendi özelliklerini belli ederken ben çekingen kalıyorum kendimi ortaya koyamıyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!