AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Deneyimin olmadığı için ve sende ışık göremediği için işten çıkarıldığını düşünüyorum lakin içeride dayın amcan vs. olsaydı 1 ay sonra terfi alırdın 🙄
Özel sektörde bu çok yaşanıyor çünkü deneme süreci adı altında insanlar günlerce cüzi bir ücretle çalıştırılıyor maalesef
Aynen insanları memnun etmeye gelmedik bu dünyaya
Emeğinin karşılığını aldığını düşündüğün yeni bir yol vardır umarım önünde 🌸
Aynen İNŞALLAH 😔😔😔 insanlar ne kadar acımasız bu beni çok üzüyor bir insanın çalışmasını beğenmedin diye işinden atıyor ilk haftaydı hızlı degildim üç iş birden yapmamı istemiştiler ilk işimdi ama yinede memnun değildiler
Çıkarılan çok arkadaşım. oldu kanunen hakları olmadı
Başıma gelmedi ama prosedür olduğunu düşünürdüm hep o surenin
Herkes mükemmel çalışan arıyor bu yanlış bir şey
Evet bende mükemmel calısamiyorum kapasitem mükemmel çalışmaya yetmiyor şimdi sizi kandırmak istemiyorum ama bende insanları memnun etmek durumunda değilim ki bakın ben burger kingde 8 ay çalıştım mc doanlsta 4 ay çalıştım Japon avmde halk arasında bir milyoncu 4 ay çalıştım tekstilde 1 sene çalıştım temizlik yaptım 3 ay işte hep böyle kısa kısa çalıştım iki gün garsonluk yaptım günlük olarak calismıstım öyle şu an evdeyim buralarda kendi isteğimle çıktım tabi yaşım 26 deneme sürecinde çıkarıldığım iş ilk işimi ve benden hem temizlik hem çay kahve servisi hem sekreterlik yapmamı istediler ilk isimde bir haftalık deneme sürecine soktular beni 5 günün sonunda çıkardılar beni
Abla her şeyde bir hayır vardır boş ver daha iyi bir yer bulursun inşallah
İnşALLAH
Evet beni de çıkardılar pislikler
Öyle seymi olur ya.. iş zor muydu. peki
insanlar ne kadar acımasız bu beni çok üzüyor bir insanın çalışmasını beğenmedin diye işinden atıyor ilk haftaydı hızlı degildim üç iş birden yapmamı istemiştiler ilk işimdi ama yinede memnun değildiler üç iş birden yapmamı istediler temizlik çay kahve servisi sekreterlik yapmamı istediler
3 iş birden olur mu ya öyle yerlerde calisilmaz.. nerde yasiyosunuz.. size iş ayarliyim ben.
Ben şu an temizlik personeli olarak çalışıyorum hastanede
İş bulduysaniz iyi işinizden memnun musunuz peki?
Ever çok şükür hastanede çalışanları çok mütevazi doktoruna kadar iyi insanları
Nasip olmadi öyle seyler
Bilmiyorum çalışmadım henüz
Aferin sana 😅
İnsanları memnun etmek zorunda değilim temizliği bir saat içerisinde bitirmemi istediler kocaman iş yeriydi temizlik çay kahve servisi sekreterlik yapmamı üç iş yapmamı istediler ilk işimdi
Umarim daha iyi is bulursun
Beleşe çalıştırmış seni
insanlar ne kadar acımasız bu beni çok üzüyor bir insanın çalışmasını beğenmedin diye işinden atıyor ilk haftaydı hızlı degildim üç iş birden yapmamı istemiştiler ilk işimdi ama yinede memnun değildiler
Yinede maaşı ödüyorlar diye biliyorum ne kadar çalışmışsa o kadar
Doğru söylüyorsun inşAllah hakkında hayırlısı olur
Hiç çalışmadımmmm sksksjs
Yok ya
Çıkarılmadım
Kendim çıktım hep.
Nopee
Neden çıkarıldın?
insanlar ne kadar acımasız bu beni çok üzüyor bir insanın çalışmasını beğenmedin diye işinden atıyor ilk haftaydı hızlı degildim üç iş birden yapmamı istemiştiler ilk işimdi ama yinede memnun değildiler üç iş birden yapmamı istediler temizlik çay kahve servisi sekreterlik yapmamı istediler
Yaz bana bir dertleşelim art niyet olmadan
Sen kendini üzme onlar bahane arıyorlar bu işten çıkarılma bence senin için bir fırsat demekki laık olmadığın bir işi yapıyordun belkide dhaa iyisini bulacaksın
Ne işle meşguldün?
Çıkarma gerekçeleri nedir?
4 gü
insanlar ne kadar acımasız bu beni çok üzüyor bir insanın çalışmasını beğenmedin diye işinden atıyor ilk haftaydı hızlı degildim üç iş birden yapmamı istemiştiler ilk işimdi ama yinede memnun değildiler
Ben insanları memnun etmeye gelmedim bu dünyaya😔😔😔
Neden zeyno
Ben bu dünyaya insanların egosunu tatmin etmeye gelmedim
Canım benim takma hayırlısı olsun
Ama ben kendimi beğendirmek zorunda değilim ki işyeride yarışma programı degilki
Haklısın ne iş yapıyonki
şu an iş arıyorum
Ne işi mesela
şu an aramaya başlamadım ariyacam en son mc donals çalıştım 4 ay çalıştım burger king 8 ay çalıştım Japon avm 4 ay çalıştım hastanede temizlik yaptım 3 ay çalıştım cagrı merkezinde yapamadım zaten tekstilde 1 sene calıstım
Ama tekrar temizlik personeli olarak çalışırım diye düsünüyorum
Çalışmak zorunda mısın bukadar
Hayır değilim aslında sıkıldığım için çalışıyorum hayat arkadaşımda yok depresyon hastasıyım diye kimseyi hayatıma almıyorum
Ya böyle şeyleri kafana takma bence çünkü hayatta oldukça bunlarla herkes karlılaşıyo alıştır kendini üzme kendini
ama neden
Benim çalışmamı beğenmedi benimde ilk isimdi elimden geleni yaptım insanları memnun etmeye gelmedim bu dünyaya
aynen haklısın iş neydi
@Zeynep76332 ilk işinse normaldir elinden geleni yaptıysan gerisi önemli değil tecrübe olmuş oldu daha iyisini yaparsın bi dahakine
Temizlik çay kahve servisi birde sekreterlik yapmamı istediler
@Zeynep76332 gelsene özele konşuruz
Ben de 3 kez
Boş ver takılma.. 🦂
Evet