Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar kpss çalışan var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Mal gibi kız seçtim sadece şimdi bir sürü tavsiye vermişlerdi sitede kız yok ki cinler kaçırmış
Daha kısa sürede atanmak varken uzatıcam böyle giderse😑.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Kpss gerçekten iş alanımızın belirlenmesinde bir dönüm noktası. Mesleği eline al ve çalış diyoruz ama, geleceğimizin temelini kpss ile atmak zorundayız. Ben sana otur 7/24 sınava çalış diye bir ifade de bulunmayacağım. Biliyorsun ki kpss sınavında, mantık soruları da bulunmakta. Diğer yks sınavı gibi değil, mantık ile ilerleyebileceğimiz, arada bir güncel konularında bulunduğu soru tipleri mevcut. Bunun için ayrı bir kaynak almanı öneririm.
Ben yapabildiklerine odaklan, yapamadıklarını bırak gitsin demiyorum. Tam tersi yapamadığın soru tiplerini belirle ve o konu üzerinde anlayana kadar çalışıp, test çöz. Kpss sınavının en temeli bol soru çözmektir. Sessiz sakin ortamlarda yanına bir kupa kahve al ve kendini sıkmadan, bunaltmadan soru çözümü yap. Arada bir önemli noktaları, detayları da altını çizip küçük bir not kağıdına yaz. Ve her kitabı açısında, o notları da tekrar et.
Her gün en azından 3-4 saatini bile ayırsan, senin için çok çok büyük bir avantajdır. Hadi bakalım göreyim seni başar bu sınavı!❤️
Hangi ders daha onemli matematik gibi mesela önemli mi
Her ders önemli. Aman sayısal bir tık adım ileride önemi var.
Teşekkürler
Rica ederim.
Önemli olan düzenli çalışmak