Emlak ofisinde çay- temizlik ve müşterilerle ilgilenme falan. Konuşmamız böyle geçti görüşmeye gidince her şeye itiraz edicem😄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Asgari ücretin altında ancak stajyer ve 18 yaş altı çalışan çalıştırabilir. Üstelik çay-temizlik-müşteri vs.. full time iş yani. Bence az ancak tabi başlayıp farklı bir iş arayışına girebilirsin bu süreçte boş kalmamış olursun hem de biraz iş öğrenirsin. Ya da hiç girme başka iş bak.
01 Yorumla- +1 yıl
Iş öğrenme konusunda evet biz yokken ilgilenirsin dediler sevdim bunu
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. İlk başladığın günden itibaren, 30 gün üzerinden tam SGK primi ödenecekse,
Haftada 4 gün, yemek te dahil günde 8 saat calisacaksan,
Yemek ve yol masrafın karşılanacaksa, bence çalışmaya değebilir
Yok olmaz derlerse, sen de onlara ne kadar ekmek, o kadar köfte dersin.
014 Yorumla- +1 yıl
Açık konuşmak gerekirse lise mezunuyum ve fabrikada çalışmaya mahkumum o ortamı biliyorsunuzdur ben yapamıyorum ama burası öyle değil. Hem işi öğrenmem açısından da biraz avantajlı
- +1 yıl
3 ay sigorta yok yemek ve yol var
- +1 yıl
En fazla kanıtım. ne olabilir ki dekont
- +1 yıl
Sorun şu ki ben ve patronun var tek
Her gün iş yerinde kendimi bir kaç saniyelik videoya alabilirim hem severim böylesini😄 - +1 yıl
teşekkür ederim güzel ipucu verdiniz🥳
Ederim yedirmem kendimi😄 - +1 yıl
🙏🙏
+1 yılBir yerden hayata başlamak lazım 5000 tl senin şartlarına göre bakman lazım yaş tecrüben eğitim seviyesi gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabi
+1 yılSen başla az deme zaten üzerine koyarak devam edeceksin.
İş öğrenmeye bak, para biraz geri planda kalabilir eğer ki maddi açıdan zorda değilsen.
04 Yorumla- +1 yıl
O kadar güzel geldi ki bu yorum teşekkür ederim ❤ hiç zorda değilim şükür ama evde durmaktan çok sıkıldım.
- +1 yıl
Ne demek. ❤️
Sigorta konusunda baskıcı ol taviz verme sadece.
Bu arada açıktan emlak bölümünü okuyup tabanda oluşturursan geleceğine temel atmış olursun. Kendini sürekli geliştir.
Emeğin olduğu hiçbir iş ve maaş küçümsenmemeli.
Her şey gölünce olsun. 🙏🌺 - +1 yıl
İyi ki soruma geldiniz❤🙏
- +1 yıl
❤️
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
62Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maaş uygun, aylık akbil ve sigara yardımı da olursa tadından yenmez.
013 Yorumla- +1 yıl
Komik degil
- +1 yıl
O zaman cevaplama
- +1 yıl
Yaşınız büyük diye en çok siz biliyorsunuz tamam🙂
- +1 yıl
Kendimi çökertmek istemiyorum o yüzden bu şartlara tamam dedim fabrika ortamı bana göre değil.
- +1 yıl
Fabrika olması gerekmiyor, ofiste sadece evrakları dosyaya da dizsen asgari ücreti hak etmis olursun. İşi öğreticez demeleri işverenin terbiyesizliği. Sen de oraya bir değer katacaksin, emek vereceksin. Öğretiyoruz ayağına hep bu maaşla eleman sağlamaya devam edecekler. İşverenin adını bilsem onlarin canına okuturum.
