Güncellemeler
+1 yıl
Ben böyle soru soruyorum biri aniden karşılık beklemeden yardımcı oluyum diyor oysa sorum maddiyatla alakasızdı ama ben de heveslenmiştim ya yarın çok büyük indirim var pöff yazan adam deli çıktı sabah 8de Antalya’da buluşacakmışım onla beni bıçaklamayı planlıyordu heralde 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Para atmayacak adam Boşu boşuna para konusunu açmasın ya kapalıyım diye Antalya’da iş de vermedi çoğu yer
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
niye ne sıkıntın var. ben de antalyadayım. yardımcı olayım
Karşılık bekleyenlerin hiçbir şeyini kabul etmem Allah’a hamd olsun
karşılık falan beklemiyorum ki nerden çıkardın. biraz elime para geçti yardım etmek istedim
Hiçbir karşılıksız yani? Valla yarın inditexte süper bir indirim var çok iyi olur
olur yarın akdeniz üni. tramvay durağında saat 08:45'de kart basılan yerde bekle yanına gelicem
Yok asla
neden korkuyorsun halka açık ortam. başka fikrin varsa buyur. öyle ibandan falan atacağımı sanıyorsan boşa beklersin canım
İyi hediye atma abi bu kardeşine. Sen de sabah kalkıp bi damla buluşmamı hiç bekleme
ya bırak ben senin öğrenci olduğunu hatta antalyada yaşadığını ne bilicem. önce güven vereceksin ki yardım yapayım. zenginim bak en az 1000 tl çalışır. ama yüzyüze buluşursak elden teslim ederim sana yoksa olmaz
Asla burdan kimseyle yüz yüze buluşmam abi
halka açık ortam orada 2 tane güvenlik var. bir metre güvenlik görevlisine yakın mesafede iki dk ayak üstü konuşmaktan korkuyorsan sen benden hiç boşa şüphelenme 😀😀 çünkü şüphalanilecek birisi varsa o da sensin 😀😀
Valla ben sabah 10 derslerine bile gitmiyorum ve kendimden büyük erkek abimdir
canım seninle zaten sevgili olmak için konuşmuyorum ister abi de ister başka bişi.. ben adliye çalışanıyım. o durakta iniyorum ordan adliyeye geçicem. ister inan ister inanma. para vermek için bu kadar dil döktüm bak güvenmeyorsan o da senin problemin. dolandırıcı çook. senin güven vermen lazım önce 😀😀
Ben her türlü güveni veririm öğrenci belgemi bile atarım ben hayatımda 11 yaşımdan sonra hiç yalan söylememiş bşr insanım Allah korkusu olan dürüst namazında temiz biriyim elhamdülillah
Adliye çalışanıysan yani zengin değilsen senden para kabul edemem zaten
öğrenci belgesini fotoşopta yapmak basit. öyle kimseden yardım falan alamazsın. ben de namazında niyazındayım bu arada konuyla ne alakası var anlamadım. yalan bedava sonuçta herkes her şey olabilir. senin resmini ve uydurma belgeni görüp inanan çok olur ama ben yemem. çok ihtiyacın varsa sen ayarla buluşma yerini sıkıntı yok. ben tam işe giriş saatim diye örnek verdim orayı. öğle arası adliye personel girişine gel istersen polis kulübesinin arkasında konuşalım 😀
Burdan hiçbir erkekle buluşmak istemiyorum erkeklerden rahatsız oluyorum beni anla atmıyorsan atma napıyım atacağın şey beni zengin etmez sonuçta
Ne uydurma belgesi ne mal adamsın ya ben yalan söylemem sen ne kadar yalancıysan böyle şeyler düşünüyorsun
erkeklerden rahatsız oluyorsan bayan birisinden gönderirim parayı. sen güven vermiyorsun ki. bak hemen hakarete de başladın belli oldu nolduğun. bayan namazında niyazında. hadi yallah başka kapıya
Sen delisin ya ne yaşıyosun gerçekten nasıl bi mallıktasın neyse
ulan canım sana 50 tane polisin arasında para vermeyi teklif ediyorum. hatta bayan birinden adliye gibi güvenilir bi ortamda yollıyayım diyorum kabul etmiyorsun. suçlu ben mi oldum. dolandırıçı terbiyesiz sk**tir git gece gece asabımı bozma
Lan ne dolandırıcısı iğrenç ve mal insan benim sorum parayla ilgili değil ki
indirim var iyi olur maddi yardım demedin mi. direk maddi yardım istemiyorum desen konu bu kadar uzamaz. mallıkta sınır tanımayan acemi bi dolandırıcısın. antalyada yaşadığın bile meçhul. önce güven vereceksin ki saygı göresin
Ya mal herif benim sorum Antalya’yla samimiyetle alakalı sen maddiyattan bahsettin ben de ha abi iyi olur yarın indirim var dedim boşu boşuna para konusunu açan ümitlendiren ve gerçeği anlamaya iqsu yetmeyen olaylara paranoyak yaklaşan sensin
ya varya harbi canım. tanımadığı insanlara ibandan para gönderecek kadar o kadar aptal insan var ki sen de haklısın. ben öğrenci olduğun için direk maddi yardım için yazdım zaten konuyu terse çeken sensin karşılık beklemek konusuna geldin hemen. manevi olarak ne bekliyorsun insanların samimiyetini arttırmamızı mı? insanlar samimi veya değil ne gelir elden. ne gibi bi yardım bekliyorsun bu konuda
Antalyada okumak aslında güzeldir. sana yardımcı olmak isterim
Abi ben kendimden 2 yaştan fazla büyük tim erkekleri abim olarak görüyorum çok şükür
Yazdıgımla ne alakası var? Yazdıkalrına da bskıtorım ilginç ilginç. ne istediğini bilmiyorsun
Yani karlılık bekliyorsan benden bekleme anlamında kendimi açıklamıştım
*karşılık
Ne beklicex başka?
E o zaman niye ne alaka yazıyosun apt@l herif
Düzgün konuş
Defol sübyancı
En güzel şehir Antalya nesi samimi gelmiyor
Sizin gibi insanlar için güzel. Samimiyet arayan insanlar iÇin değil
Ne samimiyeti bulamadın ben de bunu soruyorum...
Kapalı insanlar için samimi değil o kadar ya şehir böyle turistik yapay gibi İstanbul gibi değil
İstanbul'da mı yaşıyorsun normalde
No Ankara ama ora zaten ciddi yani Ankara'da yaşamak istemezdim
İstanbul = kocaman bir çöplük
Tövbe de Anadolu yakası iÇin geçerli o ama Avrupa yakası dünyadaki en iyi şehirlerden
Oha dalga mı geçiyorsun :D :D
En iyi yer evine yakın yer
Aile evinde de üni okumam be
Keyif işi