En önde oturup yatan ama dersi dinleyen o çalışkan kızdım. Hocalar da severdi beni

En önde oturup yatan ama dersi dinleyen o çalışkan kızdım. Hocalar da severdi beni

En arkada otururdum ben her zaman. genelde yalnız otururdum sonra tabi ki arkadaşım oldu onunla en arka sırada otururduk. genelde zaten kimse ile işim olmazdı yani kendi halinde takılır sadece ders odaklanırdım.
Hep en arkada otururdum ortaokuldan beri. Babam öğretmenle hep arkada oturmam için anlaşmıştı. Kimseyle konuşmazdım, sadece derse odaklanırdım. Çoğu kişi arkadaş olmaya çalışırdı, ama hepsinin sahte olduğunu bildiğim için kimseyle samimi değildim.
En ön öğretmenler sırasının tam karşısında 3 sene oturdum favori yerimdi çünkü orası hocayla en haşır neşir olunan yerdi.
Bir de hep öğretmenin ne yaptığına bakardık. Yoklamasi, yazı stili, dosyaları.. en güzeli de sınav kağıtları okunduğu zamanlardı 😂
Favori aktivitemiz jdjd bir de hoca kalem isteyince ilk uzatan kişi olmak 😀
Orta sıralardaydım sen fenomende değilsin ezükkk 😬
🖕🏿
Yaklaşma yanıma 1 metre öteden dur fenomenliğin gittiyse bundan sonra böyle
Caz yapma aslanim
Cevap
73Cevap
Sol önde inekleyen yalnız satranç takımıyla takılan arkadaş diye geçinenlerin akılları sırasınca t. şak geçtikleri o ezik
Kendine haksızlık etme onlar ne derse desib
Hakmış hukukmuş umrumda değil ki
Arka 3 lü tayfadaydım ben ve hala o 3 lü tayfa iletişim halindeyiz görüşüyoruz :D
Ne güzel ya
Evet bir araya gelince sürekli eski günleri yad eder ne kadar özlem duyduğumuzu anlatırız, anımızı falan anlatırız güzel olur :)
Kaç yıl geçti peki
2014 mezunuyuz hepimiz 8 seneyi geçti 2010 da tanışmıştık tanışalı 13 seneyi de biraz geçmiş😊
En arka sıranın bir önünde otururdum kızların çoğu kısaydı🤔göremiyorlarmış
O zaman önde otursalarmış. Çirkefler
Liseye gitmedim. Okuduğum dönemde ise pencere taradı en arka sırada otururdum
Kesin tuvalette sigara da içerdin
Arka sıra, öğretmenlerim hep ön sıralara alırlardı potansiyel görürlerdi demek ki ama ben hiç arka sıralardan kopamazdım. Onların bende gördükleri potansiyeli ben kendimde görebilsem belki daha farklı olabilirdi. 😄
Hep arka tarafta otururdum. Herkes kadrajimda oluyordu. Bu sayede kişileri gözlemleme şansım olurdu
Görseldeki kızın yattığı sırada 3 senem geçti ama ben yatmadım derse katıldım arada dışarıyı izledim kopya çektim kizlarla fiskos yaptım hey gidi günler keşke o yıllara dönebilsem
En arka sıranın bir önünde oturan, kendi halinde, hocaların hem sevdiği, hemde sövdüğü o şımarık öğrenciydim.
cut.
En arkayı ilk zamanlarda hiç sevmezdim çünkü boyum uzun diye hoca hep arkaya gönderirdi. Zaman geçtikçe arka dörtlünün değerini anladım
Tüm eğitim hayatımda en arkadaydım arkamdaki tahtayı görenmmezdi zaten 🙂
Lisede 2 erkek 1 kız (ben) 3 arkadaş okulu birbirine katıp haftada bir disipline çıkar inerdik hala çok yakın arkadaşız hiç bir şeyden pişman değilim aklım yapmadıklarımda
Ne güzel hayalimdi benim de. Ama tek arkadaşım öğretmenlerim oldu
Yok asosyallikten değil. Ayak uyduramiyordum onlara. Onlar ergen ergen erkek/kız kavgasi yaparken ben ogretmenlerimle hikaye yarışı yapıyordum😄
Biraz olgun olan ama ortamda samimileşen bir tayfa istiyordum bir de kazık yedirmeyecek
Bu yüzden artık kimseyle arkadaş kalamıyorum. Hep kazık..
Lise 3 é kadar en önde sonra her ne dense arkalara kaçardım kitap okur ya da uyurdum
Ön sıralarda çok yer aldım. Özellikle öğretmen masasının önü, pencere yanı.
Benim belli bi yerim yoktu ahdjs arkayı daha çok severdim ama muhabbet olayı falan rahat oluyordu
İlkokul dan üniversite bitene kadar en arkada oturandım. Hem dersi dinler hem goygoy yapardım. Sadece 1 kez en önde oturmuştum o da derse geç kaldığım içindi.
