Selamlar... Hangi bölümden mezunsunuz ya da hangi bölümü okuyorsunuz?

Selamlar... Hangi bölümden mezunsunuz ya da hangi bölümü okuyorsunuz?
askere giderken ara vermiştim 2 bölüm değişmiştim falan bitirmedim o yüzden :D sonraya bıraktım. hayırlısı diyorum pişman mıyım okusam da pek hayırlı bir şey çıkmazmış sanmıyorum :D bu ülkede..
bir meslek için şu an bir kaç adım atıyorum ama hangi meslek olursa olsun şu şartlarda ülkede Mesleki statülerin de maaşlarının da bir anlamı pek kalmadı.
Önemli bir şeyler yapmak istiyorum aslında ama bunun için pek uğraşmıyorum :D gerçekten geleceğimi biraz merak etmiyor değilim.
yapacağım mesleği de bir süre basamak olarak kullanmak istiyorum maddi destek olarak onu ticaret yahut bir iş için kullanmak ama zaman ne gösterir bilmiyorum :D
İnşallah diyelim Focus. fazla bir şeyin derdinde değilim Huzuru bulayım yeter.
👻👻🦋
Cevap
15Cevap
şu an açıktan okuyorum. üniversite okumadım maalesef..
Hayalim hayatım oldu diyebilirim...
Küçüklüğümden beri hedefim olan bir bölümü bitirdim çocuk gelişimi eğitimi ve öğretmenliği lisans mezunuyum..
Oyşşşş seni seviyorum canımın en en en en içiiii❣️❣️❣️
Danışmak istediğim bir konu vardı aslında, zamanında bu konu ile alakalı girişimler de yapıldı lakin sonuç alınamadı. Size ulaşmayı denedim lakin mesajlarınız kapalı
Açıktan 4 senelik çocuk gelişim okuyunca öğretmen olabiliyormuyuz
Bunu bilmiyorum araştırmak lazım
@sudecik1212 lise kurumlarında eğitmenlik için, formasyon alman lazım. Onun haricinde anaokul, kreşte öğretmenlik yapabilirsin. Kpss sınavı ile hastanelerde de çocuk gelişimi uzmanı olabilirsin..
bende paramedik ve onun arasındaydım teşekkür ederim gönlüm paramedikten yana❤️
Rica ederim ❤️❤️
Rekreasyon Yönetimi okuyorum. Aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olucam. Bölümden memnunum ama sınıftakilerden değilim. %90'ı ergen ve orta okul muhabbetleri yapıyorlar. Bide en küçük benim çoğunun 2. ünisi. Olgunluk genelinde 0
Sınıf öğretmenliği ve iç mimarlık mezunuyum..
İşletme (gerçi bunu bi süreliğine dondurdum) ve çocuk gelişimi de okuyorum…
Şimdilik bu kadar…
Liseden mezun oldum üniversite okuyacam hayırlısıyla
Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum. Şimdi de ikinci üniversiteye hazırlanıyorum.
Sınıf öğretmenliği ve maliye mezunuyum. Birde gittim okul öncesi kazandım ne alakaysa hdkfkls ama onu dondurdum
İşletme lisans, Yönetim ve Organizasyon yüksek lisans mezunuyum. Doktoraya başlıyorum.
Hayat üniversitesi uluslararası ilişkiler üzerine yüksek lisans
Sinema tv mezunuyum 😊
Medya ve İletişim mezunuyum. İnşaat/Yapı sektöründe çalışıyorum ama.
Mezuna kaldım 🥺
Umarım 🥺
2 yıllık Elektronik mezunuyum
Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı
Turizm Otelcilik
Halkla ilişkiler mezunuyum
sağlık alanında eğitim görüyorum
Halkla ilişkiler
Psikoloji mezunuyum😂
Boş işler lisans bölümünden mezunum
İşssizim
Eğitim fak.