Sayısalcıyım bu bölüme açıkçası iyice ısındım ve istiyorum geleceğin önemli sektorlerinden sayılacak ve 1 tabe devlet üniversitesinde var. Bu bölüm ile ilgili bir bilgisi olan var mı?
Yani ben istiyorum sizce gitmeli miyim?
Yani ben istiyorum sizce gitmeli miyim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cok iyi bence kesinlikle geleceğin mesleklerinden olabilir
ben bu işi yapıyorum zaten
Bu alan hakkında ne düşünüyorsunuz sizce okumaya değer mi değisik alanlarda meslek edinmek istiyorum ve bu tarz alanlarla ilgilenmek zevkli geliyor.
evet ben bile bu bölümü okumadım ama cok deli para kazanıyorum hemde pasif gelir olarak yaptıgım halde blender felan ögrencekmisin
Evet aslında ogrenecegim çok şey var.
ben sana yaptıklarımı atayım incele istiyorsan
Yani olur mu ki
Birde bu işe kendimiz adım atsak nasıl olur online siteler youtube uzerinden öğrenebilir miyiz yani?
Şu an zaten ögrenmeye baslasan seneye para kazanmaya baslamıs olursun ben de sana yardımcı olurum yönlendirme vs
Bu sene sınav senem yks dersler güzel gidiyor ama ana meslek olarak mi yapsam yoksa hobi olarak mı bilmiyorum
bence hobi olarak basla ne zaman profesyonel olursan eger ozaman meslek olarak ilerlersin zaten ozaman kadar bile cok para kazanırsın oyun motorların marketlerinde cok deli satıslar yapıyorum ben sanada ögretirim cizdiklerin oralarda satarsın
Yazın ozellikle bu işlerle ilgileneceğim
neden yazın şimdiden basla işte ufak ufak
Şu an üniversite sımavi var hedefim var o hedefe ulaşmam gerek bunun icin buyuk çalışma gerekir
bu bölümüde okumadanda bu işi yapabilirsin hem birde yurtdısındaki oyun firmalarına cok satıs yapabilirsin dolar üzerinden ödeme yapıolar harikalar :)
Bu yaygın degil pek ama pek o kadar kimseden duymuyorum ya da ben pek bu konulara çevrim içi değilim siz ne kadar kazandınız ki
aylık 30 40 bin tl
bilmezler cünkü bizim miletimiz hazır parayı seviyor kimse emek vererek kazanmak istemiyorlar :D
O kadar haklısın ki..
Aklımda olan meslek ise mekatronik mühendisliği kendimi bu alanda ilerletebilirim ve aylık kazanilan para bence gayet iyi
ya bakma ben okadar söyledim cermedeki arkadaslara felan gelin size ögretiyim felan inaırmısın kimse ögrenmedi üzüldüm yanı
Zor mu o kadar
basit ya ögrenince ama baslarda biraz zorlanabilirsin
Temel olarak nasıl başlayacağım peki ilk yapmam gereken adımlar ve sonrası. Sen bipiyormussun danismak lazım
ben zaten para bile kazanıyorum :D ayıp ediyorsun benim Şu an satısda olan 30 tane projem var
Çok iyi peki az önce yazdığım şeyler için ne diyeceksin nereden başlasam ki ilk başta
öncelikle ne cizmek istiyorsun konspetini belirle ona göre yönlendirme yapım sana
Konspeti şimdilik soylemek cok zor. Basit bir konulu bir çizimden bahsedebiliriz
ama ilerde yapıcagın cizimler icin şimdiden alıcagın karar belli edicek şimdiden onun temelini atman lazımki ilerde daha kolay cizimler yapabilmelisin.
İlk yaptığın çizim hangi konspetti
Ve hangi programdan yaptın
ben genelde mimarı üzerinde calıstım sonradan araba ve kamyonlara yöneldim şimdi karakter cizimlerine yöneldim ama maalesef biraz karakterda zorlandım. sebebi hep düz ve düzeyler cizim yaptıgım icin bombeli ve yuvarlaksız cizimler zor geliyor bana
Düz cizim yapmak ilk için dogru olur mu baslangıc icin
programa hakimiyetini arttırmak icin baslangıc cizimleri yapmak daha dogru ve hangi programda baslıcagın cok önemli
Iste hangi program bende onu sormustum onceki sorularimda hangi programlar kullanilir
3ds max kullanıyorum ben 10 yıldır
Ücretli mi ücretsiz mi ücretliyse ücreti falan ne kadar
ücretlide cok pahalı oldugu icin crackladım
Ne kadar ki
aylık yıllık deişiyor ama ücretsiz olanu var ama bu kullandıgım kadar profesyonel degil
Başlangıç için ucretsiz olani kullansam yeterli oradan buradan masil ucretsiz indireceğimi ogrenirim bu zor değil
sen bilirsin ben kactım
Tamam iyi akşamlar dilerim
akklına takılan birsey olursa sor bana yardımcı olurum
Cok teşekkur ederim mutlaka sorarım
Geleceğin hobisi mi diyelim ona
Bence gayet mantıklı bir bölüm
Güzel olur
Bu konu hakkında bilginiz var mı
Git evet
baya var
Bayağı var derken ne dediğinizi anlamadım