Günde 2-3 saat boş vaktim var 50-60 bin tl kredi çıkıyor sizce ne yapabilirim ek iş olarak? Ayda 750tl bile kazandırsa yeter biraz olsun nefes aldırır bana.
-Kemer sıkamam 2+1 evde 4 kişi kalıyoruz vs. vs. PARTTİME çalışıyorum zaten FULLTİME okul olduğu için çalışamam. Tek çözümüm bana ek iş :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Detaylara baktığıma göre zaten bir part-time çalıştığınız yer bulunmaktadır. Öğrenci olduğunuz içinde tam zamanlı bir yerde çalışma imkanınız yoktur. Ek iş olarak internetten bulmanız imkansız. Bulsanız bile, her site maalesef güvenilir değildir. Garsonluk gibi meslekler ek iş olarak çağırabiliyorlar. Özel davetler veya organizasyon şirketleri belirli günlerde ihtiyaç olduğunda irtibata geçip, çalışma imkanı sağlıyor. Günlük olarak ücret veriyorlar ve yine düğün, davetler, organizasyonlar olunca irtibata geçiyorlar. Siz bence bu tarz yerlere başvuru yapın ya da bizzat görüşmeye gidin derim. Ancak ek iş böyle elde edebilirsiniz...
Garsonluk yukleme indirme isi bulabilirsin kardes
zaten garsonluk yapıyorum işim var ama yetmiyor mesai yok standart haftalık 30 saat
Kardesim sen ek is deniyor musun ek garsonluk cagiran yerlerde oluyor
nereler mesela
Ya dugun oluyo davet oluyo illaki garson arkadaslarin vardir bilirler
Inithar varken niye bunu düşünüyorsun
intihar mı?
Evet
ya git şurdan