500 tl ücreti vardı en son ama bir türlü tam net bilgi yazmıyordu nerden başvuru yapıldığıyla ilgili
2 ay
İlk yardım eğitimi alıp sertifika almak istiyorum. Bunun için nereden başvuru yapabilirim?

500 tl ücreti vardı en son ama bir türlü tam net bilgi yazmıyordu nerden başvuru yapıldığıyla ilgili
Kampüs sertifika diye bir sertifikasyon platformu var canım. Orada ilk yardım eğitimi alma imkanın var. Açıkçası geçen sene sertifikalar uygun fiyatlarda vardı. Fakat, şu an artmış durumda. 500tl bir belge almak imkanı olmayabilir. Ancak şu an ki fiyatlar en uygun 900-1000 arasıdır. Bu belirttiğim sayfadan araştırmanı öneririm. Bir de koç eğitim sayfası var. İnanılmaz güvenilir, sağlıklı bir yer. Bende daha önce alanımla ilgili oradan belgeler toplamıştım. Bu sayfalar sana yardımcı olabilir..
Bu dediğin online mı veriliyor. Yoksa birebir yüzyüze mi. Sonuçta ilk yardım pratik uygulama gerek
Online veya yüz yüze birebir tercih sana kalmış.. Bu tarz platformları internet üzerinden araştırmanı öneririm birçok yer sadece online veriyor. Bir kısmıda yüz yüze eğitim..
Cevap
3Cevap
Kızılaya gitmen en doğrusu olur.
Kızılay bak istersen onların kursları vardı
Kizzilaydan al
En İyi Cevap