5 ay kaldı sınava ve 50 bin sıralama yapmak istiyorum mevcut netler tyt 60 ayt 20 günde 6 7 saat ile tyt 95 ayt 65 yapılır mı 5 ayda
1 ay
5 ayda YKS'de 50 bin yapılır mı?

5 ay kaldı sınava ve 50 bin sıralama yapmak istiyorum mevcut netler tyt 60 ayt 20 günde 6 7 saat ile tyt 95 ayt 65 yapılır mı 5 ayda
Bu soruyu aslında kendine yönlendirmeni öneriyorum. Ben yapabilir miyim? Başarır mıyım? 50 bin için vereceğim gayret nasıl olmalı? Gibi sorularının değerlendirmesini yapacak olan kişi sensin.
Çalışmak çok önemli. Verimli, programlı, düzenli ve akılda kalıcı olarak çalışan her birey emin ol bir level üzerine atlamış olur. Sana tavsiyem şu; elinden geleni yapmaya çalış. Saatlerce oturup ders çalışmak sana verim katmaz. Bir süre sonra hatta sıkar ve çalışma isteksizliğine kadar sürükleyebilir. Verim aldığın an o dersten, emin olduğunda, gereken çalışmayı sergilediğinde bırak ve biraz olsun kendine vakit ayırmaya çalış.
Bir insanın hedefi ve hayallerini gerçekleştirmek, kendi elindedir. Hedefin 50 bin ise, asla pes etmeden bu 5 ay süreci iyi değerlendir ve o sıralamada sende ol. Ben başaracağını düşünüyorum. Umarım her şey senin için hayırlısı olur...
Cevap
6Cevap
Birilerine sorarak yapar mıyım acaba diye zamanını geçirerek yapamazsın imkansız netler değil istikrarlı çalış ve denemeleri unutma başarabilirsin hayatında bir şey başaramamış insanlardan TAVSİYE ALMA
BOL ŞANSS
Kolay gelsin inşallah yaparsın.
Çok moral verici oldu ya teşekkür ederim gkkdkfkd
İmkanın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım Fatih sultan mehmet
Zeki isen yaparsın
Yokkk
Biraz zor gibi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevap