matematiğim çok kötü nasıl düzeltebilirim
ya da toparlayabilirmiyim?
ya da toparlayabilirmiyim?
Matematik birçok insanın ortak problemlerinden biridir. Bunu aşmak ve düzeltmek için, temeli oturtmak lazım. Temele de en baştan inemeyeceğimize göre belli başlı, karşıma sınavlarda ve eğitim öğretim sürecinde olsun sık çıkan konular üzerinde durmak gerekiyor. Bunun için konu konu aktaran, anlatan, çözümlü sorular ile pekiştiren youtube kanalları mevcuttur. Oralara göz atmanı ve sana uygun bir eğitmeni dinleyerek, ilerlemeni öneririm. Ayrıca çözümlü test kitapları öğrenme sürecinde sana fayda sağlayacaktır. Eğer tek başına öğrenme konusunda zorlanıyorsan da, matematik kursları ya da özel bir öğretmenden matematik dersi almanı öneriyorum..
Cevap
5Cevap
Matematiği temelden anlayarak gitmezsen olmuyo gerçekten karekök 0 dan matematik al ve başla konu anlatımları izle ve bol pratik
Çok basit 1.5 yıl önce artıyla eksinin çarpımının eksi olduğunu bilmiyordum şimdi efsane bence tek yapman gereken inanman
Konulara hakimiyetin önemli mesela sıfırdan başla kolaydan zora doğru yönlen hatta kendine bir program hazırla ama ilk konuyu çalış sonra o konuyu tamamen kavrayana kadar soru çöz tam kavramadan başka konuya geçme
Emek vermen lazım ayrıca
Her şey temelden başlar, özel ders alabilirsin
Youtube video izle
Konuları iyi bilip bol soru çözerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?