27 yaşındayım meslek lisesi metal kaynakçılık bölümü mezunuyum sertifikam var ingilizce bilgim sıfır annem %52 engelli babam %89 engelli 2 kardeşiz bi abim var babam bakıma muhtaç şuanda bi şirkette mesleğimi devam ettiriyorum
Sizce en kolay nasıl vize alabilirim ya da farklı bi önerileri olan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce yurtdışına çıkmadım ve okumuyorum sadece çalışıyorum kaynak işinde sanayide
Abd gitmem için hangi yolu önerirsiniz en basit yolu hangisidir?
Evet oyle sans sadece calisiyorsan sayet is yerinde ust duzey bir durumda olman vize almani kolaylastiricakdir hesabin da bir miktar para uzerine arac ve gayrimenkul olmasi ve geri donecegini onlara ikna edicek belgeler isini kolaylastirir anne babanin durumunu belgeleyebilirsin bu arada tabi ve is yerinden alacagin bir is yazisida isini kolaylastirir ayrica emerika dan once kolay vize alinabilen bir avrupa ulkesinden vize alman senin amerika vizesi almana cok faydasi olucak dir kesinlikle
Bi video izledim örnek f1 vizesinden bahsetmiş eğer yurtdışına daha önce çıkmadıysan ingilizce bilgin hiç yoksa ve iş yerinden ingilizce öğrenmek için izin aldım ve sponsor oldular falan dersen direk elenirsin dediler ve dedikleri gibi bende onların hiç biri yok
Turist vizesi sana en uygun vize cesiti senelik yillik iznini 1 hafta amerika da gecirmek icin firma olarak gonderiyoruz bonus olarak masraflarini da biz karsilayacagiz gibisinden seyahete cikman senin icin daha avantajli olucakdir amerika vizesi ne basvurmadan once extradan en azinda 7-8 bin dolar olmasi hesabinda senin icin bir avantaj olucak dir
Onu ben bilemem seni de yanlis yonlendirmek istemem biraz da vize gorusmesindeki kisiye de bagli geri dinecegine onlari ikna etmen gerekli kolay degil ama imkansiz da degil
Çünkü tahamülüm kalmadı artık yaşıtlarım lüx içinde yaşarken ben onların yanında ezik durumdayım ve bana bakış açıları çok koyuyor bunun gibi bir çok sebebim var
Bilmiyorum bence sadece sizin çevrenizdekiler öyle. Lüks içinde yaşayanlar kim emlakçı çocukları mı? Mesela ben tıptayım ODTÜ ve İTÜ mühendislik okuyan arkadaşlarım var ama hepimiz sefalet içinde yaşıyoruz ve yaşayacağız. Sizin kadar yurt dışı şansımız da yok. Ayrıca bu devirde işçiler, zanaatçılar çok daha yüksek gelir elde ediyorlar diye duymuştum.
Evet o yüzden Elimdeki fırsatları en iy şekilde değerlendirmek için sonuna dibine kadar çabalamak istiyorum ben çok fazla sabırlı bir insanım bıkmam yılmam kolay kolay zaten sabırsız biri olsam ensturman çalamam
Bende öyle diyordum ama düşündümki ona uğraşana kadar aylarımı ona verene kadar abd gitmek için uğraşmak daha faydalı en son ihtimal zaten sebeke yoluyla kaçak gidip iltica edecem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İngilizce bilseydin inşaat işçisi olarak gidebilirdin
Gidebileceğim kesin olsa öğrenirim
Onu konsolusluğa gidip öğrene bilirsin
Oyle bir sey yok
@Positive_man nasıl bir şey yok
Ingilizce bilen insaat iscisi amerika ya gelebilir diye bisey yok
@Positive_man sordun mu?
Ben zaten burada yasiyorum sorucak bisey yok oyle bir sey olsaydi yuzlerce insan gelirdi
Okuyorsan hala ogrenci vizesi alarak okumuyosanda her yil yapilan green card cekilislerine katilarak
Çekilişe katıldım onunda çıkma oranı çok sıkıntı adı üstünde piyango ve okumuyorum
Evet oyle sans sadece calisiyorsan sayet is yerinde ust duzey bir durumda olman vize almani kolaylastiricakdir hesabin da bir miktar para uzerine arac ve gayrimenkul olmasi ve geri donecegini onlara ikna edicek belgeler isini kolaylastirir anne babanin durumunu belgeleyebilirsin bu arada tabi ve is yerinden alacagin bir is yazisida isini kolaylastirir ayrica emerika dan once kolay vize alinabilen bir avrupa ulkesinden vize alman senin amerika vizesi almana cok faydasi olucak dir kesinlikle
Daha önce hiç yurtdışına çıkmadım ve üstüme hiç ne ev ne arsa ne araba hiç bişey yok sadece sanayide çalışıyorum tam olarak ne yapmamı önerirsin
Herseyi yazdim zaten aciklamada ev araba sadece ek olucak dosyanda senin icin yoksa da yapicak bisey yok
Bi video izledim örnek f1 vizesinden bahsetmiş eğer yurtdışına daha önce çıkmadıysan ingilizce bilgin hiç yoksa ve iş yerinden ingilizce öğrenmek için izin aldım ve sponsor oldular falan dersen direk elenirsin dediler ve dedikleri gibi bende onların hiç biri yok
Avrupa ulkelerine en kolay paket gezi turlari ile daha kolay bize almam mumkun bu vize de amerika vizesi alabilmen icin sana kolaylik sagliyacakdir
F1 ogrenci vizesi zaten sen bunu alamazsin
Sıfırdan ingilizce öğrenmek için vize alanlar oluyo diye duydum yani oraya gittiğinde öğrenci oluyorsun falan dediler nekadar doğru bilmyorm
O dedigin com teferruatli vede zor senin konumuna uymaz Hic ugrasma en kolay yollarini sana anlattim
Hangi vizeye vaşvuruyum peki turist vizeyemi?
