İşçiyim ama nişanlıma memurum dedim. Nasıl itiraf edebilirim?

Arkadaşlar biz nişanlım ile Instagram üzerinden tanıştık. Ve ilk zamanlar ben ciddiye almadigim için bazı yalanlar söyledim. Bu yalanlardan biri de mesleğim. Aslında öğretmenim. Ama atanamadim. Bı tane devlet kurumda işçi olarak çalışıyorum. Memur şartlarında çalışıyoruz. Sadece maaşımiz onlara göre biraz az. Neyse iste ben sevgilim ile tanıştığımda memurum dedim. Artık bu yalan böyle gitti.

Bugün yıl dönümümüz. Gece bana dedi ki: eğer bu güne kadar söylediğin yalan varsa söyle arınma günümüz olsun. Seni yargilamiycam bugün dediklerin için. Ama yarın bı gün önümüze çıkarsa canımız acır falan dedi.

Ona nasıl itiraf edebilirim. Lütfen yardım edin çok kötü durumdayım. Yalancı durumuna düşmek istemiyorum. Ama yalanı devam ettirmek de istemiyorum bu fırsat bir daha elime geçmez.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar mesaj attım çok fazla ayrıntıya girmeden, isim hakkinda doğruyu söylemedim çok üzgünüm vs dedim (işçiyim demedim). bı daha bir şey saklamayacagimi da dedim. Bakalım nasıl olacak. Yanına gittiğimde ortam olursa daha açmayı düşünüyorum.
İşçiyim ama nişanlıma memurum dedim. Nasıl itiraf edebilirim?