- +1 yıl
Bana taktik verirseniz bizzat okumak isterim🤓tabi bir kaç ay çalıştıktan sonra
- +1 yıl
Her emekçinin ilk bilmesi gereken şey, para karşılığı çalıştığını bilmesi ve haklarını istemesidir. Şu an senin yaşında sigortasız çalışan bazi arkadaşlarım eyt mağduru olduğu için kafalarını duvardan duvara vuruyorlar. Nasılsa önümde uzun bir hayat var diyerek geçiştirdikleri şeyler şu an onlar için büyük sıkıntı. Senin de bir gün emekliliğin gelecek, o zaman bunların hepsi pişmanlık olacak
- +1 yıl
Biliyorum şu an ailemde eyt li var girişi biraz erken yapılsaydı para yatırmasına gerek kalmayacktı
- +1 yıl
Hayırlısı olsun be diyerek çekiliyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılTroll mü gerçek mi bilmiyorum ama gerçek ise bence çalışın. şu an bana 5000 teklif etseler çalışırdım çünkü işsizim :D
04 Yorumla- +1 yıl
Bende işsizim ama 5 çok az😃
- +1 yıl
Ya bence başka iş bulana kadar çalış bak benim hiç param yok şu an :D aylık 5000 hiç yoktan iyidir. ama sen bilirsin tabi ki bu arada gerçek soru dimi o kadar yazdım ama
- +1 yıl
Evet gerçek😃
- +1 yıl
Sevindim o zaman :D
+1 yılYani eğer çok zorlayıcı Bi şey değilse idarelik çalışabilirsin ama işin içinde bağırma çağırma mobbing uygularlarsa düşünmeden girme işe hem verdikleri paraya bak bide üstüne üstün onu yapacaklar küfürü hak ediyorlar 😄
04 Yorumla- +1 yıl
Sanmıyorum ya 🙄
- +1 yıl
İnşallahda öyle Bi şeyle karşılaşmazsın
- +1 yıl
Istifamı verir cikarim😄
- +1 yıl
Ne kadar yönetici varsa hepsine gider yapıp öyle çıkarsın 😄
Baya baya çayçı, temizlikçi ve müşteri temsilcisisin yani üç pozisyonda olacaksın ve asgari ücret bile almayacaksın? Kendine bu kötülüğü etme lütfen. Zaten asgari ücret altında çalıştırmak yasak diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yıl5000 az. Ancak 1 ay kadar çalış seni beğenilerse işten çıkmak istiyorum para az geliyor dersin o şekilde zam yapabilirler. ya da çalışırken iş ara.
016 Yorumla- +1 yıl
Çalışırken iş aramak daha mantıklı
- +1 yıl
Özellikle fabrikalar çok iyi. Hem maaşları asgari ücret hemde mesaileri var. Ayrıca yemek ve yol masraflarını da karşılıyorlar.
- +1 yıl
Nefret ediyorum fabrikadan
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Telefon kullanma ayakta dur yemek saatin cay saatin belli olsun yazın sıcak kışın soğuk onların belirlediği kıyafeti giymek zorundasın vs daha saymamı ister misin
- +1 yıl
Ama imkanları çok ve daha iyi. Hangi fabrika da çalıştın daha önce
- +1 yıl
Imkanlarına Katılıyorum tabi ki 4 fabrikada çalıstim😄
- +1 yıl
Ne iş yapıyordu fabrikalar
- +1 yıl
Karton kurabiye maske tekstil
- +1 yıl
Zor muydu hepsi de
- +1 yıl
Anlatılmaz yaşanır diyim😄full ayaktasın
- +1 yıl
Hım full ayakta olmak zor evet. 8 saat yani.
