malesef ki gunumuzde sekreter dedigin zaman insanin aklina farkli dusunceler geliyor. ha evet bu cok yanlis bisey ama bahsi gecen filmler olsun gercek hayatta olsun sekreterligin icerigini degistirdiler. bir bayan sekreterin yapabildigi isi erkek de gayet iyi yapabilir fakat eminim ki herkez farkinda isverenler icin ustunluk bayanin. cunku hem cekici, hem guzel satislarin vs daha iyi olucani dusunuyorlar. bir cok isverenle ayni masaya oturdum ve dusunceler boyle ha bide su varki eger sekreterin sagi solu oynuyorsa isveren yani patronunuz sizi ilk firsatta elde etmeye calisicaktir. ama siz adam gibi isinize sadik olursaniz namusunuzla ciddiyetinizle calisirsaniz emin olun ki hic kimse size karsi yanlis bir dusuncede bulunamaz ha bulunur ama dusundugu ile kalir.. saygilar ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
insanların önyargılarını hiç anlamadım bu güne kadar saygı duymak lazım
35 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gayet normal bir meslek sahnelerde orasını burasını açıp sanat yapıyorum diyenlere yollu gözüyle bakmiyorsunuzda ekmeğini kazanana mı yollu diyorsunuz otobüs hosteslerinede aynı muamele yapılıyor kimin ne olduğunu nnerden bilip yargılama yetkisini kendinizde hissediyorsun yobaz düşüncenin meyvesi bunlar
00 Yorumla
Türk toplumunda damga vurulan mesleklerden biri. Cahil ve körelmiş insanciklarin onyargilari. Onlarin getirdiği suru psikolojisi. Kaaleye almamak gerek. İtibarim sonsuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Yesilcam bize fena lanse etti sekreterleri :)
normalde bir is bu sonucta benim bir sekreter devgilim olmuştu hro onyargi yaptım ona ve 1. Yilin sonunda terk etti.. aslinda benim ona güvenim tamdi ama calistigi ortamdaki tipler tamamen sümsük görüntüsu veriyorlardi.. yoksa insan karakyeri ile alakali insanın icinde varsa kasarlik evde tek basina bile yapar.! Artik 0 yargi...11 YorumlaSekretere bakis die bisey var insanimizda. Havali dekolte ve Seksi mini giyiminden vazgecmeyen sekreterlerde bu bakisin olusmasinda oncu olmuslardir. Arti medyada filmlerde ve dizilerdede sekreter anlayisi bu yonde empoze edilmistir. yesilcamdan bugune yillarca dizilerde filmlerde sekreterler hep bir hazir fahise gibi gosterildiginden sekreterlere bakis acimis fahise olduklari yonundedir. Biliyorum yalnis cok yalnis bir bakis acisi ama bu boyle
00 Yorumla
+1 yılsekreter var sekreter var. firma kurumsal ile hakkıyla çalışan bir çok sekreter gördüm. artık zaten sekreter değil yönetici asistanı oldular :)
ama 3-4 kişinin çalıştıgı firmada patronunu ayartıp bosanmasını saglayıp kendisi evlenenen sekreterlerde cok :D gerçi en cok izmirde denk geldi bana , :D12 Yorumla- +1 yıl
artık cahillik mi dersin uyanıklık mı :) neyse ama cogunlugu adam gibi işini yapıyor. her meslekte oldugu gibi bu meslektede iyiler ve işini suistimal edenler var.
+1 yılbak canım sekreter var sekreter var eğer o makamın ismi çıkmışsa kötü bir şekilde oranın düzelmesi için o işi yapan kaşarları meslekten çıkarmak lazım. Nasıl polisler rüşvetçi milletvekilleri hortumcu diyorsak sekreterler ororspudur. Yoksa işini yapan doğru dürüst birisi neden kötü olsun
01 Yorumlaofısımde sekreter ve bır okadarda guzel arkadsım var :)
fakat klasık dusunceler bence abartı akıllı bır erkek Ofısındekı İş arkadsı dıyebılecegı ınsana karsı Seks ya da duygusal olarak bsey hıssetmemelı.
Yanı benım aram cok ıyı sohbet ederız ama ıs arkadsımdır sdece sınırlarım bellıdır.03 Yorumlabu durum aslında filmlerden lanse edildiği için toplumda önyargı olustu. çünkü en uygun ortam başbaşa kalan patron ve sekreter durumu. bankacılarda çok güzel alımlı oluyor ama hiç böyle bir yansıması olmadı. herkes ekmeği için çalışıyor netice de farklı dusunceleri olanlarda var illa ki ama helal para kazanmak için çaba gosterene saygı sonsuz. . .
