AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mesleğe göre ya da yeteneğim olup olmamasına göre değişir
Bu biraz insana kapasitesine bağlı bir durum ama. zaman olarak 5 yıl derim
2 yılda başlangıç seviyesi 4 yılda ortalama 6 yılda pro olurum
Meslekten meslege degisir ama mükemmel derecede öğrenmek istersen 4 5 ay sürebilir
2 hafta senin
1 yıl
Nerden biliyosun mesleğin var mı
Güvenlik bir buçuk ay oldu daha herşeyi öğrenmedim
Öğrenirsin zamanla. Neden bu acele?
Acele ettiriyorlar beni çıkış kapısına verdiler sitede çalışıyorum arada gün içerisinde iki kere devriye atıyorum o kadar giriş kapısına oturtmuyorlar yönetim bir kadınla tartıştım diye ben seni girişe nasıl oturtucam dedi yönetim çıkış kapısını iki günde öğrendim devriyeyide orta derecede biliyorum çıkış kapısını 5 üzerinden 5 derecede öğrendim devriyeyi 5 üzerinden 3 öğrendim ama yönetim bana güvenmiyor beni giriş kapısına vermiyor bir buçuk ay oldu öğretmedi ben heryerde çalışan eleman isterim diyor zaten üç tane yer var ben ikisini öğrenmişim diğer ilki en önemlisi onu öğretmiyor
Neden en önemlisi
Araçlar girişten giriyor ikinci araçlarda girişten giriyor sipariş mobilya eşya taşıma araçları kamu asansör aracı otopark takibi o kamerada görebiliyorsun boş yer varsa yönlendiriyorsun misafire ya da daire sakiniyse araç önü yapılınca arıyorsun araç önü yapmışsiniz aracınızı çekmeniz gerekiyor diyorsun çekmezse tutanak tutuyorsun bir olay olduğunda tutanak yazmak durumundasın bunlar var giriş kapısında
İnsanlarla iletisıminin çok fazla olduğu yer aslında benim kalbimde buz gibi olduğu için öyle dedi kadın
Ama ben okurken yoruldum çok yorucu olmazmi senin için
Yorucu olur benim için bu ikisi yeter kadın işte ben heryerde çalışan eleman isterim diyor
Köle ariyo o da galiba ne hakla seni buna zorluyo ya. Sen ne dedin peki
Hayır dedim ben şu an bulunduğum konumda rahatım ilerleyen aylarda dört beş ay sonra geçmek isterim giriş kapısına dedim ben bir buçuk aylık elemanım iki yeri bilmek şu an benim için ideal dedim eğer ısrar edip işten çıkarırsanız beni burası olmaz başka bir yer bulurum bende dedim
İyi demişsin ama sence çıkarcaklarmı
Çıkarırlar diye düsünüyorum
Hayırlısı olsun. Istersen yeni bi iş bulana kadar dayan biraz.
Meslekten mesleğe değişir.
Çok sürmez. Çabuk kavrıyorum.
Mesleğe göre değişir
Cok zor bir meslekse
Öğrenme yeteneği kuvvetliyse çok zor bi meslek 3/6 ay arası tamamen öğrenilir
Gün?
1 ay
1 yılımı alır