Çok merak ediyorum neden böyle kötü bir sistemi düzeltmiyor bunun sorumlusu kim? 🤔
Finlandiya'nın Eğitim Sisteminin aynısı bizim ülkemizde uygularsak yöneten kişi ölürmüydü sanki? 😡🤦🏻♀️
~ Lütfen doğru ve kesin bilgiler yazınız, Teşekkürler❤️
Çok merak ediyorum neden böyle kötü bir sistemi düzeltmiyor bunun sorumlusu kim? 🤔
Finlandiya'nın Eğitim Sisteminin aynısı bizim ülkemizde uygularsak yöneten kişi ölürmüydü sanki? 😡🤦🏻♀️
~ Lütfen doğru ve kesin bilgiler yazınız, Teşekkürler❤️
Cahil toplum ne kadar fazla ise oy verecek insan sayısıda o kadar artıyor. Bu yüzden devlet değişmedikçe eğitim sistemi de değişmez.
Bir belediye başkanına herkes tapar derecesinde cumhurbaşkanı ol diyor. Bir öğretmen okulda kütüphane oluşturmuş ve kitap istemiş adam şehrin tanıtım kitapları ve broşürlerini göndermiş. Öğretmen sanki kitap geldi gibi adamı instagramda övüp duruyordu. Demem o ki yönetenler cehalet istiyor aileler cahil öğretmenler cahil eee sen pırlanta gibi çocuğu veriyorsun okuma yazma bilen kömür gibi değersiz bir maden ortaya çıkıyor.
Cevap
3Cevap
Valla bizim ülke çorba olduğu için bir şey demek zor kimsenin elinde olmasına gerek yok
Çok haklısın, benim beynimde çorba oldu vallahi.
aynen
Maalesef ki yobazların ve cahillerin kontrolünde.
Siyasilerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?