00 YorumlaBizim isyerindekiler gayet normaldi hatta bir tanesi isini iyi yaptigi için genel mudur ve patronla konusup kalite bölümüne transfer olmustu (fesat düşünmeyin patronun ilgisini çekecek türden değil, genel müdür de bayan)
02 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılBizim iş yerimizde bulunan sekreteri gözümde canlandırdım da söyleyecek laf bulamadım. Tam bir patroncu. Çalışan işçilerin haklarını değil patronun çıkarlarını göz önünde bulunduruyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka. Genelleme değil Bizim Sekreter dedim bu yüzden.
+1 yılbence her mesleğin iyi yanı vardır eve bir çok filimden diziden sekreterlerin seks objesi olan kadınlar olduğunu gösteren bir tavrı var ama her meslekte var bunlar o yüzden ön yargılı olmaktansa saygı duymak lazım
02 Yorumla- +1 yıl
ric ederim ama malesef halkımız on yargıya aşık bir halk
Her kezin aklına gelen ilk şey bu kadın patronun metresidir vs. full dizi kafası var bizim millette birde patronla aran cok iyise ooo neler söylerler arkandan dedikoduyu seven bir milletiz dogruyu egri egriyi dogru anlatırız...
01 Yorumla
+1 yılNe düşünecez ekmeğini kazanmak için çalışıyor. Hemşire sekreter liseli fantezi olarak güzelde bunu özel hayatın dışına taşıyıp bu meslekleri yapanları potansiyel görmek hasta ruhlu abazaların işi
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha yok be güzelim fantezi olarak güzel bunlar. Yatak odasında kalır ama ekmeğini kazanmak için uğraşanada yakıştırılmaz. Elbette yapanda var neyse susayım kirli çamaşırlat dökülmesin. :)
Psikolojimiz Türk filmleriyle şekillenseydi; kadınların %90'ına potansiyel kötü kadın gözüyle bakmamız gerekirdi =(
Kötü bir şey düşünmem..01 YorumlaYargılı yaklaşmam. Uğraş ne olursa olsun, kişinin hal hareketleri sonucu oluşur düşüncelerim. Mesleğini iyi yapıyorsa saygı duyarım.
01 Yorumla
+1 yılsekretersen sadece okey ama sekreter olup geniş olup şehir dışına iş için patronunla gidersen pekte iyi düşünmem
11 Yorumla
+1 yılKafa bazen o malum videolara gider ama kendimi silkeler kendime gelirim ☺☺o kadar da ağır abaza değiliz yani
01 Yorumla
+1 yılİşini yapıyorsa sıkıntı yok, tabi ki işini yapması hoş, sekreterlerin bazıları çok alımlı çok bakımlı oluyor. Ne kadar insanların bakışlarını ve ağızlarını bükemezsin..
07 Yorumla- +1 yıl
Evet orası öyle de bir bayan gerçekten giyimine çok dikkat etmeli..
- +1 yıl
He açık giyinen o* diye bir kaide diye yok. Erkek milletini tahrik ediyor, kadınların bakış açısına göre abaza beyni çalışmayan kısmı bakar diye tabirlendiriliyor. Şimdi benim bindiğim durakta bir üniv öğrencisi bayan var. Durakta genelde 2-3 kişi olur. Bu kadar abartılı saç giyinme olmaz. Büyüğü küçüğü servis şöförü, taksicisi, normal araç sahipleri korna çalıyor. Yemin ediyorum ben utanıyorum. Bir gün diyeceğim düzgün giyin diye..
- +1 yıl
Başımı çeviriyorum.. Şimdi başımı çeviriyorum diyenler yine de bakıyorsun diyebilir. Beni bilen bilir birgün pat diye söyleyip kızın kalbini kırasım geliyor.
İyisi ve kotusu diye ikiye ayrılır ben otelde çalışıyorum pstronlarıyla gelen sekreterler var istisna durumlar var tabi..
