Yks ye 137 gün kaldı. Şimdi başlasam sözel için yetisir mi?

Ben lisans mezunuyum tm alanindan. 23 yasima yeni girdim. Bu sene mezun oldum zaten ama bolumumu sevmiyorum. Atamalar oluyor gelmedi ama bu alanda iş yapmak istemiyorum. Cok zor bitirdim nerdeyse bir ara bırakacaktım ama birakamadim da, icinde debelendim durdum. Ilk sinava girişimde tercih vermek hataydı. Simdi ise istedigim bolumde okumak istiyorum.

Konularin hicbirini hatırlamıyorum. Sıfır gibi dusunebilirsiniz beni. Zaten sinava girisimin uzerinden 4 sene gecti, hatirlamamam normal. Ilk yks sisteminde girenlerdenim. Ve bu 4 sene de soru tarzlari, sinavin kolaylik ve zorluk derecesi her sene değişmiş denilenlere göre.

Simdi baslasam 135-137 gunde sozelden iyi bir siralama yapilabilir mi? Ilk 100 bin 150 bin gibi. Belki daha da iyi bir siralama? Matematiğe muhtemelen calismaya vaktim yetmez ama yeterse bakmaya çalışırım. Edebiyat, tarih, cografta, turkce, paragraf, felsefe grubu hepsi bu 135 gunde yetisir mi? Her seyiyle konu anlatimi olsun, test cozmek olsun halledilir mi rahatca? 27 yasinda universite bitirmek sacma mi olur ayrica?

Yks ye 137 gün kaldı. Şimdi başlasam sözel için yetisir mi?