Bu akşamki dersimde bu stresi yaşamak hiç hoş olmadı. Bazen herkesin başardığı basit görünen bir harekette takılıp kalıyorum. Onu aşmak zor oluyor. Haliyle herkes bana bakıyor zannedip stres oluyorum.
Sizde durum nasıl?

Bu akşamki dersimde bu stresi yaşamak hiç hoş olmadı. Bazen herkesin başardığı basit görünen bir harekette takılıp kalıyorum. Onu aşmak zor oluyor. Haliyle herkes bana bakıyor zannedip stres oluyorum.
Sizde durum nasıl?
Etrafta hiç kimse yokmuş gibi, sıcak bir yaz akşamında kumsalın üzerinde yalnız başına dans ediyormuşsun gibi düşün. Sonra bırak kendini müziğin sıcak kollarına.
Pek takmam öyle hırslarım yoktur baktım olmuyor makaraya sararım acelemiz yok sindire sindire çift dikiş
Relax olmak lazım dans biraz rahatlık ister stres yaptığın için kendini kasıyorsun doğal olarak ondan olmuyor
Harun Kolçak gibi olmalı
Ama adam iyi dans ediyordu😂demek bazı konularda top olmak gerekiyor 🤣
Bencede yaparsın, yapamamak yanlış değil utanılacak bir durumda değil senin içindeki hırs sana o duyguyu versede üstüne git biraz.
Cevap
6Cevap
Evet, felsefe den tek ders sınavım var. 2 hafta var ama stres bastı. Bundan dolayı sınavdan önce 2 gün izin alacağım. Ilk kez.
Stres olmuyordum
Kimseyi takmayın, herkesin yeteneği ve öğrenmesi farklıdır. İlk başta evet stresli oluyordum. Simdi artık değil.
Hayatım boyunca böyle bir stresim olmadı. Hep ortalama oldum ne aşağıda, ne yukarıda gözüm oldu. Kıyamadım kendime bebek gibi davrandım hep
Basariya ulaşmak için çok çabalarım, yine de olmuyorsa artık çabalamam
Evet kendini kötü hissetmek biraz gerilme yaşıyorum bunun için bende yavaş gelişmeyi sorun etmemeyi düşünerek alıyorum.
Bu aralar bi gamsizlik var istesem de olamiyorum
Öyle bir derste ben de kesin olurdu. Dans etmek benim ruhuma ters gibi🙂
Bunu en iyi bilenlerdensin
Çıldırırım stresten
Çok..
Sen tüm hareketleri yaparsın ama strese sokma kendini
Yaparsın inanıyorum
Hiç öyle hir şey yaşamadım.
Elbette zor bir durum bu.
Daha çok hırs yapıyorum.
Evet oluyorum
Fazlasıyla strese giriyorum