- +1 yıl
Gerçekten òyle🥺
- +1 yıl
Anladım hayırlısı olsun ama dediğim gibi önce işe başla bir ay kadar falan çalış baktın seni beğeniyorlar gitmeni istemezlerse zam yaparlar. O yüzden hem çalış hem iş ara. Çıkacakken ne dersin bu para az geliyor ama derler ki zam yapalım kal o zaman kalırsın
- +1 yıl
teşekkür ederimm dikkate alıcam yazdıklarınızı🙂🙂
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılvalla bi kac ay bi calıs paranı cebine koy biraz isi ögren sonra baska bi ise bak neden hemen rahatlıgın pesindesiniz anlamadım para kolaymı kazanılıyo anlamıyorumki
04 Yorumla- +1 yıl
Fabrikada mı sürüneyim
- +1 yıl
valla ozaman sen sürünme ben sürünmeyim afganlara ya da surıyelılere laf etmiyceniz is beyenmiyonuz ondan sonra iszin yerinize yabancılar doluyo sonra is yok diyonuz napcan ben yıllarca fabrikada calıstım orada cocukjlarını büyüten bir sürü kadınlar calsıyodu serefiyle namusuyla sen niye calsmıycakmıssın hayırdır cumhurbaskanını kızımısın baban milyardermi
- +1 yıl
Çok duyar kasıyorsun
- +1 yıl
benmi duyar kasıyom bak arkadasım biz erkeler sizler gibi düsünmeyiz calsırız evi gecindirmek icin kadınolar calsıır özgürlügünü almak icin kendi ayakları üstünde durmak icin erkeklerde esim cocuklarım aılem ayakları üstünde dursun diye calısır bu aradaki olusumu size sistemli sekilde kafanıza sokarlar iş beyenmezsen calısma otur evinde ama aglamada param yok diye para kolay kazanılmıyo ben zamanında 16 saat her gün kesintisiz calsıtgımı biliyorum tam 9 yıla yakın bayram yok hafta sonu yok yıllık izni yok sen neden bahsediyosun bide günlük 15 saatın altına düsmüyodu köpek gibi calıstım sonra fabrikaya girdim dünya varmıs dedim günde 8 saat mesai olursa etra para asgari ücret hafta sonu tatil yıllık tatil gözüm acıldı sonra memur oldum simdi daha az emek sarfediyorum haftada 2 gün tatil yıllık tatil bayramlarda seyranlarda tatil yani anlıycagın savasmassan cabalamassan rahata eremiyosun
Müşterilerle ilgilenmek derken tuvaletin yerini göstermek çaylarını onlara götürmek hoş geldiniz hoş gittiniz demek patron yoksa patron henüz yok sizin için arayım demekse olmaz.
Sen de ticaretten bir şey öğrenecksen kabul et sende ileride emlakçı olursun
05 Yorumla- +1 yıl
Her türlü alım satımda burdayım efenimm
- +1 yıl
Bende böyle dün
- +1 yıl
düşünüyorum
Bence çalışma bu maaş da çünkü günümüz berbat Rezalet ekonomisi de yetersiz maaş ne yazık ki bulabilirsen biraz daha yüksek maaş olsun asgari ücret 8500 TL olarak belirlendi
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılÇok az. Dakka başı çay getir boş götür yıka et getir yoracaklar yetmeyecek ofis temizliği vs 5 az asgari vermesi lazım son zamlardan haberi yokmu o vatandaşın nerede yaşıyor bu adamlar 5 ne ya?
00 Yorumla
+1 yılNe kadar paraya ihtiyacın var bilemiyorum. ama asgari ücretin altında çalışma, kendini sömürtme
02 Yorumla- +1 yıl
Yok yoksul degilim de evde nereye kadar durabilirim
- +1 yıl
O zaman çalışabilirsin tabii
Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı. Başlangıç olarak bir asgari ücret kadar olmalıydı. Ama alternatif başvurabileceğin, şuraya da bir başvurayim dediğin iş yoksa çalışmaya başla.
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır yok belki burada çalışırken başka yer bulabilirim
- +1 yıl
İnternetten arıyorum sonuçta işi zorlamaz pek
5000 TL'yi kabul edenin kendisine saygısı yoktur.
Asgari ücret ortada. Eski asgari ücretin bile altında maaş almak nedir07 Yorumla- +1 yıl
Emir altında sabh 8 aksam 6 çalışanın var mıdır
- +1 yıl
Şaşırmadım
- +1 yıl
Siz çok ön yargılı birisiniz o yüzden detaylı yazmıyorum🙂fark ederseniz 3 - 5 kişiye detaylı anlatım yaptım zaten
- +1 yıl
sag ol
- Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yıl5 bin TL zaten yola ve yemeğe gider.
