Bugün final sınavım var. Ve ben çalışmadım bazı şeyler olduğu için. Akşam sınava gireceğim
Bugün çalışsam bir faydası olur mu? Başarılı olabilir miyim vizem 46
Bugün final sınavım var. Ve ben çalışmadım bazı şeyler olduğu için. Akşam sınava gireceğim
Bugün çalışsam bir faydası olur mu? Başarılı olabilir miyim vizem 46
Yeterli bir çalışma olamayabilir. Çünkü vize ne kadar önemli ise, final sınavı çok daha fazla önemli bir sınavdır. Bugün ancak konulara tekrar yapabilirsin onun dışında yapabileceğin bir şey yok. Umarım başarılı bir sınav sürecinden geçersin. Şimdiden kolay gelsin canım..
Merhaba, final sınavı için yetmeyebilir son güne bıraktığınız için ama 1-2 soru da olsa fazladan yapabilirsiniz yani öyle bir şansınız var. Bence bundan sonra son güne bırakmayın, işinizi her zaman sağlama alın ve düzenli bir şeklide çalışın derim. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Aynı ben ben de senin gibi hiç çalışmazdım final günü bakardım sonucu söyleyeyim mi sana 7 yılda bitirdim Hatta 8 yılda diyebiliriz biz buna yaz okullarını sayarsak dönemsel olarak 10 yılı bulmuş olabilir bence hiçbir şekilde iyi bir yöntem değil bu uyarayım seni
Her türlü çalışmamaktan iyidir. Özellikle hocanın üzerinde çok durduğu noktalara göz atın akşama kadar vaktiniz varsa yazarak ve anlatarak o konuları inceleyin sadece okursanız unutma ihtimaliniz daha yüksek.
Kolay gelsin..
Cevap
8Cevap
Son gün sadece bir tekrar olur ben genelde son gün bakmıyorum kafam daha rahat oluyor, başarılar...
Özetlere çalış kritik noktaları ezber yap hemen şimdi başla hiç yoktan iyidir son güne bırakıp tam puan aldıklarım da oldu verimli önemli yerlere çalış.
Başladım ama nasıl gidecek bilmiyorum. Sağolun
abi yeminle baydınız ak hep son güne bırakıp burada dert yanıyorsunuz inşallah başarısız olursun Allahım sen bugün bu duamı kabul et Ya Rabbim bi sadaka vereyimde kabul olur inşallah
İnşallah bedduanız ters teper. Bir şey soruyoruz, başka bir şey diyorsunuz. Kötü düşünceleriniz size geri uğrar inşallah
inşallah
Ben hep öyle yapıyorum özellikle okula giderken yolda ezber yapıyorum:) neyseki o günler geride kaldı.
ne kadar mı yeterli olur?
Yani bir şeyler yapabilir miyim ki
Bilmiyom bilen birine sorsana sınavlara uzağım
Bir çok sınavı böyle vermiştim
Sınavı geçtin mi büt 😂
Geçtim geçtim 😂
Ortak derslerin üçünden büte kaldım ama onları da atlattım şükürler olsun 😂
Oh oh hadi bakalım
Bölüm ne gizli üye
işin zor o halde
Ne sınavı
Hiç yoktan iyidir