Güncellemeler
+1 yıl
Bunlarda bitirdikleri de üniversite mezunuyum diyor bende. Ulan ben senle bir miyim. Of akp yok gittin oy için her yere üniversite açtın.
Güncellemeler
+1 yıl
200.000 bininci olan sozelciler kudurmuş. Sozelde 200.000 olamk ne a*k demek ki hiç calismamissin ben olsam utanirdim hiç çalışmadan üniversite kazandığım için. Okuduğun bölümde boş zaten. Mezun olunca da burger Kong de kasiyer olacaksın. Eee neyin artisligini yapiyon utanması gerekenler utanmasini bilmeli biraz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kayseri'deki radyo televizyon bölümü teknik açıdan iyi bir okul yalnız, örnek kötü olmuş.
Ankara , gazi, marmara, erciyes, ege radyo televizyon bölümleri
bilkent, bilgi tasarım bölümü
eskişehir anadolu, mimar sinan sinema bölümü
bence bunlar yeterli bu alanda. onun dışındakiler elzem değil. sadece sözel bölümlerle de alakalı değil ülkede birçok tabela üniversitesi gereksiz. her tarih bölümü okuyan ilber ortaylı olacak diye bir kaide yok tabi ama bölümden mezun birisinin de asgari bir birikimi olması lazım.
Kayseri'de hiçbir bölüm iyi olmaz hocam kusura bakmayın. Tıp hariç tabi.
erciyes eski bi okul, ben de medya sektöründe çalışıyorum ordan biliyorum erciyes'in potansiyeli yüksek
Eskidendir o şimdi herşeyin kalitesi düştü.
O beğenmediğiniz bölümlere girebilmek için ne kadar çalışanlar var tamam işsiz kalma oranları çok yüksek ama böyle de aşağılamayın yani
Çok çalışıp 200.000 500.000 olluyorsa sozelde bir insan iqsu maymundan daha düşüktür. Sözel la bu, ezberleyip gecicen. Bana 1 ay ver sozelde derece yaparım.
Herkesin bi kapasitesi var maymun falan ne biçim konuşuyorsun
Sen ilk 100 e falan girdin heralde
Ne kapasitesi bilader zihinsel engelliyi getir sözel öğret ilk 50 bin e girer maks oda. Ulan 10 Türkçe 0 matematik yapıp üniversite kazanıyoruz utanacaginiz yerde bir de üste cikiyonuz 5 Türkçeyle üniversite mi okunur.
Sozelde derece yapamayan adam çalışmamış yan gelip yatmıştır çok net. Burada artislik yapma.
Artislik falan yaptığım yok, çevremde görüyorum gayet de çalışıp anca 100 150 bine girebilen öğrenci ve mutlu da olabiliyorlar derdi sana mı aldı ne çok zevk alıyorsunuz insan aşağılamaktan
Çalışıp 150 bine giriyo ya bı sktie git
Kanka ben sözelci falan değilim bu arada bana bi güncelleme yapmışsın ama sayısal 20 bine girdim
Var evet çok kişi tanıdım
E neyini savunuyon bunların. Sozelde 150 bininci olan sence çalışıyor mu ya yapma. Günde yarım saat yazar eser ezberliyodur ona çalışma mi diyon
Eskiden olsa 150 bininci olan kimse üniversite kapısı goremezdi. Matah bir puan değil yani. Sözel için hiç değil.
Savunmuyorum kimseyi çalışanı da var çalışmayanı da biliyorum sadece aşağılaman yanlış
Çalışan adam 150 bininci olmaz bu konuda çok netim. zeka demiştim ancak onu öylesine dedim bu zeka işi değil çalışma ve ezber işi sözel için. Oturup adam akıllı çalışsalar ulan tyt de matematik bile yapmadan derece yaparlar.
Çalışmadan üniversite kazanan mezun olunca da maks görebilecekleri yer burger Kong de kasiyerlik olan insanlara kilim.
Sen ne okuyorsun
Çünkü bu insanlar tembel sorumsuz ve tembel sorumsuz iradesiz insanlar üniversiteyi hak etmiyor. Burger kingteki kasiyerligini 4 yıl sonraya geciktiriyorlar okadar bı de 200.000 lik 500.000 lik yer için şehir dışına gidiyorlar ailelerinin paralarını yiyorlar aileleri de oğlum kziim bişey olacak sanıyor ulan kötü insan bunlar he. Valla. İnsan düşünür bu puanla benden bişey olmaz okumayım ya da kendi şehrimde okuyayım ille okuyacaksam der bunlar sırf ailelerinden kurtulmak için karı kız için ortam için masraf yaptırıyorlar boş yere. Bu kötülüktür. Soruna cevap olarak sinava hazırlanıyorum. Sabah akşam. Bu insanlar gibi yan gelip yatmiyorum.
Harbiden ya çoğu sözel bölümler gereksiz, sözel dersler de gereksiz
Gerçekten öyle ya. Çok gıcık oluyorum sorma.
Fen bilimleri, matematik, astronomiye gereken değer verilmiyor onun için de bu ülke gelişmez. Edebiyatla hangi ülke kurtulmuş ki
Ben günde 12 saat sınava hazırlanıyorum yks. Bu insanlar haftadae 1 saat çalışarak okul kazanıp gidebiliyorlar. Ulan tek dertleri de ortam he aileden uzaklaşmak falan için gidiyorlar. Aileye de bı ton yok. Ailelere açıyorum valla ya düşünsene 500.000 bininci olup okumak için evi terk eden cocugun var.