Ön sırada oturan. Sınıfın ortalamasını yükselten ama haylazda birisiydim.
En köşede en başta oturandım
Bazen hoca kafasına göre
değiştirmek isterdi uyuz olurdum
En arkada oturup haylazlıklar yapan fakat yine de dersinde başarılı öğrenciydim.
Kızları kesen yanlışlıkla olmuş gibi elleyen. Ders içinde tuvalete çıkarsam gördüğüm kıza yuruyen
1 de en ön sonra birer birer arkaya kaydım😃😂
Genelde kenarda ya duvar tarafı ya pencere tarafı orta veya son sırada
Eğer dersleri dinleyen biri olsaydım en önde otururdum. Ama ders sırasında telefon vs baktığım için kafamı duvara dayayıp Al Capone misali en arkadan sınıfı izliyordum
Arkasıralarda uzaktan görürüz tahtayı ve sınıfta kim ne yapar ne yapmaz görülürdü ders de ön sıraya oturdum yeniden okula gelmiş gibi oldum öndekilere cok soru soruyorlar
En ön.
Daha kötüsünü soyliyim.
Annem öğretmenimdi.
Trajikomik 😂
Trajedi ya ne komiği
Kimseye yaşatmasın.
Annem olduğunu ogrenene kadar bana ne hakaretler.
Yalaka , neler neler.
Sonra sınav sorularıni soranlar.
Allah'tan vermiyordu.
Ben yalan söyleyemem.
Doğrucu davut olarak yetiştirdi.
Bu iyi bir şey yakınman gereksiz bence
Ama insanlar doğruya tahammül edemiyorlar.
Doğru olanı değil duymak istedikleri ile iletişim halindeler
Bu bir tanesi sadece
Evet sorun bu. Bir de öğretmen çocuğu olanların daima torpil yaptıklarına inanırlar. Öğretmen çocuğu olunca daha disiplinli yetişiyor insanlar. Bence bu çok güzel 🙂
+1 ile başladım teşekkür ederim.
Güzel cumleleriniz icin
En arkada otururdum genelde ilk iki ders sohbet sonra da son derse kadar yatardım he bazen direk bütün derslerde yatardım 😂
En arka cam kenarinda otururdum ama genelde yoklama alindi mi cikardim ben derse gitmezdim. Onun yerine kantinde ortam kurardim 😂
En onde oturan sürekli not alan hocalarin gözdesi öğrenciler tarafindan sevilen populer bir kizdim guzel gecti lise
Ben duvar kenarı tayfadandım. Pencere kenarı dikkatimi dağıtıyor orta sıra ise gergin hissettiriyordu 😂
Orta sıralarda oturan, hocalarla arası çok iyi olan, kurallara riayet eden, sınıf başkanı
Cam kenarında otururdum genelde ikinci üçüncü sırada… :)
En öndeydim hep ama calışkan degildim kopyayla bitirdim okulu
En önde oturup uyuyordum, sonra arkada uyumaya karar verdim 😂
Arka sırada ama sınıfı karıştıran erkek hocalarla aşırı samimi olan bendim
Ortada en önde oturup dersi anlamayan o insan bendim :d
ortadaki sıranın 3. sırasında ve kapı tarafındaki 1. sırada oturuyordum :)
Genelde ayaktaydım ajaja
Telefonuma oje bulaştı silerken yanlışlıkla istek attım 😂
Sorun yok ya 😄
En ön öğretmen masasının önünde oturdum
Aynı ben
Klişe olacak ama arka 4lü👍🏻
Çiğköfte yoğurduğunuz dogru mu hocam
O nasıl ya? Ben sadece tuvalette icebildim
Arklarda pencere kenarı 😀
Peteğe yaslanan aşko kuşko kız sen miydin yoksa ahahs
Hahahahh sjxjdjxj
Bir önün arkası hep hocanın solu veya sağında oturdum. Ortada oturmayı sevmezdim.
En arka duvar kenarında otururdum unide de tam tersi en önde otururdum
Ben arka dörtlüydüm hep kavgaya giderdik
Arka sıradakilerdendim
Lisede en arkada üniversitede en önde
Ah ahh tabiki arkada ve tek
Önde ders dinleyen taraftım.
Önlerde otururdum hep
En arka sırada oturuyordum.
en önde hocanın masasının önünde ki sırada 😀
En ön. Zaten nerdeyse kimseyle muhattabım yoktu
En arka ağır abi dmdksks
Önde oturuyordum kimseyi görmeyeyim diye
En önde oturup not tutan kızdım
genelde ön sıralarda otururdum çünkü miyopum
Genelde en arka sıra 😂😂. Nadiren orta
Arka 😂 tabi dersten derse değişiyordu
Orta sıralarda
Ortalarda otururdum kopya malzemesi çok çıkardı 😂😂😂
Arka sırada yatardım genelde otrımazdjm nsbxbx
Meslek lisesi olduğundan genelde atölyede olurduk
Uzun eşek oynamadiysan orasi pek de meslek lisesi sayilmaz..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?