Yillar geçtikçe daha zor oluyormuş eski hevesim yok ustelik 8 yıl oldu nerdeyse İngilizce çalışmıyorum , internetten bir eğitim paketi almıştım ama Grammer ağırlıklı öğretiyor sadece.
Bu soruyu lütfen gerçekten çok iyi bilenler cevaplasın/ B2-C1
Yillar geçtikçe daha zor oluyormuş eski hevesim yok ustelik 8 yıl oldu nerdeyse İngilizce çalışmıyorum , internetten bir eğitim paketi almıştım ama Grammer ağırlıklı öğretiyor sadece.
Bu soruyu lütfen gerçekten çok iyi bilenler cevaplasın/ B2-C1
dil öğrenmek istenince öğrenilen bir şey değil benim fikrimce kendiliğinden istek ve beceri gerektiren bir şey.. dil öğrencisi olarak kendimi bildim bileli ingilizceyi sevip öğrendim içten gelmesi lazım, olmuyosa başka şeylere yönel
Bende seviyordum önceden sonradan eğitim sistemi ve hocalar sagolsun soğuttular.
Cevap
4Cevap
C1 seviyesindeyim. Gramer cok önemli kalıpları bilmelisin. Özellikle present perfect ingilizcenin en karmasık konusudur. Sonrasında bol kelime ezberi ile parcalari yerine oturtman gerek
Nasıl ogrenmistin
Gramer yoluyla ben çok fazla kelime bilmiyodum. Tense leri öğrenerek başladım ilk olarak yani cumle nasil kurulur? Önce bu. Sonra kelime ezberiyle yerine koydum bu kadar. Akici konuşmak icin pratik gerek ama çogu insan çeviri yapiyor fakat konuşamiyor. Speaking önemli
Selammm bu konuda konuşarak öğren'i tek geçerim bence sadece grammer öğrenmekten sıkıldıysan mutlaka bi bak derim çünkü sıkılmayacağına eminim yabancı uyruklu hocalarla ders aldığın için daha cok sohbet ediyormuşsun havası oluyor ben bir arkadaşım aracılığıyla başladım ve o kadar memnun kaldım ki umarım senin de işine yarar :p
Dil öğrenmek adanmışlık gerektirir. Herşeyini ingilizce yap. Telefonu bilgisayarı, kitapların ingilizce olsun, kullandığın uygulamalar sana ingilizce öğretsin. Speaking clublara katıl.
Bahar şahin var yotubede a1 den c2'ye kadar anlatıyor ama sadece onla da sınırlı kalma tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?