İki yıllık sağlık bölümünde okuyorum ilk dönem okula gidemedim ikinci dönem devam edebilir miyim
1 ay
Üniversite ilk dönem gidemedim ikinci dönem gidebilir miyim?

İki yıllık sağlık bölümünde okuyorum ilk dönem okula gidemedim ikinci dönem devam edebilir miyim
Herhangi bir problem asla yaşamazsın. 1. dönem bulunan derslerin, 2. döneme aktarılır ve toplam iki dönemin derslerini bir dönem içerisinde görürsün. Fakat, derslere girmek zorundasın, aktifliğini göstermek, sınavlarında yeterli puanı almak ve dönem ortalamanı bir şekilde yüksek tutman gerekiyor. Yetersiz bir dönem ortalaması, dönemi tekrarlamaya neden olabilir. Muhakkak ortalaman 2.00 ve üzeri tutmaya çalışmalısın..
Evet gidebilirsin ama bazı üniversitelerde ilk dönem derslerini ikinci dönemde, ikinci dönem derslerinide ilk dönemde alamama gibi bir durum söz konusu olabiliyor bence bunu öğren ilk başta. Benim okulumda öyleydi bu sebeple yarım dönem uzatmak zorunda kalmıştım aklında bulunsun.
Cevap
4Cevap
Merhaba, gelecek sene ilk dönemi tekrarlarsınız ve bu dönem ikinci döneme devam edebilirsiniz yani bir sıkıntı olmaz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Evet devam edebilirsin bu konuda üniversitelerde hakkınız var zaten sadece kayıt yenilemeleri zamanında yapmanız gerekiyor, başarılar...
Gidebilirsin derslerini al
İki yıllık bölüm uzar mı?
Teşekkürler
Evet devam edebilirsin
Yani sadece bir dönemi uzatmış oluyorum demi bir sene değil
Birinci dönemde aldığın dersleri ikinci sınıfta birinci dönem dersleriyle beraber onu da göreceksin devamsızlığın olduğu için derslere girmek zorundasın
Çok fazla ders var 14 ders hepsini o dönemde mi alacağım
Aynen
Teşekkürler güzel bir rahatlama geldi
Gidebilirsin sanırım
Gidebikrsin
En İyi Cevap