Arkadaşlar remax'ta gayrimenkul danışmanı olarak işe başladım yine bir sene çalışsam kazandıklarımı hiç harcamasam bir senede Hiç yoktan 160.000 biriktirip bu arabalardan alabilir miyim hayalim Range Rover Ama gerçekten Opel Corsa ilk arabam olacak acaba dişimi sıkıp az mı etsem çalışsam işimden paramı biriktirsem alabilir miyim ki ben alana kadar bir sene içinde 160 milyar bile olmaz ne yapacağım ya Bir sene içinde araba almam şart 22 yaşındayım bu arada
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yok muuu
Gayrimenkul danismaniyim 1 senede araba alabilirmiyim?
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kazancın yüksekse rahatça alabilirsin, şöylede yapabilirsin, bir kaç ay çalış, kredi kartı ödemelerini zamanında öde notunda yükselir, yani kredi çekerekde alabilirsin. Remax'ta çalışmak nasıl memnun musun
Ben de bu işi yapıyorum. Hiç belli olmaz 1 haftada bile alabilirsin. Sana bağlı.
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya elal sektöründe çok iyi paralar var yapana sma şu an daha yeni başladım aynen dediğin gibi belki daha fazlasını kszanabiiriz ama şuanlık için diyorum. ben mesela daha yeniyim ya arana şart maalesef 1 seneye kadar az bile bu 150 bin. yanı kısacası ev nasıl satılık bulsbılırom ki en az 5 ayda 200 bnaa falan çıkartabilirim
Kusura bakma ya ses kaydı attığım için böyle karışık cümleler kurumuş telefon saçma sapan diyorum ki bu sektörde Tabii ki çok iyi paralar kazanabiliriz Ama şu anlık için bir sene bile değil 5-6 Ayda 150.000 200.000 arası biriktirmem gerekli araba almam için Çünkü bu sene aldım Aldım alamadım çok zor Çünkü her şey çok pahalılaşıyor Yani demek istediğim o kim 5-6 aya kadar satılık özellikle nasıl ilanlar bulabilirim 10 tane satsam 5 ay içinde temiz 200 bin kazancım oluyor ama Gel gör ki ev bulmak zor
yani pandemide para kazanamadık 1 seneyi sil. hazırdan yedik. bu sene biraz durgun bi dönemdeyiz. 4 sene de sen. 4 senede 3milyon falan girmiştir cebe. ama ben daha çok arsa çalışıyorum
Anladım tabi sana göre iyidir ama benim 2 amcam emlakçı kendi ofısleri var 2 kardeş olaral 5 seneden beri bu işi yapıyorlar şu an toplasan 17.5 milyonları var evler arabalar dükkanları koydeki evleri arsaları falan ondan dedim yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kazancın yüksekse rahatça alabilirsin, şöylede yapabilirsin, bir kaç ay çalış, kredi kartı ödemelerini zamanında öde notunda yükselir, yani kredi çekerekde alabilirsin. Remax'ta çalışmak nasıl memnun musun
Alırsın tabi ki çalıştıktan sonra gerisi kolay, zamanla da bunu satar üstüne para ekleyip aracını yükseltirsin
Ben de bu işi yapıyorum. Hiç belli olmaz 1 haftada bile alabilirsin. Sana bağlı.
Ya elal sektöründe çok iyi paralar var yapana sma şu an daha yeni başladım aynen dediğin gibi belki daha fazlasını kszanabiiriz ama şuanlık için diyorum. ben mesela daha yeniyim ya arana şart maalesef 1 seneye kadar az bile bu 150 bin. yanı kısacası ev nasıl satılık bulsbılırom ki en az 5 ayda 200 bnaa falan çıkartabilirim
Bi şey anlamadım çok devrik cümleler kurmuşsun. Dediğim gibi portföy çıkarmaya bak. Kazanmak hem kolay hem zor.
Kusura bakma ya ses kaydı attığım için böyle karışık cümleler kurumuş telefon saçma sapan diyorum ki bu sektörde Tabii ki çok iyi paralar kazanabiliriz Ama şu anlık için bir sene bile değil 5-6 Ayda 150.000 200.000 arası biriktirmem gerekli araba almam için Çünkü bu sene aldım Aldım alamadım çok zor Çünkü her şey çok pahalılaşıyor Yani demek istediğim o kim 5-6 aya kadar satılık özellikle nasıl ilanlar bulabilirim 10 tane satsam 5 ay içinde temiz 200 bin kazancım oluyor ama Gel gör ki ev bulmak zor
Bu arada kaç senelik emlakçısın
zor ama sahaya çıkıp koşturman gerek işte. bu parayı 1 haftada da kazanabilirsin her şey sana bağlı. benim 5 sene oldu neredeyse.
Yanlış anlama ama peki toplasan 5 senelik kazancını kac milyon eder bu işte sldıgın her şey dair max fiyat verebilirmisin
yani pandemide para kazanamadık 1 seneyi sil. hazırdan yedik. bu sene biraz durgun bi dönemdeyiz. 4 sene de sen. 4 senede 3milyon falan girmiştir cebe. ama ben daha çok arsa çalışıyorum
4 deneye göre cidden az umarım daha çok çok kazanç saglarsın bende
Kendine ait dukkanın falan mo var yoksa şirkette mi çalışıyorsun
Gayet iyi bence. Kendi ofisim
Anladım tabi sana göre iyidir ama benim 2 amcam emlakçı kendi ofısleri var 2 kardeş olaral 5 seneden beri bu işi yapıyorlar şu an toplasan 17.5 milyonları var evler arabalar dükkanları koydeki evleri arsaları falan ondan dedim yani
Saldırmakla alakalı her şey ben rahat adamım
Saldırmak derken
Neyse ya
Biriktirerek alamazsın. Kredi çekip al mecbur ödüyorsun :)
Kredi vermiyorlar daha yeni ise basladigim için ayrıca max 50 verirler 150 bnaa falan vermezler
Tamam 3-5 ay çalış ondan sonra verirler. O zaman kredi çekip alırsın.