Eğitim & Kariyer Üniversiteye ilk defa gidecekler ne hissediyorsunuz? Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet, Üniversite'ye ilk defa gidecekler ne hissediyorsunuz? Üniversiteye ilk defa gidecekler ne hissediyorsunuz? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Genelde heyecan olmuştu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Herkes zannediyor ki yeşil orman kampüs ortam vs aslında gerçekler dağ başında kurumuş üni ienk yalakalrindan gelen ağır koku. 1 1 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Aşağıda yol haritası var 😬 👇👇 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 327 cevap paylaştı. Kanka tutturdum da babam göndermedi be :/ 1 4 Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Üniversiten belli oldu baya kolaymış kod ,,, Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Anlamadım kanka ya Yorumla XxSertaçılıcalıxx +1 yıl Birsey yok kanka birsey yok yanlış oldu 👍 Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genelde heyecan olmuştu
Herkes zannediyor ki yeşil orman kampüs ortam vs aslında gerçekler dağ başında kurumuş üni ienk yalakalrindan gelen ağır koku.
Aşağıda yol haritası var 😬 👇👇
Kanka tutturdum da babam göndermedi be :/
Üniversiten belli oldu baya kolaymış kod ,,,
Anlamadım kanka ya
Birsey yok kanka birsey yok yanlış oldu 👍
Tamam
Heyecan