Sevmediğiniz bir mesleğiniz var ama bunun karşılığında çok iyi bir maaşınız var fazlasıyla kazanıyorsunuz peki bu şekilde devam mı edersiniz yoksa hayatım daha önemli deyip bırakabilir misiniz?

Devam ederim tabi ki hele bu devirde!
Bırakırım hayatım benim için daha değerli!
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Devam ederim tabi ki, sevip sevmemek tabi ki önemli. ama bu bir iş yani bunu yardım ya da iyilik için değil para karşılığında yapıyorsunuz. bu yüzden sevmek önemli değil benim açımdan.
Kesinlikle mantıklı sabır her şeye değer...
Sevmemesine rağmen o meslekten çok para kazanabilmek, gerçekten iyi bir durum. Sevdiği işi yapıp kazanabilmek için de bir avantaj demek. Zaman kazandırır, sevdiği meslek için de yapılabilirlik ve hazırlanma imkanı demek. İyi bir birikiminiz yoksa bu şekilde işin içinden çıkabilirsiniz.
Ne kadar sevmiyorum, Mesela her sabah ağlayarak mı uyanıyorum, kimseyle iyi geçinemiyor muyum bunlara bakarım.
borcum vs yoksa iş değiştirdiğimde yine aynı ya da şuana yakın standartlarda yaşayacaksam bırakırım her şey para değil maalesef ruh sağlığım paradan çok daha önemli
Ne bırakması kene gibi yapışırım hele de bu devirde her şey pahalı ve iyi bir maaş alıyorsam niye bırakayım kovulana kdr çıkmak söz konusu bile olmaz geçim zor ve ailen de varsa katlanmalısın
Eskiden olsa belki sevmediğimiz için işi bırakmayı düşünürdük ama şu devirde nasıl daha fazla para kazanırız diye düşünüyoruz. Zamana göre değerlendirirsem eğer, işten çıkmazdım ve daha fazla birikim yapardım.
Bırakınca para yağıyorsa ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsan bırak, bu zamanda şu an sevip sevmemek önemli deyil geçim önemli, kimse kimseye 5 kuruş vermiyor
Sevmesem bile iyi kazandığim bir işi asla bırakmam. Ailemi bir başkasına muhtaç etmek istemem. Bir de bu dünyada ebedi kalmayacağız yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım ederim.
Mesleğimle sevdiğim şeyleri birleştirip ara bir form yaratırım. Şu andaki işimi öyle yaptım. Yaptığım iş ile sevdiğim şeyleri birleştirdim. Gayet memnunum
Bırakmam diyenler olayın içinde olmadığı için bilmiyorlar staja gidiyorum kuaförlükteydin maaşım 5.500 asgari ücretti normalde 1650 olmalıydı ama işi ortamı sevmediğim için o işi bıraktım ve muhasebeye geçiş yaptım o işi sevmiyorsan bırakmanı öneririm
Paraya çok ihtiyaç duyduğum bi dönem değilse başka işler bakarım ayrılırım. Para çok önemli ama günün yarısının geçtiği zaman da çok önemli
Tam da bu durumdayım, çok yorucu bir işim var, devam ediyorum ama bir yere kadar gidecek bu böyle, sonrası için farklı planlarım var.
Ben de 4 yıl sevmediğim bir işte (tam zamanlı) çalıştım. Hatta aynı zamanda biri örgün biri açıktan 2 lisans bölümü okudum. İşi bırakamazdım, ailem geçim sıkıntısı yaşıyordu ama okumak da zorundaydım. Hayatımın en zor seneleriydi ya. 😢😔
Agir çalışma şartları olan (inşaat vs.) olmadığı sürece her işe katlanılır zaten hangi iş zevkli ki tamamen bizim bakış açımızla alakalı
Çok stresli çok problemli ve cok endişe verici sevemiyorum daha işin için hafiften girdim ciktim tamamını düşünemiyorum
Devam ederim başka işte az kazanacağıma sevmediğim işte devam ederim. Devir zor para kazanmak daha zor 💸
Diğer, daha iyi bir hale getirmenin ve sevmenin yollarını ararım.
Sevmedgm bı işi parası ne kadr iyi olursa olsun yapamam
şu an tam bu yüzden çalışıyorum zaten parası iyi diye.
Bırakmak bu devirde hata olur diye düşünüyorum
Ben yıllardır sevmediğim işi yapıyorum. Yaptığım iş de pek fazla kazandırmıyor. Daha fazla para kazandıran bir işte de çalışırım ama benim yaptığım yanlış kesinlikle herkes sevdiği bir işi yapmalı