00 Yorumlaverdiğin bilgilerden düşünülecek tek şey işinde gücünde bir kadın... ;)
06 Yorumla
+1 yılmalesef kotu bır algı var iş yerınde yogun soz tacızlerı olacagından emınım sen bunu bızzat yasıyorsundur
01 YorumlaÖzel bir düşüncemiz yok bu konuda tamamen tarzıyla tavrıyla şekillenir düşünceler.
02 Yorumla- +1 yıl
geri kafalıların ne dediğinin bir önemi yok önemli olan kendi isteklerin sonuçta iş yerinden birisini beğenirsin cinsellik yaşarsın ya da beğenmezsin yaşamazsın bu gayet normal bir şey bunun meslekle alakası yok sonuçta günümüzde erkekler kadar kadınlar da özgürler cinsellik konusunda.. Ama bazı mesleklere ister istemez cinsel çağrışımlar yüklenmesi gayet normal bir şey çok fazla takılmamak lazım.
türk toplumunda herzaman sekreterlere kötü gözle bakılmıstır bunların sebebı ıse fılmlerde gordugumuz karelerdır ama iyi niyetli bir insan zaten herzaman ekmek parasını cıkarıyo işini iyi yapıyo gozuyle bakar
02 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılne görüyorsam onu düşünürdüm. sekreter olması erotik film dünyasının yeşerttiği düşüncelere sebebiyet vermez
10 Yorumla sanki soruda bir kinaye var gibimi geldi bana da.. bakalım cevaplar neler olacak.
10 YorumlaBu sekreter fantazisi, çapkın patron vs filmlerde canlandırılması farklı bakış açılarını ortaya koydu.
05 Yorumla
+1 yılsekreter birisi dedimi güzel giyim aklıma gelir ve kadınların yapacağı en güzel işlerden biridir saygı duyarım
01 Yorumla
+1 yılHicc bisey ama genelde patronla siki fiki oldukklari icin patron art niyetli sekreter motor olunca gerisini anlatmayim
03 Yorumla- +1 yıl
Oyle olmasa bile sekreterler sozlu tacize cok fazla maruz kaliyor sakayla karisik nerden biliyosun dersen calistigim yerlerde hep rasladim bana ters ben kadinima boyle bir is de calistirmam anlasilir oldumu
İyi calistigini düşünürüm baska ne düşüneyim basarili bir sekreterden?
Birlikte daha cok işler yapacagimdan bana yardimi oldugu icin sevinirim ;)06 Yorumla
+1 yılişte kadınları maddeleştirmenın bir yolu... malesef hemşire hizmetçi sekreter fantazisi gibi saçma şeyler yünüden bu melegi yapan kadınlar sankı hayat kadını muamlesi görüyor halbiki işlerini yapıyolar ekmek parası...
00 Yorumla
+1 yılBenimde bir kiz arkadasim sekreter nasil dusunmem lazim peki o kiz hakkında milletin gözünde TVde yyayınlanan sahneler geliyor herhalde hic adaletli değil;-)
02 Yorumla- +1 yıl
Bisey demiyorum arkadasim o benim hatta bu siteye takiliyor oda çok iyi seker gibi insan ama insan bazen genel ev kadini muamelesi yapıyor gibi geliyor bana bu insanlara sekreterse kesin patronuyla yatmistir düşüncesi var nedense insanlarda
+1 yılya hep bu türk filmlerinden sekreterlik akıllarda kötü kalıyor !! hayır yani insanlar ekmeğinin peşinde..
00 YorumlaBinlerce sekreter var , ne düşünmemiz gerekiyor ki :)
02 Yorumla
+1 yılSekreterler yerlerini sağlam tutabilmek için patronlariyla yakinlasiyorlar
00 Yorumla
+1 yıliyi şeyler düşünmeyenler vardır mutlaka. maalesef. baksana buna bile dişi kuyruk sallamış demek diyen var. ne alakaysa.
00 YorumlaBir insan namusuyla mesleğini yapıyorsa kimse birşey diyemez. Diyenler sapık zihniyetler onlarda dikkate almaya değmiyor inan
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 567 cevap paylaştı. Çok fazla film izlemenin sonucunda oluşan bir algı olur kendisi. Bildiğin iş.
00 Yorumlaneden hep güzel ve alımlı kızlar sekreter oluyor bunu düşüneniniz var mı? çirkin ve vasat kızlar işerlini iyi yapamıuorlar mı başarısız mı oluyorlar?
01 Yorumlaabi buna kıl oluyorum ya, işini en iyi şekilde yapıyor ne ya! TSE belgesi mi var İSO 2000 belgesi mi almış, altı üstü sekreter ya.
