malum vizeler yaklaşıyor, konuların da hepsi üst üste geldi.. kısa zamanda çok şey öğrenmem lazım…
Sizin kullandınız taktikler neler?
Sizin kullandınız taktikler neler?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, şurada fikrimi paylaşmıştım ama tekrar linki kopyalayayım size. Orada yazdıklarımı okuyun konuyla ilgili. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Çok teşekkür ediyorum
Rica ederim.
Ezber yapmanın zorluğunu en iyi bilenlerden biriyim. Üniversite dönemimde alanım gereği, bazı maddeleri ve önemli detayları ezber yapmak gerekiyordu. Bu yüzden kendi yaptığım, önerdiğim bir taktik var onu seninle paylaşayım bir de onu dene. Konuları her zaman ayrı ayrı önemli kısımlarını önce not alırdım ve ardından, paragraf ayırarak hepsini bir anda ezber yapmazdım. 2 sıra veya 3 sıra ezberler diğer kısma geçiş yapardım. En son baştan tekrarı yapar kendime dinlenme süresi verirdim. Tabi tekrar yapmadan, aklında kalmaz. Sık tekrar yaparsan akılda kalıcılığı olur. Bir de sabah erken kalktığın zamanlar ezberleri yapmaya çalış. Zihnin daha dinlenmiş, temiz oluyor. Hemen hafızana rahatlıkla, girer..
Cevap
2Cevap
Yazarak calisirsan cabuk aklinda kalir ardindanda okuyarak tekrarla uykunda bile sayiklarsin
yaz yaz bitmez ki
O kadar cok diyosun yani 😁allah kurtarsin ne diyim
🥺🥺
bölüm nedir
Sanat eğitimi
(sanat tarihi ve görsel sanatlar çalışıyorum)
yazarak asla bitmez çok fazla konu var hepsi çok uzun. Ama şu zihinde canlandırma konusunu deneyeceğim…
Bir de şu sıralar okuduğumu bile anlamıyorum sanki
Olacak umarım ama bugünlük pes ettim, bu gece yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?