Hem Grammer calisiyorum hemde seviye seviye hikaye kitapları aldım onları okuyorum.
Gunde yarım saatte full İngilizce belgesel izliyorum (Türkçe kapalı sekilde)
Sizce ne zaman tam olarak öğrenebilirim?

Hem Grammer calisiyorum hemde seviye seviye hikaye kitapları aldım onları okuyorum.
Gunde yarım saatte full İngilizce belgesel izliyorum (Türkçe kapalı sekilde)
Sizce ne zaman tam olarak öğrenebilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gramer çalışmanız, özellikle seviye seviye şeklinde ilerlemeniz çok güzel bir düzen. Bu süreçte acele etmeyin çünkü bir çocuk bile konuşmayı öğrenirken daha doğar doğmaz dil edinebilir mi? Ya da okuma yazma öğrenen bir çocuk 1 yıl süre içinde ancak bazı şeyleri rayına oturtur değil mi? İngilizce öğrenim süreci 2 ay, 3 ay bir süre değildir. Bu sizin elbette öğrenme, algılama kapasitenize bağlı ve kişiden kişiye değişecek durumdur. Kiminin 1 yıl, kiminin ise 3 yılını alır.
Geliştirmek için zaten seviye seviye gidiyorsunuz. Bulunduğunuz seviyeyi öğrenme ve kavra konusunda artık tamamen iyi iseniz, bir diğer seviyeye atlayarak bir sürede yeni seviye üzerinde ilerleyebilirsiniz. Veya tek başınıza bu durumu yürütmekte zorlanıyorsanız, en doğrusu kurs yardımı ya da online platformlarda eğitim alabilirsiniz. Online olarak da size "Mondly" uygulamasını öneririm. Seviye seviye ilerliyor ve istediğiniz eğitmenler ile yüz yüze eğitim alabiliyor ayrıca videolar, testler ya da seviyeye göre kelimelerden de yararlanabilirsiniz. Küçük bir destek size yardımcı olacaktır...
çok basit konuşarak, fıkra anlatarak muhabbet ederek
gta 5 mp oynayarak