Selamın hello kankalar
Ayt ye 5 ay kaldı. Ben mezuna kaldım geçen sene şimdi başlasam adam gibi çalışsam kazanabilir miyim?
Selamın hello kankalar
Ayt ye 5 ay kaldı. Ben mezuna kaldım geçen sene şimdi başlasam adam gibi çalışsam kazanabilir miyim?
Hayatta hep erteliyoruz eğer ki ciddiysen öyle güzel yetişir ki ama en önemlisi başlamak mesela bugün başla asla erteleme gerekirse bu yolda ben sana yardımcı olurum
Banada olur musjn
Sağol ablacım
Peki
@aynenoylecanimya tabiki olurum ne durumdasın şu an
şu an kafam çok karışık 1 tyt tam biritp ayt geçem diyorum tyt 60 70 arasiyim ayt çalışmadim henüz ama böyle konuları az biraz biliyom şu an 12 yim ne yapayım
@aynenoylecanimya istersen bu sene full tyt kas seneye de tyt puanını sabit tutup ayt yaparsın yok ben mezuna kalmayacağım diyorsan ayt matla hemen başla ayt yüzde 60 etkiliyor tytyi biraz arka plana bırak
O sistem kalktı ki işte benim matematik yeteneğim var hemen anlayabiliyorum calisirisam eğer temelimde var tyt 30 28 yapıyorum ama ayt korkuyorum ne yapacam bilmiyom
@aynenoylecanimya aaa kalktı mı o zaman net bir şekilde ayt kasman lazım bölümün ne ayt may tyt mata göre daha kolay emin ol ben tyt de şöyle bir bakıyorum düşünüyorum sonra işleme başlıyorum ama ayt de soruyu gördüğün gibi takır takır yapıyorsun
@aynenoylecanimya kanka hedef ne?
Ayt mat için hemen başla bence
Çünkü pratikte gerekiyor
Hedef ilk 50 k ve bilmiyom ayt bende baktım sorular hiç anlamadım kısa ama böyle çok korkuyorum nedense en zor problem sorusu bile gelse uğraşır yaparım ama ayt bakıyorum çok korkutuyor fen mi başlasam ne yapsam geometride başladım arada tyt fen tekrar ediuom ve ayt fenden biyolojiye başladım onunla birlikte ayt mat gotursem siryala ikili gitsem olir mu
Çok soru görmek lazım sınavı kazandıran bu zaten ayt de baktığımızda hep aynı noktada sormuşlar o yüzden çıkmışları da ihmal etmemek lazım
E peki ben ne yapayım 15 gün evdeyim nasıl bir şey yapayım
@aynenoylecanimya benim sana tavsiyem ayt mat kampına girmen olur açığa alabilirsen liseni daha iyi olur hatta ortalamam da yükselir
Açığa geçme bence ama
Ayt mat çalışmaya başla kanka
İnan bana ayt mat tyt mattan daha kolay
Herkes öyle diyor teşekkürler fikirleriniz için 😇
@aynenoylecanimya rica ederim
Niye geçmesin ki obp yi en az 3 puan arttırıyor ve tüm gün kendinin oluyor
Ama yüz yüze olan eğitim daha iyi her ne kadar gün benim olsada her iki fikirde kendince haklı tartışmaya gerek yok
@aynenoylecanimya bir de iş görüşmesine gideceksin ilerde hangi liseden mezun diye soracaklar
Açık lise demek olumsuZ bir durum olabilir bence örgün devam et
Tabi kişiye göre değişir. Ben obp için konuşuyorum ama emin ol Türkiyenin en iyi lisesinden mezun olsan da önemli olan üniversite oluyor liseyi kimse sormuyor yani
Soruyor bizzat şahit oldum
İşe almamak için bahanedir o ben şimdi İTÜ mezunu olsam kimse gelip de açık liseden mezunsun sen olmaz demez
İyi bir liseden mezun olmak iyi referans
Senin düşüncen ama genel olarak lise etkilemiyor istisnalar oluyor elbette
Haklısınız
Genelde etkilemese bile bizzat şahit olduğum örnek var.
Marmara üniversitesi mezunu bir ablama görüşmeye gittiği 2 kurumsal şirket hangi liseden mezun olduğunu da sormuş.
Yani görüşeceğin yere bağlı olarak etkiliyor.
Kısacası ; açık lise yerine örgün okumak daha mantıklı
Dediğim gibi istisna benim obp puanım 5 puan yükseldi bu yüzden bana göre açık lise daha mantıklı
Kolaylıklar diliyorum
Hedef neresi. Baraj kalktı zaten.
Tıp kanka
sen bir sonraki seneyi düşün :D
Ne alaka cins misin
Sen kazanabilirsin.
Cevap
2Cevap
Bende şu an başladım offf MF bidr
Kaçtan mezuna kaldın knk
Mezun değilim
O zaman kasmana gerek yok