Günde 3 ders çalışmak mantıklı mı
yetişmiyor ertesi güne kalıyor stres oluyorum.
Günde 3 ders çalışmak mantıklı mı
yetişmiyor ertesi güne kalıyor stres oluyorum.
Günde 3 ders fazla gelir öyle yapma gününü zamanını planla bazen aksilikler özel işlerin çıkabilir ama sen yine de plan yap. Konuları soruları gün gün saat saat planla öyle devam et endişe etme başaracaksın
Yapmaya çalıştım 2 gündür uyumadım keyfi gibi yani çalışmadım şimdi sıkıntıya giriyorum
2 gündür *uyamadım
Çok mu az kaldı sınavlarına? En azından sınava kadar sabahları erken kalk öyle çalış ama bir kaç saat de olsa uyu dinlen öyle çalış
İşte uykuya çok düşkünüm 1 de yatıyorum 6.30 da kalkamıyorum asla yani hep aynı :( evet çok az kaldı
Seni uykucu seni biraz daha sabret sonra bol bol uyursun 😒
Evet maalesef bir de bu saatler uyanmayı çok zorlaştırıyor zaten
Bir günde en fazla kaç saat uyudun rekorun kaç merak ettim
Bilmiyorum en fazla 9 saattir
Ben sabah kalkamıyorum sorun o daha çok
Bence odanı biraz daha karanlık tut nane gibi kokusu belli olan şeylerden bir kaçını odana koyabilirsin belki daha erkek uyanıp zinde olmana etkisi olur. Bir de kurduğun alarmı erişemeyeceğin yere koy ki kalkmaya kendini zorlamış ol.
Odam karanlık koku algım hassas uyuyamam o yüzden erken kalkabiliyorum artık, baya stres oldum çünkü
Hallettin yani uyku işini helal olsun işte bu ya
Evet bir de performansım artsa iyi olacak
O da olacak çalıştığın ortamda işine yaramayan sana kötü enerji veren ne kadar eşya hepsini başka bir şeye koy. Performansın zamanla artar eminim başaracaksın
Teşekkür ederim ilginize. Psikoloji ile mi ilgileniyorsunuz
Rica ederim. Profesyonel anlamda alanım değil ama merakım var araştırmayı ilgilenmeyi seviyorum.
Size yazabilir miyim
Yazabilirsiniz buyrun
Cevap
3Cevap
Ev arkadaşım da ayni senin gibi yatıyor kalkıyor ders. Benim ruhum sıkıldı. Bende oysaki bir batak bir ihale cafelerde barlarda takiliriz felan denistim
Ne yapsın finalleri vardır
Üniversiteyse enfazla 2 ders üniversiteye hazırlıksa 3 4 ders olabilir
Üni
Çok konu çalışma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?