02 Yorumla
+1 yılsekreter bir meslek diğer meslekler gibi bunda bişi yok sadece fantazi aracı olarak kullanılabiliyo bir de birçok seks olayı olduğu için. her özel şirketin sekreteri var zaten
00 Yorumlasekreterlik iyi bir meslek önemli olan işin gereğini güzel yapmakta...
telefon maiş taraği yönetmek, misafir karşılamak vs04 Yorumlakarşındaki hayvansa sekreter ol dolmuş şoförü ol ne olursan ol yine cinsel bir objesin
20 Yorumlazeki alasya denilince akla ne geliyor? metin akpınar dimi? sekreter denilince de maalesef akla gelen şey belli. kimseyi kandırmanın anlamı yok. ayrıca artık sekreter kelimesi pek kullanılmıyor. sebep malum.. asistan daha çok tercih ediliyor ;)
00 Yorumla
+1 yılHer başarılı şirketin böyle bir sekretere ihtiyacı var. Benim şirkete transfer edelim seni
01 Yorumla
+1 yılErkek olan ve işini en iyi şekilde yapan satın alma müdürü hakkında ne düşünüyorsam sekreterle ilgilide onu düşünürüm.
00 Yorumla
+1 yılaynı meslekteyiz ama ne yazıkki bazılarının düşünceleri cok yobaz ca
04 Yorumla- +1 yıl
ben size demedim sekreter olan kişiye demiştim
- +1 yıl
haklısın tabiki
+1 yılne fark eder sekreter olmayıpta öğretmen olsan işini 10 numara yapmıcakmısın amacın ne kendini övmekmi yoksa sekreterer hakkımızda düşüncemizmi
08 Yorumla- +1 yıl
SORDUN SORU BURADA
Sekreter. bir bayanin hakkinda ne dusunursunuz ozel bir sirkette sekreter ve isini en iyi sekilde yapiyor erkeklerin dusunceleri neler? - +1 yıl
Mağdurluk olmak insanın kendi elinde anlıyormusun kimse istemediği sürece mağdru olmaz mağdur olduğu konuyu söyle sen ne konuda mağdur işini on numara yapıyor diyemi mağdur
- +1 yıl
afedersin ama birşey soracam demekki mağdur olmak istiyorsa mağdursa çıksın işten ya da sden ne nikime sordun bu soruyu
- +1 yıl
he yaw he
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılböyle sekreter olursa iyi
https://www.youtube.com/watch?v=AFma24S-Uvw00 Yorumlane düşünebilirim, o da insan evladı. hayatını kazanmaya çalışıyor
10 YorumlaTelevizyonlarda falan hep sekreterleri manken ve patronlari da çapkın kişilikler olarak gördük o yuzden insan ister istemez tv deki gibi görüyor
00 YorumlaYanlış anlaşılan sekreterin giyimindbe belli olurzaten... mini etekli bir sekretere yollu gözüyle bakar herles
10 YorumlaEkmek parası farklı düşünmeye gerek yok. Saki sekreterde çok memnun işinden.
01 YorumlaNe garip bir ülke arkadaş, mesleğe göre, medeni hallere göre, her şeye göre farklı düşünceler geliştiriyor insanlar.
00 YorumlaBiz sapik Turkler zavalli kizlari hep seks objesi gibi gorduk sanki bize vermeye hazirlarmis gibi. Cok aci cektirdik kizlara
08 YorumlaÇok film izleyenler abartıyo o kadar ekmek parası çalışıcak tabi
00 YorumlaSekreter diyince hep sevişen birisi akla gelir nedendir bilinmez. Türk yapımı filmlerden dolayı olsa gerek.
00 Yorumla3 kurul için patronlara kuyyruk sallayan kişilere sekreter denir
01 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılAblacım; dışardan denyonun biri çok farklı düşünebilir ama iş hayatıda herkes işini yapmaya odaklanıyr. Sıkıntı yok rehed ol.
00 Yorumla Arkadasini bilemem ama senden sekreter olur yanii olurr;)
015 Yorumla
+1 yılHiçbir şey düşünmüyorum. Başlığa baktım CEO mu dedim? Bu kadar abartma.
01 Yorumlasekreter sen isen insanin aklina hersey gelir ama cok guzelsin çünkü
01 Yorumlasonuçta o da benim gibi işini yapan biri. saygı duyarım. yapılan meslekten çok o mesleği nasıl icra ettiğin önemlidir bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat