Bir erkeği gece hayatından nasıl vazgeçirebilriz? Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
Konu oldukça ciddi yorumlarınızı rica ediyorum değerli arkadaşlar..
Konu oldukça ciddi yorumlarınızı rica ediyorum değerli arkadaşlar..
it değil ki bu zincire vurasın. bir insanı değiştirmek oldukça zordur. başında bekçi olamazsın bu da tepki vermesine neden olur. mesela "ya sanki falanca kişiyle birşey yapıyoruz altı üstü birşeyler içip eğleniyoruz" gibi sert çıkışlı cevaplar da alabilirsin bu da senin moralini bozmaya yeter de artar bile. eğer sevdiğinse akışına bırak seni gerçekten sevdiğini hissettiği zaman, sonu olmayan aptalca bir eğlence uğruna o yerlere gitmekten vazgeçip seninle vakit geçirecektir...
Gece hayatı dediğin olay ne? gidip arkadaşlarıyla kahvede falan oturuyosa ya da düzgün bi yerde iki tek bişiler içiyosa erkek erkeğe dırdırı kes eve bağla :D yok eğer gözü dışarda öyle bar pavyon geziyosa karılar kızlar alemler gibi şeyler varsa ben de senle gelmek istiyom de.
bar,klüp alemlerde var saklamıyor.
bekar.:) 3 aydır cıkıyoruz.ben ileriye yönelik düşündüğüm için vazgeçmesini istiyorum.
istesem çıkarım ama onun haberi olmayacak:)) o istemiyor benim dışarlarda olmamı falan.
kesinlikle vazgeçmezzz! üstelersende geceden değil senden vazgeçerrr . üsteleme sorun degilmiş gbi davran. rahat ol yani. sonra da 4-5 gün aşırı süslen bakım yap onsuz ama bi yerlere git arkadaslarımla bulusuyorum falan de bk bakalımm seni düşünmekten geceleri umursayacak mı :)) kaybedecegin bişeyy yok bence dene ve görrr :)))))...sonucu bekliyorummm;)))
waww süpper:))
Bir erkek bi başkasının isteği ile hayatta gece hayatından vazgeçmez bu sevgilisi olsun ailesi olsun onu kendi haline bırakcaksn biz insanlar böyleyiz ne yasaklanırsa o tatlı geliyoo ..akışına bırakk o bizaman sonra kendiliğinden vazgeçicek zaten...
inş.canım vazgeçer.
3 aydır cıkıyoruz
bn ileriye yönelik düşünüyorum o yzden bırakmasını istiyorum..
Cevap
30Cevap
futbol klupleri unlu oyunculara milyon dolarlar oduyor ancak bunu engelleyemiyorlar. sana asık ise belki sozun gecer daha az gitmesini sağlarsın ama gece hayatının eglencesini neden bırakmak istesin ki bu cok zor . paran oldugu mudetce akıp gidiyorsun.
parası biterse gidemez ve isteğinle daha az cıkmaya baslar buda zmöanla alıskanlık haline gelirse bırakmaya baslar bu durumunu ...
haa bide gece hayatından ne bekliyor bunu anla ona sorarak net oğrenemezsin ne istiyorsa ona bunu ver.
Yorucu işler yaptır aktiviteler bul eve gelince direk uyusun o işleri sende onla yap hem hayatınıza bi eğlence gelir hemde sölediğin olur bi dövüş sanatına falan gidin film gibi olur hayatınız :D ve başka bi yöntem açıkça söle adama içinden geçenleri direk söle sevgilin değilmi o zaman herşeyi bilmeye hakkı var bileceği şey kendini üzsede bilmeye hakkı var :)
1 arkadaşlarıyla mücadele edeceksin (çünkü onu o hayata çekenler%99 arkadaşlarıdır) ve arkadaşları derki sen ne kılıbık herifsin sevgilinin/eşiinin sözünü dinleyip gelmiyorsun felan.. bunu duyan erkek gururna yediremez işte tam o noktaya bi önlem alırsan arkadaşlarını değiştirebilirsen işi halledersin 2 cinsel yönden istediğini vermezsin :DD
Kesinlikle ne baskıyla ne tatlı dille vazgeçirebilirsin.
Alışmış kudurmuştan beterdir.
Gece yaşamına alışkın biri o hayata bugün veya yarın kesinlikle bir gün dönecektir.
Namaz bütün kötülükleri giderir namaz kılmaya teşvik et o nu
namazda kılsa 2 saat sonra dışarda bnde buna anlam veremiyorum işte..
