Eğitim & Kariyer Öğrenci evi denince aklına gelen ilk şey? Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yine ve yine yemeküniversiteye başladığım ilk yıldan kalma foto:) en güzel yıllarımdı Güncellemeler+1 yıl Duygulandııım ağliyim da gelim Öğrenci evi denince aklına gelen ilk şey? Cevapla Üniversite Soruları En Güzel Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öğrenci evinde illede makarna, patates pişmez. İmkana göre değişir yani 😃 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Makarna, kattle, 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 673 cevap paylaştı. Hiç öğrenci evim olmadı.Ev - Kampüs 20 dakika. 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Üzücü Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Düzensizlik, tertipsizlik, toz, dağınıklık ortalık 56 aklıma geliyor 1 0 Yorumla
Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Erkek evi olsa bu kadar güzel ve tertipli olmazdı:) 0 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı. İlk otoparktan bozma evim. 1 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl mercimek corbasi 2 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl En sevdigim Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Makarna ve ketıl :D 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Olmazsa olmazlar Yorumla MyColorDark +1 yıl Makarna, ketıl, iki dar koridor arasında barfiks demiri, mutfak tezgahının önündeki su toplama bezi... :D Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 515 cevap paylaştı. Bol bol şarap hatırlıyorum.. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ütüyle saçını düzleştirenler 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 969 cevap paylaştı. Lahmacun. d 1 8 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl En sevdiğim Yorumla Kâl-Ell +1 yıl En çok benim en sevdiğim Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl En çok ben Yorumla Kâl-Ell +1 yıl En çok ben Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Enza home Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Evet ama en çok ben Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Tamam senin olsun lahmacunlar Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Aferinn Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Yıl kaç 0 3 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl 2017 Yorumla Yagmurcini44 +1 yıl Hangi üniversite Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Napican abj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Öğrenci evinde illede makarna, patates pişmez. İmkana göre değişir yani 😃
Makarna, kattle,
Hiç öğrenci evim olmadı.
Ev - Kampüs 20 dakika.
Üzücü
Düzensizlik, tertipsizlik, toz, dağınıklık ortalık 56 aklıma geliyor
Erkek evi olsa bu kadar güzel ve tertipli olmazdı:)
İlk otoparktan bozma evim.
mercimek corbasi
En sevdigim
Makarna ve ketıl :D
Olmazsa olmazlar
Makarna, ketıl, iki dar koridor arasında barfiks demiri, mutfak tezgahının önündeki su toplama bezi... :D
Bol bol şarap hatırlıyorum..
Ütüyle saçını düzleştirenler
Lahmacun. d
En sevdiğim
En çok benim en sevdiğim
En çok ben
En çok ben
Enza home
Evet ama en çok ben
Tamam senin olsun lahmacunlar
Aferinn
Makarna geliyor