3 haftadır yeni bir yerde çalışıyorum. Mudur beyi önceden tanıyordum onun aracılığıyla işe girdim. Ama memnun değilim, adapte olamadım, verimli olabileceğim bir şey olmadığını anladım. Cok mutsuzum. Ayrılmayı düşündüğüm için kendime yeni bir iş bakmaya başladım. Bugün baktığım yerle iş görüşmem var. Yoneticimden sadece izin istedim. Sağlık sorunumu diye sorguladı evet sağlık sorunu dedim. Rapor istedi. Kız kardeşimle ilgili özel bir sağlık problemi rapor alacak olsaydim tüm günden gelmezdim dedim. O bana ters çıkıştıgi zorluk çıkardığı için aynı şekilde karşılık verdim. Sonra bana iş tecrüben olmadığı için ve kardeşinin hastalığından böyle konuşuyorsun. Ciddiye almıyorum şu anda dedi. Görüşürüz dedi. Kapattım telefonu direk. Arkadaşlar ne yapmalıyım ben gerçekten hiç mutlu değilim işe yaramaz gibi hissediyorum burada. Akşamları ağlamaktan gözlerim şişiyor.
1 ay
Yöneticimle tartışır gibi olduk, ne yapmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Muhtemelen yalanını anladı. Belki iş aradığının farkındadır.
Yıllardır sevmediğim bir işi yapıyorum keşke daha erken bitireydim
Kimse kafana silah dayanmıyor. İhtiyacın yoksa al çantanı çık
paraya ihtiyacın yoksa istifa et
Ben kuruntu etmiyorum dimi
kuruntu etsende kendini rahat hissetmiyorsan hergün o işyerinde gitmek işkence olr
A101
Ya da
BİM mi orasi
Hayır şehir hastanesinde özel bir şirket
Aman şunlar
Tamam anladım
Peki orada görevin nedir. Neden adapte olamadin
Pazarlama sorumlusuyum özel bir tıp merkezine hasta kazandırmam lazım ama çok zor yani devlet hastanesinden ballı paralı hasta çıkmıyor
Yaaa saçma sapan bir iş.
Biliyorum bunları.
Zerre sana faydası olmayacak is.
Ayrıl gec
Palyatif bakım hastası mesela aylık 30.000 TL yani ki bunu verecek hastayı ben nerden bulayım ki.
Bana sürekli denilen çevre edin dost gibi görün herkesle konuş doktorlarla tanış kilit isimlerle tanış
Ya biliyorum ben bu işi. Hastanede karşılaştım çok.
Sizi bildiğin escrt yerine koyuyorlar.
Doktorlara işve yap. Hastalara yakinlas. Sokarım öyle ise.
Salla geç
Yasin kaç senin
24 yaşındayım
Ne mezunusunuz
Türk dili edebiyatı ve tıbbi sekreterlik
Ya o halde ne işin var bu işte...
Tıbbi sekreterlikten kpss puanını kullanamiyormusun
Lisans mezunu olduğum için önlisans KPSS ye giremiyorum
Peki formasyon aldinmi
Hayır
Bence sen oyalanma al
Bak ortamı gördün