2 yıl oldu hala alışamadım bu iş hayatına. İş ve ev arasında gidip geliyorum ruh gibi. Siz nasıl kurtuldunuz bu maratonluktan?

2 yıl oldu hala alışamadım bu iş hayatına. İş ve ev arasında gidip geliyorum ruh gibi. Siz nasıl kurtuldunuz bu maratonluktan?

Kendine haftalık hedefler koyarak onları gerçekleştirmek adına çabalayabilirsin. Mesela hafta 2 gün iş sonrası dışarı çıkılacak ya da işten çıkınca şu şu işimi halledeceğim gibi. Bu seni günlük hayatında hem daha aktif hale getirir. Hem de işlerini halletmiş olursun. Bende böyle yapıyorum 🌸
Parayı bulan kurtulur. Para geldiği dönemlerde kozmetiğe, tekstile, dışarıda yemeye, abazaları çiftleştirme merkezi starbucksa para vermek yerine fonlara, bese ya da arsaya falan yatırım yapanlar telefondan para kazanıyor, uyurken bile para kazanıyorlar. Becerebilen internetten de kazanıyor.
Tahsil, kitap okumak, eğitim, kişisel gelişim, iş hayatı zenginlere donanımlı bir hizmetkar olman içindir.
Cevap
3Cevap
Bence tatil yapmak iyi gelebilir.
kolay kolay monoton halin dışına ne yazık ki çıkılmıyor.
Ne işle meşgulsün
Bir teknoloji şirketinde özel kalemim.
Yine bir işin var sokakta 10 kişiden 6 sı işsiz hayatını monotonlaştıranda sensin kanımca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?