Bu dönem ameliyat vs olduğum için okula devam edemedim ve tüm derslerden kalmış bulunmaktayım kyk bursum kesilir mi diğer dönem devam edicem okula
bursta not ortalaması 2 altındayken kesiliyormuş dönemlik mi yoksa yıllık mı bu ortalama baz alınıyor
Bu dönem ameliyat vs olduğum için okula devam edemedim ve tüm derslerden kalmış bulunmaktayım kyk bursum kesilir mi diğer dönem devam edicem okula
bursta not ortalaması 2 altındayken kesiliyormuş dönemlik mi yoksa yıllık mı bu ortalama baz alınıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok geçmiş olsun canım. Umarım bundan sonra eğitim hayatın boyunca, güzel başarılar elde edersin. Gelelim sorduğun soruya. Dönem derslerin hepsinden kalmışsın. Eğer ikinci dönem ortalaman 2.00 altında olursa, bursun kesilir. Senin kesilmemesi için, 2.00 ve üzerinde not ortalamanı sağlaman gerekiyor. Yıllık değil, dönem ortalamana bakarak keserler veya kesmezler..
Tabi sistem kendi içinde o kadar çok değişiyor ki, yine de gerekli bu alanda sorumlu olan kişilere de danışmanı, tavsiye ediyorum.
Pardon yıllık genel ortalama yerine dönem olarak yazmışım. Yıllık ortalamayı göze alırlar..
yıllık ortalama