Asgarinin baya altında.01 Yorumla- +1 yıl
Yol yemek ayrı
Kendine meslek edinecek bir işte 1-2 sabret garsondu çaycıydı tezgahtardı her yaşta yaparsın meslek öğren.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılPart time ise iyi ücret veriyorlar. Eğer full time ise gerçekten azmış.
02 Yorumla- +1 yıl
9 - 6
- +1 yıl
Haftada 6 günse gerçekten azmış.
5 bin liraya çalışacak köleler kalmadı be yavrum, gel benimle çalış o paralara
01 Yorumla- +1 yıl
tamam
Çalış canım benim yemek yolda varsa iyi olur işi seversen sigorta yaptırmayı unutma.
04 Yorumla- +1 yıl
Var canım sigorta 3 ay sonra
- +1 yıl
Canımmmm çok sağol❤
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışılmaz ama şu var işi öğrenirsin daha sonra artırırsın veya direk girmez üzerine de şikayet edersin sana kalmış
00 Yorumla Bu parayı ben sana vereyim çayımı çorba mı yap😄
01 Yorumla- +1 yıl
Temizliğe karışmam
+1 yılBen kabul ederim böyle işi gerçekten 5 bin verirseler
03 Yorumla- +1 yıl
Çok az değil mi sence
- +1 yıl
Ben bi markette çalışıyordum mahalle marketi tarzında 3 bin veriyordu insafsızcaydı
- +1 yıl
Ben yinede bir miktar arttırmayı istiyorum
+1 yılParanın azı çoğu olmaz bence gir çalış piyasa iş arayıp da bulamayan insanlarla dolu
01 Yorumla- +1 yıl
Òyle demeyin yaa
+1 yılEğer gününü öldürmeyecekse yapılır ancak tüm gün çalışacaksan 5000 bin günümüz ekonomisinde çok az
05 Yorumla- +1 yıl
9 - 6
- +1 yıl
Bence 5000 lira az. 8500 lira asgari ücret zaten en azından 7500 civarı olmalı
- +1 yıl
Bende 7 civarı düşünüyorum
- +1 yıl
Yani seni 9 saat çalıştıracak sonuçta. Bunun değeri de 7 bin üstü olmalı
- +1 yıl
Bencede 😌
O iş için normal bir para, çalış hiç yoktan iyidir. Para paradır.
01 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibi düşünüyorum
+1 yılHerseye derken sadece oturmak mi istiyorsun,😂
014 Yorumla- +1 yıl
Hayır be😄maaşa ve izin günüme
- +1 yıl
Heee bende maaşı begendin is agir geldi zannettim😂
- +1 yıl
Yok ya😃
- +1 yıl
İzin gunun pazar degilmi niye itiraz edicen
- +1 yıl
Hafta içi bir gün dedi çünkü😶
- +1 yıl
Himm hafta içi izinmi olur niye hafta sonu kapali degilmi genelde
- +1 yıl
Mantıken pazar günü kapalı oluyor bugün bile görüşmeye çağırdı öğleden sonra dedi ama saat 2 de anca orada olurum
- +1 yıl
Kiz kimse yokken seni ofise atmasın dikkat et
- +1 yıl
🙄🙄🙄
- +1 yıl
Aklina soktum şimdi dimi korkuyormusun
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Pazar gününü sen yinede kabul etme calismayi izin kullan bunda var bi dümen hafta sonu neden orada olacan ki
- +1 yıl
Belki geç açar diye düşünüyorum 12 gibi
- +1 yıl
Olabilir
+1 yılbaşka iş bulamıyorsan çalış bence ama boş çalışma emlak işini öğrenmeye bak ve pazarı ele geçir.
