22 23 yasindakiler evlenip yuva kuruyor hatta işi gücü meslegi olan bile var ben cok mu gec kaldim.
Bazen sasiriyorum bunlar nasil benimle ayni yasta diye ben daha 1 tanesni yapamadim bunlar evliligi birak iş kadini olmuş
22 23 yasindakiler evlenip yuva kuruyor hatta işi gücü meslegi olan bile var ben cok mu gec kaldim.
Bazen sasiriyorum bunlar nasil benimle ayni yasta diye ben daha 1 tanesni yapamadim bunlar evliligi birak iş kadini olmuş
Dur bismillah, yıllardır yapmıyorlar. Daha yeni başlamışlardır. E tabi ki zamanında emek vermişlerdir ve karşılığını şimdi alıyor olabilirler. Ama bu senin onlardan daha iyi olamayacağın anlamına gelmez.
🥺🥺
Ama öyle
Nasip diye bir şey var. İnsanların hayatıyla kendi hayatını kıyaslamayı bırak. Kiminin evlilik için nasibi 22dir, kiminin 32dir. Kimi 18 yaşında mesleğinin başına geçer, kimi 30’undan sonra, kimisi 22 yaşında üniversiteyi bitirir. Kimisi 29 yaşında daha yeni üniversiteye başlar. Herkesin nasibi, kaderi farklı. İnsanlarla kendini kıyaslamayı bırak ve kendi hayatına odaklan.
Yani tabiki öyle ama ben sasiriyorum ben o gücü kendimde görmüyorum millet nasil yaoiyor diye yani hayran oluyorum
Olabilir insansın. Düştüğün, kötü hissettiğin hatta belki uzun süre toparlanamadığın bir süreçtesin. Ama geriye dönüp kendi hayatına bak ve başarılarına odaklan, yaptığın şeylere odaklan. Kimseyle kendi kıyaslama, kimseye de hayran olma. Bir kere Allah onlara nasip etmedikten sonra isterse kendilerini yırtsınlar hiç bir şey yapamazlar. Demek ki nasipleri o zamanmış ve gerçekleşmiş. Senin için doğru zaman gelince sen de o hayret ettiğin şeyleri yaşıyor olacaksın.
Cok tsk ederim cok haklisin 🫶🏻
Cevap
6Cevap
boş ver hayırlısını dile sen.
Hic geç de değil bence.
Sadece evlilik degil KS gücte öyle
Hayat herkese aynı koşulları sunmuyor hiçbir şeye de geç kalmadın
Ben sanki daha hala cocugum
Yani bilmiyorum bakiyorum bekarda olan isinde gücünde is kuruyo
Onceligin isin olmali brnce ask mesk islerinde heba edersin kendini
Bak anlamiyorsun işte de onlar önde
Aslinda sasiriyorum
Bazisi meslek sahibi oluyor ne blm ebleneck bu sorumlulugu alacak hissediyo kendini
Ne alaka ya verdim tabiki
misal kuzenim İtalyaya gitti, şimdi kendine büro açtı sonra da evlendi, kız bu :D
Evde kaldık valla ya😑
Sen bakma onlara.
😣
Valla hiç gerek yok, hayatını yaşa ne acelen var
Ya konu evlilik degil bide is güc
Kaç yaşındasın?
22
Üniversite okuyor musun? Okuyorsan hangi bölüm?
Evet geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?