5 vakite nasıl ikna edicem?
denicem teşekkür ederim güzel fikirlerin için..:)
ne güzel ktlarım seni.:)
inş.hep böyle devam edersin..
sende saol..:)
erkeğin kanında olmalı bence yoksa kimseyi dinlemez.yani vazgeçiremezsin.bi de eşin mi yoksa sevgilin?
sevgilim.
valla ne yaparsan yap be bacım sen düzelttiğini sanırısın sadece.. ileride baba olunca belki bağlanır evine :)
bi erkeği asla gece hayatından vazgeçiremezsin. eğer o erkeği sıkarsa zaten gider. seni seviyosa zaten gece hayatında takıldığı kızlardn uzaklaşır.. boşuna uğraşma deerim.
Ne zaman gece dışarda kafasına saksı düşerse o zaman vazgeçer,içinden gelmezse arkadaş grubunu değiştirmezse vazgeçmez
vazgeçirmek zor eğer seni gerçekten seviyorsa sert bi tepkiden sonra ancak, seni kaybetme korkusuyla yüzleşirse bırakır
söz verdi hatta güllerle geldi affet diye.
ama yine dilediğini yaptı.::(
Akintiya karsi kurek cekme bosuna her yolun bir yolcusu vardir.
ertesi gün olunca o erkek yaptıklarına pişman oluyorsa bile mi?
Bu sonucu degistirmez sakin kafa ile dusun sadece dusun lutfen ,onu hicbir sekilde degistiremezsin senin icin onemli olan bu degil mi?Degistirebilirmiyim diyorsun bende degismez diyorum
gece hayatındakiler gibi giyinerek onu evde tutabilirsin.
tam tersi benim açık saçık giyinmemi istemiyor.
kavga ediyoruz.
ona iltifat et onu öv ona hediyeler al masaj yap onunla ilgilen film izleyin beraber sinemaya gidin ona ilgi duyduğunu göstermelisin :) .
ateşli ol ,aklını çel hehe bırak adam gezsin ya bir huzur ver
aman bıkmamış mı 28 yaşında,16-17 yaşından beri dışarlarda...
iidir gezmek sen de çık gez hehe toplun içine karış kaynaş
ne gibi gece hayatı, içki, kadın var mı? yoksa kahveye mi takılıyor.
bi musibet!bin nasihattan iyidir..onun da aklını alırlar
nasıl yani?
Vazgecmez, seyreklestirilebilir, bu da, ona daha guzel bir ortam sunarak mumkun olabilir
ortamın tadını aldıysa bırakmaz ipi kusağına denkse birazda parası varsa aklını sevsin vazgeçmesin
ya aman bırak yaşasın gençliğini sonra bıkar skılır aklı başına gelince döner o vazgeçer zaten
kafası bir yerlere değene kadar vaz geçmesi mümkün değil
ne gibi mesela?
Para pul bitince bir ümit vaz geçer. Uzman psikologdan beraber destek almalısınız.
herkezi herşeyden birşekilde vazgeçirebilirsiniz ama bunu önce onun istemesi lazım.. özgür karakterliyse boşa uğraşma derim
gece hayatı parayla olan işlerdir, kesebiliyorsan para musluklarını kess
bak onu yapmam mümkün değil..
hacı hocaya git o zaman:))
:))
yetişkin aslanı nasıl evcilleştiririm diyorsun yani. bilemedim şimdi :/ doymadığı sürece bırakmaz.
gece hayatından vazgeçiremezsin sende onla gece hayatı yaşamalısın
Bağla onu... Hem bu yeni ufuklar da açabilir ilişkinizde :)
şimdi kendimden yola çıkarak cevap veriyorum. beni hayatta vazgeçiremezsin. boşuna uğraşma güzelim.
Gidemezsin uleynn diyebilirsin mesela.
desem ne fayda...
o zaman sen ondan vazgeç.Sonuçta böyle bir adamla nereye kadar.
Huylu huyundan vazgeçmez.
o seni seviyorsa zaten gece hayatı falan kalmaz
Kendi isteğiyle geçer yoksa imkansız ...
gece hayatında aradığını ona vererek.!
maalesef bu pek mümkün gözükmüyor
kendi istemesi gerek yoksa zor.
O'nun gecesine sen girerek
Huylu huyundan vazgeçermiymiş :)
O vazgecmek isterse gecer zateen..
Eğer o gerçekten vazgeçmek isterse geçer.
bir erkek gece hayatından VAZ,GEÇ;MEZ
öyle mi ?
nedeni yokmu bunun
kendine çek onu cezbet tabiri caizse azdır
Geciremeyiz by Reese başkan.
gece hayatım hiç yok.. -_-
he
ehi
uygun fiyata büyü yaparım.
:) ne büyüsü:)
++
Benkendim vazgecemiyorum onu nsil gecirim