Ben lisans mezunuyum tm alanindan. 23 yasima yeni girdim. Bu sene mezun oldum zaten ama bolumumu sevmiyorum. Atamalar oluyor gelmedi ama bu alanda iş yapmak istemiyorum. Cok zor bitirdim nerdeyse bir ara bırakacaktım ama birakamadim da, icinde debelendim durdum. Ilk sinava girişimde tercih vermek hataydı. Simdi ise istedigim bolumde okumak istiyorum.
Konularin hicbirini hatırlamıyorum. Sıfır gibi dusunebilirsiniz beni. Zaten sinava girisimin uzerinden 4 sene gecti, hatirlamamam normal. Ilk yks sisteminde girenlerdenim. Ve bu 4 sene de soru tarzlari, sinavin kolaylik ve zorluk derecesi her sene değişmiş denilenlere göre.
Simdi baslasam 135-137 gunde sozelden iyi bir siralama yapilabilir mi? Ilk 100 bin 150 bin gibi. Belki daha da iyi bir siralama? Matematiğe muhtemelen calismaya vaktim yetmez ama yeterse bakmaya çalışırım. Edebiyat, tarih, cografta, turkce, paragraf, felsefe grubu hepsi bu 135 gunde yetisir mi? Her seyiyle konu anlatimi olsun, test cozmek olsun halledilir mi rahatca? 27 yasinda universite bitirmek sacma mi olur ayrica?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çinçeyi bile sökersin ya
Sifır olsan bile rahat halledersin diyorsun yani kalan surede
Yeterki sınav yarın olsun öğrenci isen bir günde sökersin :)
Ne bileyim sure az gozuktu gozume. Bu yuzden de cok kararsiz kaliyorum baslasam mi başlamasam mi, kalan sure cok mu kisitli, emegime degmez mi gibi bircok sey düşünüyorum.
Sen yeterki emek ver çaba göster öyle bir yeterki bu süre şaşarsın
Tesekkur ederim yorumun icin. Icime su serptin
Iyi olur. Sinava calisan her ogrencinin biraz gaza ve motivasyona ihtiyaci oluyor sonuçta😊
@soran
yetişir bunu sorma ve düşünme işine odaklan
Yemin ederim gına geldi banada sndkdkdksj
sözelde son 100 günde ilk 100e giremezsem p1çim
Bende giremezsen p! cim diye okudum ilk😅 olur diyorsun yani. Yani tabi kalan sureye gore ilk 100 bin,150 bin gibi dusuk bir siralama verdim. Olursa daha iyisi olsun tabi. Konulara hatirlamayan, sıfır biri bile yapar degil mi? Ne bileyim sozelden korktum biraz. Konulari cok. Cografyasi, tarihi felsefesi falan dolu dolu, konulari cok. Hani tm de sadece edebiyat ve matematik agirlikli çalisiyorsun sonucta. Hem tyt hem ayt tarih, coğrafya, felsefe grubu konusunda endiselerim oldu o yuzden. Ama sıfır olsan da yetişir, bu siralamalara rahat girersin diyorsan gonlume su serptin derim
anlamakta zorlanacağın bir şey yok ki sözelde. ezber hep ben sayısaldan hazırlanıp sözelde 50 k civarı bi şey yaptım sos 2 çözmeden sen düşün
Oyle ama sozelde matematik yapmak ya da sayisal yapmak cok farkediyor. Yani senin gibi sadece mf cozen arkadasimin sozel siralamasi cok iyiydi. Ama matematik cozmeyen sadece sozel yapan. 24 edebiyat sorusunda 22 dogru cikaran, cografyasi full olan arkadasim diger sayisalci arkadasin sozel siralamasinda bile degildi. Matematik cok etki ediyor ve sozel icin sorularda cok az. O kadar tarih konusu var toplam ayt de 12 soru falan var galiba. Iyi derece isteyen icin , matematik yapmayan biri icin yanlis yapma lüksü pek yok gibi sozelde. Benim mf olan arkadaslarim matematik yapabildikleri icin cok fazla edebiyat cozmeden bile hukuk fakultesine yerlestiler. Yani bu sistemde sayisaldan girince tm ve ts de cok yuksek geliyor. Ama tm ya da ts den girince o kadar yuksek gelmiyor gibi bilemiyorum.
olsun yaparsın az bir süre değil otur ezberle tyt mat da yap biraz daha ne
Tesekkur ederim yorumlarin icin. Sure az kaldi ne yetişir ki ya da yetisir mi diye endise ediyordum. Tekrar sagol
Bence yetişir
Tesekkur ederim. Bende az bir sure kaldi diye cok kararsiz kaliyorum başlasam mi baslamasam mi diye
Başla bence yetişir