2021de mezun oldum ve 2 ay içerisinde bildirmek gerekiyormuş bunu daha yeni öğrendim.
Tecilim 2025 gösteriyor ve atama bekliyorum bu yıl
Mezun olanların mezun tarihinden itibaren 2 yıl tecil hakları varmış
Ne yapmam gerekiyor hesaplayınca Haziran 2023 askerlik tecili bitiyor eğer tecil düşerse
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, e-devlette teciliniz 2025 yılına kadars sizi askere almazlar o sürede yani gidip tecili bozdurmadığınız sürece bir sıkıntı yok. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ama şöyle bir ibare var altta not olarak
Bu belgedeki erteleme bitim tarihi yükümlünun öğrenciliğinden dolayı askerlik erteleme şartlarını taşıdığı sürece geçerlidir
Ben mezun oldum yani bu tarih geçersiz mı demek oluyor
Yani geçerli olması lazım ama şöyle yapsanız daha mantıklı o zaman. Dersten kalın yani bilerek, 1 veya 2 ders bırakın okulu uzatın.
Mezun oldum ben
Anadolu Üniversitesine açıktan kayıt yaptırın eylül ayında ya da bir yüksek lisans programına kaydolun.
Teşekkürler
Rica ederim.
Şimdi askerlik üzerine size detaylı bir bilgilendirme yapamayabilirim. Bu işleri detaylıca bilen biri değilim. Sadece üniversiteyi bitirseniz bile dahi, tecil süreniz ne ise ona göre hareket etmeniz gerekiyor. 2025 tecil süreniz ise, o süreye kadar düşeceğini düşünmüyorum. Çünkü resmi kayıtlarda, tarih bellidir. Fakat en detaylı bilgileri askerlik şubesinden öğrenebilirsiniz. Onlar size doğru bilgileri aktarabilirler...
En yakın askerlik şubesine gidip detaylı bilgi alabilirsin. Sevk belgen çıktıktan sonra bi müdehalede bulunman zor.
E devlette tecilim 2025
2021de mezun oldum
Yinede askerlik şubesine git