İş yerinden iş yazısı ne gibi mesela?
Hesabımda para en az nekadar olmalı?
Herhangi bi avrupa ülkesine vize aldıktan hemen sonra ardından abd vizesi alabilirmiyim seyahete çıkmadan?
Turist vizesi sana en uygun vize cesiti senelik yillik iznini 1 hafta amerika da gecirmek icin firma olarak gonderiyoruz bonus olarak masraflarini da biz karsilayacagiz gibisinden seyahete cikman senin icin daha avantajli olucakdir amerika vizesi ne basvurmadan once extradan en azinda 7-8 bin dolar olmasi hesabinda senin icin bir avantaj olucak dir
Peki Herhangi bi avrupa ülkesine vize aldıktan hemen sonra ardından abd vizesi alabilirmiyim seyahete çıkmadan?
Soyledim ya avrupa vizesi aldikdan sonra gidip gelmen senin icin avantaj olucak
Cikarsin cikmazsin gerisi sana kalmis
Peki bu dediğini yapsam çıkma oranı %kaç olur sence
Onu ben bilemem seni de yanlis yonlendirmek istemem biraz da vize gorusmesindeki kisiye de bagli geri dinecegine onlari ikna etmen gerekli kolay degil ama imkansiz da degil
Mesleğiniz nedir.
Meslek lisesi metal kaynakçılık bölümü mezunuyum herşeyi yazdım yukarıya
Ayrıyeten prof anlamda türk halk müziği çalıp söylüyorum 2009dan beri bağlama çalıyorum ve çeşitli ensturmanlarıda çalabiliyorım müzik kulağım sağlam
Pardon görmemişim. İngilizceniz olmadan gitmeniz çok zor en az B1 seviyede ingilizce bilmeniz lazım. Bu arada neden aceleniz var?
Çünkü tahamülüm kalmadı artık yaşıtlarım lüx içinde yaşarken ben onların yanında ezik durumdayım ve bana bakış açıları çok koyuyor bunun gibi bir çok sebebim var
Bilmiyorum bence sadece sizin çevrenizdekiler öyle. Lüks içinde yaşayanlar kim emlakçı çocukları mı? Mesela ben tıptayım ODTÜ ve İTÜ mühendislik okuyan arkadaşlarım var ama hepimiz sefalet içinde yaşıyoruz ve yaşayacağız. Sizin kadar yurt dışı şansımız da yok. Ayrıca bu devirde işçiler, zanaatçılar çok daha yüksek gelir elde ediyorlar diye duymuştum.
Evet o yüzden Elimdeki fırsatları en iy şekilde değerlendirmek için sonuna dibine kadar çabalamak istiyorum ben çok fazla sabırlı bir insanım bıkmam yılmam kolay kolay zaten sabırsız biri olsam ensturman çalamam
Bence biraz zaman ayırıp ingilizce öğrenin öyle gidersiniz. Zaten mesleğiniz var ve iyi bir geliriniz her ülkede olacaktır.
Bende öyle diyordum ama düşündümki ona uğraşana kadar aylarımı ona verene kadar abd gitmek için uğraşmak daha faydalı en son ihtimal zaten sebeke yoluyla kaçak gidip iltica edecem
Bence mültecilik işi riskli. Trump az daha gönderiyordu kaçak gelenleri.
Alamazsin bosuna ugrasma vize vermezler
Alanlar nasıl alıyo ozaman nasıl alıyosa bizde aynısını yaparız
Alanlar hesabinda yüksek mevla para gösteriyor dolar bazindan ve turkiyede güzel bir işi olduğunu gosteriyor oyle kolay degil dostum
green card almayı deneyebilirsin
Çekilişe başvurdum mayısta açıklanacak oda çok zor adı üstünde piyango
En basiti hava yolu
Nasıl yani
Soruna cevap verdim dostum neyi anlamadın