02 Yorumla- +1 yıl
Pazar beni ele gecirir yem olurum😄
- +1 yıl
o işi yapacam yakında
+1 yılasgari 8500 tl pardonda köle mi arıyorlar kendilerine aw
10 YorumlaAsgari ücret bile 8.500 iken bu maaşla asla çalışmazdım
10 Yorumla
+1 yılparaya ihtiyaç varsa bir müddet çalışın. daha sonra başka bir iş arayın
00 Yorumla
u +1 yılçalışabilirsin geçici süreliğine sonra başka bi işe maaş biraz az geldi gözüme
00 Yorumla
+1 yıl18 yaş altı veya stajyer değilsen mümkün değil
00 YorumlaAsgari ücret 8500 bunun altında bir işçi çalıştırmaları suç
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 441 cevap paylaştı. Hafta da kaç saat çalış diyo, günde 4 - 5 saatse olabilir
00 Yorumla
+1 yılAsgari ücret vermek zorunluluktur.
Çalışma.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbedava çalış daha iyi.. asgari ücret biliyodun kaç para.. aşağısına zaten çalıştıramaz.
03 Yorumla- +1 yıl
ama iş. kolay
Cevap sahibi+1 yılbalhatun, işin kolayı zoru yok.
- +1 yıl
tamam
+1 yılKabul et ama günde 6 saatten fazla çalışma bence, sigorta da yapmazlar , ama en azından sigorta girişin yoksa 3 5 gün de olsa sigortani yatirtttir, ilerde çok önemli olacak
00 YorumlaGeçim derdin yoksa, harçlık çıksın diye yapıyorsan kebap iş, çalıiabilirsin.
Aksi senaryoda 2022 asgari ücretinden bile az bir maaş alacak olmak mantık dışı.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul etmeyin ya, siz kabul ettikçe patronlar kendini bir şey sanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır çok az eğer evin var ise o paranın hepsi eve gider daha fazlası bile lazım olur
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl5 bin TL ne sadaka mi... 8500 minimum alman gereken para aşağısını kabul etme
00 Yorumla
+1 yılMaaş biraz az ama başka iş bulana kadar çalışmanı öneririm.
00 YorumlaTabi ki hayır of of kimse yok çok sıkıcı soruda soramıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır çok az.. insan fiyatını kendi belirler bu kadar düşük olmayin
00 Yorumla
+1 yılPart time ise olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Full
+1 yılBence bir süre idare edilebilir
02 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
🌸😊
Asgari ücret altında çalıştırmaları suç!!!
05 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ama iş yok
- +1 yıl
Lise mezunuyum ya markete ya fabrikaya girebilirim ikiside rezil yerler
- +1 yıl
Anlıyorum sizi ama en azından başka bir iş bulana kadar biraz orada idare etmek istiyorum.
+1 yılTam zamanlı mı yoksa yarı zamanlı mı?
02 Yorumla- +1 yıl
9 -6
- +1 yıl
Tam zamanlıya girer, böyle bir maaş veremezler şikayet edebilirsin.
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kötü değil bence gayet iyi
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede aksama kadar oturucam neredeyse
Eğitim & Kariyer konusunda 647 cevap paylaştı. Yerin konumuna bağlı biraz da
03 Yorumla- +1 yıl
Çoksell bi yer
- +1 yıl
Hayır be
+1 yıl5 nedir ya eski asgari ucret bile 5500 du
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
En az 8.5 iste geçsin o o işi
05 Yorumla- +1 yıl
Geç sen bu ayakları diyim😄
- +1 yıl
dur sen şimdi itiraz edip geliyorummm
- +1 yıl
😂
Eğitim & Kariyer konusunda 331 cevap paylaştı. Saçmalama asgari ücret altında çalışmak yasak
05 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ama işte bir işimde olsun istiyorum
- +1 yıl
Kesinlikle yetmez
- +1 yıl
Asgari ucret vermese bile 7 bekliyorum
+1 yılSigorta var mı birde bu para az ya
00 Yorumlaasgari ücret vermek zorunda
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılAsgari ücret 8500 oldu. Ona göre maaş versinler..
00 Yorumla
+1 yılAz para çalışma derim
00 YorumlaHayır asgari ücret altı
00 Yorumla5 bin tl köle çalışmaz
00 Yorumla
+1 yılAsgari altında çalışmak yasak değil mi
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 319 cevap paylaştı. 5 bin₺ para değil
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 358 cevap paylaştı. İssizsen ne yapacaksin
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz